z Anneleri biz de burada bulualm

ay ay ayyyy bunlarda çok tatlı yaaaaaaaa maşallah sübhanallahhhhh

ne güzelde yan yana yatmışlar, Allah nazarlardan korusun..

Bizde inşallah böyle resimler gönderebiliriz.. :Saruboceq:

hpsı cok tatlı masallah hepsıne ınş tarecın bızede ınşşşşşşşşş koyarız nıl haklısın oto kolt kesın sart ıyı bak onlara ...............

ooooo resimler koyulmuş muhabet edilmiş yeni topişkolar açılmış amaaaaaaaaa bu pitos nerde şu anayada bir çağrı edelim belki gelir diyen yok inanılmaz yoruldum evimi temizledim incecikten yemeklerimi yaptım balkon ve çamaşır asmak kaldı onuda kocişe yaptırıcam .)

nillllllllllllll kıs onlar neee yaaa ısırırım onları çok yakışıklılar maşallah rabbim uzun ömür versin
kızlar benim doğum yapalı 2 ay oldu ama hala ara ara regli olmuş kadar kanamam oluyor dr normalmi sizce nede olsa bizim rahimler çarşaf gibi olmuştu dr gitmek ve o masaya çıkmak istemiyorum ben yaa

teşkler wavy muallim allah sizinkileride görmeği nasip eder burada inşşş.....

pitoşum tşkler canım o kırmızı başlıklı kızını yirim :)))

bebışler cok tatlı kızlar...............pıtos normal canım regl devam edbılır nede olsa çogul..............

nil çok güzeller bayıldım maşallah barekallah......... fotoların devamını bekleriz.....

muallim abla ben bugün bebk arabalarına baktım. senin elele es olanda ikiz araba koltuklu olan yok.teklerde var .. ikiz araba koltuklu sadece kraft tandem de var...kraftın teklisindede var benim kızımın kinde vardı... koltukları alıyorsun iskelet kalıyor onuda katlayıp bagaja koyuyorsun..

bu aralar bende araştırıyorum... eşimin amcası hediye alacakmış beğende alayım dedi..... bende senin gibi araba koltuklusunu istiyorum....

günaydın göbüşlü güzeller................... muallim abla magneyum günde kaç kez alıyorsun sen...

Son düzenleme:
ılk ıkı hafta bıkez aldım sımdı ıkı kez alıyorum..........kasılmalarım arttı da ondan..............ınş ıyı guderız..............paptya nerde ya nasıl..................sende yorma kendını............yınede yat.............

herkese güzel bir gün diliyorummm ..

geçen gün temizlik için bir bayanla konuşuyorduk. ben bebekler gelince de ihtiyacım olacak falan diye konuşunca kadında ikizmi dedi, biz herkese üçüz olduğunu söylemiyoruz, neyse hı evet falan dedim, kadın göbeğin hiç o kadar durmuyor dedi.. şu ana kadar 5,5 kilo almışım sizce durumum nasıl, aslında çok kilo almakta iyi değil değilmi kızlar? bazı hamileleri duyuyorum aynı haftalardayız hemen hemen 10 kiloyu geçmişler üstelik tek bebek ile kendilerini durduramıyorlarmış,, bana öyle olmuyor, önceden ne kadar yiyorsam yine o kadar hatta daha azını yiyorum....

sizde durumlar nasıl ???

tarcın ben üç aydan sonra söledım gızlemenın anlamı yok baktım nasılsa bılıcekler hep dua edıyoruz zaten ...............kılon normal bence bebışler alıyo kılkoyu.............yapı olayı yas olayı ............ben oğlumda daha cok almıştım onsekız kılo sonra verlıyo valla hıç takmıyorum sımdı 26. haftamda 12 kılo aldım ıkı aydaha ınş dayanırsam yıne onsekız olsa normal yanı az almak daha ıyı tabı ama yapı onemlı hamurışı yemeyelım..................zaten bundan sonra alıcan valla bu ıkı hafta kernım cok buyudu yatakta zor donuyorum ınlşş ıyı gıderız..........ben ıkı aydır temızlık için alıyorum ınş doğumdan sonra da aıcam bıde bebekler ıçın yard bulmam lazım

kayracım canım tşkler inş sizinkileride burada görmek nasip olur resimlerde severiz ....Ayrıca hamileliğimde ve hastanede kalma sürecinde beni arayıp yalnız bırakmadın tşkler canım

tarcınım her kafadan çatlak sesler çıkar takma kafana herkesin gebeliği farklı kişiye vucuda göre değişiyor :)))

ayıp ettin arkadaşım görevimiz naptık ziyaretinemi geldik bir gün hastanede sana yardımmı ettik.... kuru kuru telefon ettik nekii...

lotus aradı bugün aramıza gelmeyi canı istemiyormuş.... arada neti açıp okuyor ama..... sanırım bebişlerini kaybettiği için tekrar aramıza gelmiyor galiba..yani ben öyle anladım..... hadi burdan herkes çağırsın lotusu geri aramızaaaa.....

ilk ben sesleneyim ...................... LOTUUUUUUUUS SANA SESLENİYORUM

buradaki bütün arkadaşlar senin hamileliğini takip edip iyi kötü hergün yanında olmaya çalıştık.ne kadar faydamız oldu bilemem...... ama ben bu süreçte seninde yanımda olmanı istiyorum...buna çooooook ihtiyacım var.......

Günaydın kızlar.
Nil bebişlerin çok tatlı MAŞALLAH.Allah nazarlardan saklasın canım.Seni tekrar bebişlerle burda görmek çok güzel.
Pitos senin bebişlerede MAŞALLAH.Sıkıntılı dönemi az çok atlatmışın canım,darısı başımıza.
Kızlar fazla giremiyorum artık çok canımı yakıyorlar bebişler.Birde bu aralar çok kaşınmam olmaya başladı.Bitlendimmi nee CADIARZU

selam kızlar .................nasılsınız.............papatya masallah canım ıyısın ............valla bende agırlasıorum gercekten dr dayanamazsın 35 -lere derken haklı...............ınş senın az kaldı ayse senınle aynı hafta........ hastanede .........sanırım doguma alırlar bebeklerın kılosu ıyıydı dogsa bıle ıyı olurlar ..............ınş ıyı b ak kendıne ve yaz ........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…