Pitos cum, inanmicaksin ama fici gibi oldum ve 19 haftayi doldurdum bazen ben bile düsünüyorum acaba gercekten hamilemiyim diye.
Ergüder bende aynen senin gibi pazartesi aksami uyuyamadim. simdide yürürken sanki karnim assagi dogru cekiliyor ve sanci yapiyor. Doktorum biraz evhamli, sali günü gittigimde ona söyledim ve dediki bundan sonra her gidisimde dogum sancisi kontrol aletinde 20 dakika yatacakmisim. sali günü yatirdi isin kötüsü bende hafif sanci cikti oda bana hemen ilac yazdi dogum sancisini dindirici ilac. cuma günü yine gidecegim kontrole, bilmiyorum ama beni bayagi korkuttu. ama sen ayni anda ayni seyleri yasiyorsan demekki korkacak fazla birsey yok. Aslinda normalde cünkü bir kisinin tek cocukta aldigi kiloyu ben simdiden aldim vücudum neyapsin. Insallah doktorumun abartmasidir. Ben iki ayri doktora gidiyorum, bu doktorumun ilk 3üz annesiyim diger doktorum tecrübeli ve beni rahatlatiyor hep.
seybay evet üçüz gebelik yaşıyorum bende bu testler ne işe yarıyor ki yani bebekte herhangi bir özür varmı diyemi eğer öyleyse peki anne karnındayken tedavi ediliyormu eğer tedvisi yoksa yaptırmak çok doğru gelmedi yani ne şekilde olursa olsun bebişlerin doğmasını isterim ben sen e kadarlıksın
bence bişey olmaz çünkü dr.lar her zaman en kötü ihtimallri söylüyolar.benim dr.umun kaçıncı üçüzüyüm bilmiyorum ama tecrübeli bi dr.içim çok rahat.ve bu tarz bi olumsuzluktan da bahsetmedi.her zaman sen çok daha ağır bi yük taşıyosun,normal bunlar diyor.bu arada kaç kilo aldın?
Merhaba canım sen bursada hangi hastaneye ve de dr.a gidiyorsun merak ettim..Ben acıbadem şahin beye gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?