z Anneleri biz de burada bulualm

papatya sağol canım inşş seninkileride burda göreceğizz inşşşşş ...tabiki son zamanlar biraz zorlanıyoruz ama doğumdan sonra kuşşş gibi olacaksınız :)))

kayracım mujkkss

lotus ne demek aramıza gelmek istemiyor biz burda neler paylaştık her zaman birlikte dertleşeceğiz kardeş gibiyiz lotuscum herşeyin hayırlısı tabiki senin acını anlayamayabiliriz yaşayan bilir ama paylaşırız inan çok üzüldük kardeşimiz gibiama kahretsinki elden hiç bişi gelmiyor .canım seni aramızda görmek istiyoruz...

bende uykusuzum kızlar bebişlerimde gaz sorunu başladı evde bir sürü insan var ama yeterli gelmiyor ben hazır yemeği bile yiyemiyorum gerçi işin garibi açlık hissetmiyorum bilmiyorum doğum yapanlar öylemi ayy çok zor yaa güzelliklriyle dengelii zorluklarıı ALLH YARDIMCIMIZ OLSUN....

kıslar selam herkese. ay ne güzel hareketl3enmiş burası:))
kıslar dün biraz rahatsızlandım akşam hastaneye gittik allaha şükür iyiyiz. ordaki ebe ile biraz sohbet ettik. dün orda 3üz doğum gerçekleşmiş. kiloları 1er kiloymuş. küvezdelermiş. 28 haftalık doğmuşlar. valla biran düşündüm bizim kızlardan biri mi doğurdu diye.

yok anacım burda bir tarcınım papatya birde muallim kaldı........................papatya vaktidir ama daha doğurmadı.... kalanlarda erken daha..............

madem topiğe kadar geliyon niye selam yazmıyon hayırsız..............bebişşlerin büyümüş maşallah baekallah................

sağol kayracım. herkes vaktini beklesin inşallah.. sağlıklı doğumlar nasip etsin..
seybay maşallah kuzularına..

bana ozelden yazın,ablamın uye olduğu sadece üçüz annelerının gırebıldıği grupları var mail adresınızı yazın davet yapsınlar,cok faydalanacağınızdan emınım,sureklı mailleşir dertlesırler...bazende buluşurlar...ben ıletırım adreslerınızı onlara..

sarı papatya cok ıyı olur .................tecrubelılele yazışmak ıyı olur burdada yazısıyoruz ama bazen cok yoğun olup gıremıyolar sagol..................
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz

Herkese günaydınlar.
Umarım tüm anneler ve anne adayları iyilerdir.Biz iyiyiz şimdilik.Yarın kontrolümüz var.Bakalım ne dicek doktorum!

masallah papatyammmmmmmmm hadı ınş bıkac hafta daha bayrama cıfter sevınçle gırıcen ınşşşşşşşşşşş...................

papatya gezınıyosun dımı..........ben bıle artık zorlanıyorum.............hele yatarken saga sola donmem zorlaştı................papatya bebışlerın kıloları cok farklımı..........benım bırı buyuk ıyı yanı bırı orta ama alttakı çok mınık..................bakalım ınş buyuge yetişrlerdr normal dıyo çogullarda bu fark oluyo dıyooooo

Sağol muallim.ınş. hepimiz sağlıcakla alırız bebişleri kucağımıza.
Aynı sıkıntı ve şikayetler bendede var.Yatırmıyorlar bebişler.Kilo problemide bir hafta aynı oluyorlar,öteki hafta biri geride kalıyor.Dediğin gibi çoğul gebeliklerde normalmiş.Bakalım bizimkiler şu an ne alemdeler,yarın belli olucak.

ınş canım ıyı gıderde kurtarırsın..............dr ne onerıyo hemsıkre bana asla eputral spınal olma dedı genel ol.............dr la onbesgun sonra konuşcam ınş..............sen ne duşunuyosun.............ayse hastanede bakalım nasıl bılmıyorum ıyıdır ınş..............dıkışlerın cok ıyı dedı dr acılma yok dedı.........benım bebışlerın ıkısı 4 5 gun gerıden gelıyo bastan brerı................ınş saglıkla gelırler canım............adları neeeeeeeeeeeeeeee

papişim iyi haberlerini bekliyoruz ....

muallim ultrason görüntülerine pek güvenmeyin daha iyi durumda çıkabiliyor doktorum bana hepsi 1500 olmadılar daha dediydii ama 1800 1700 civarı doğdular

papişim iyi haberlerini bekliyoruz ....

muallim ultrason görüntülerine pek güvenmeyin daha iyi durumda çıkabiliyor doktorum bana hepsi 1500 olmadılar daha dediydii ama 1800 1700 civarı doğdular

selam canım hayırlı uğurlu olsun.
doğum yapmışsın yeni gördüm ve okudm.
Allah analı babalı büyütsün. Sağlık sıhat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…