z Anneleri biz de burada bulualm

papişim iyi haberlerini bekliyoruz ....

muallim ultrason görüntülerine pek güvenmeyin daha iyi durumda çıkabiliyor doktorum bana hepsi 1500 olmadılar daha dediydii ama 1800 1700 civarı doğdular

banada 2500 den fazla dedi iki ayrı doktor ama daha düşük çıktılar.
kesinlikle ultrasonda - + yanılma payı olabiliyor.
daha yüksek yada az çıkabiliyor.

nıl ınş canım kılo olayıu bırz cansıkıcı.............aralarında cok fark var..............pıtos sımdılık ıyıym ınş bu ayda ıyı gecer..................sızde ıyı bakın bebışlere...................

nıl ve pıtos sezeryanınız nasıldı genelmı.............bende genel olayım yıne dımı.........agrınız hala varmı........bebışler emıyomu pompa mutlak gerk dımı nasıl beslıyonuzzzzzz...............

muallimcim bencede güvenme ugs sonucuna hatırlarsan ben burda ağlıyordum bebişlerim kilo almadı diye ama 2 ve 1500 gr arası doğdular

muallimcim ben ep. sezeryan oldum ve çok rahattı belime iğne batırılırkenkorktum çok ama ayılma derdi yok ve en güzeli bebişlerimin ilk ağlayışını duydum sonrasındada bir sorun yaşamadım ağrım yok hiç pompaaa kesinlikleeeee şart canım ben heryere taşıyorum hastahaneye giderken falan sütümü sağıp biberonla götürüyorum çok rahat oluyor ve bebişler yorulmadan kana kana süt içmiş oluyolar

canım bakalım benım hemsıre kesın hayır dıyo bayıl gıtsuın dıyo................dr la konuşmadım............ama su varkı ehıl olmakta lazım gecen haberlerde bı kadın belden asagıusı felç olmuş ...............zor yanı...........pompa bakayım bende ..........ınş bayramdan sonra cantamı hazırlayayım .............bıkac bıse alayım ama besık gıbı seylerı odasını doğduklarından sonra alıcam ınş ...............ıyı bak bebışlere....................nıl lotus...................ozlettmeyın ..................
herkese gunaydın

günaydın kızlar nasılsınız dogum sırası papatyada galiba alahım kosaglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin allhım inş

bizde iyiyz kızlar burayua girmemin sebebi hep hamilelik dönemim aklıma geliyo çok etkileniyorum o yüzden fazla girmiyorum koyabilsem kızımın resmini size gösteririm am beceremiyorum malesef

lotus tatlım gelmene çok sevindim aramıyorsunda merak etmiştim sizi bebişin nasıl sen nasılsın evet çok zor günler geçirdin ama inş mükafatını fazlasıyla alıcaksın zaten kızının maşallah güzelliği tatlılığı yeter yaaa

dıdıoko canım ınşşşşşşşşşş ne demek mutluluk herkese yakışır ınşşşşşşşş gelecek cok uzak degoıl..............
ayyyyyyy ya lotuscum hosgeldın ay kızını koy ..............nasıl kac aylık oldu yerım onu ben nasıl zor bebek mı gazlımı gır canım bazen...............pıtos nasılsın................

selam canım hayırlı uğurlu olsun.
doğum yapmışsın yeni gördüm ve okudm.
Allah analı babalı büyütsün. Sağlık sıhat versin.

sağol açelyam tşk rabbim seninkilere uzun ömürler versin ...

..

benim geneldi sorun yaşamadım spinale cesret edemedim ....ağrım yok korse bile takıyorum artık yaniii dikkt ediyorum üşütmemeye pompa gerek canım bize sütümüzü eşit miktarda bebişlere vermek için kimi bebiş emiyor kimisi ememiyor benim ikisi emiyor biri ememiyor sağıp veriyorum

lotuscum hg canım kızını çok merak ettik msnden atarsın resmi bizde ekleriz

canım nıl galıba bende cesaret edemıcem bayılım bakalım...............pompa evet artık sart oldu dımı............nasıl zorluyomu bebışler..........tek bakabılırmıyım gecelerı ınş bakalım ayrı ayrı uyansalar ıyı olur ..........soğuklar baslası usutmeyın bebışler

Selam kızlar yazılanları okuyorum. Ama karşılaşamıyoruz öğlenleri giremiyorum. Sol bacağımı basamıyorum çok acıyor bu aralar. Geceleri yatakta dönmekte çok zorlanıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyo kızlar. Benim dr.kontrolüme 2 haftadan fazla var. Ama bana bu konuda daha bişey söylenmedi. Zamanını kaçırmasak bari.

elıtu seker yuklemesı 24 28 arası oluyo dr söler sana...............bacagın kalsıyum eks mı acaba..........dr a söle canım...............herkese gunaydın

Canım bebişler zorlamaya başladı gaz ve kabızlk tek bakmak mümkün değil biz dün akşam 4 kişi zor başettik kaynanam vardı o gitti annemle babam geldi şimdi eşimde akşamları sabaha kadar destek ben yinede zombi gibi oluyorum muallim şimdiden ayarla bakıcılarını :)))

canım ya rabbım kolaylık versın............napcam bakalım ınşşşşşşşş ama gunduz bulurum gece ıçın zor hayırlısı ols

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…