Benim ağrım hani bi ara sol rahim iç taraftan kemiği çoğ ağrıyo basamıyom demiştim ya, yine aynı problem. Dr.a o zaman söylediğimde rahim kendini doğuma hazırlıyo normal demişti. Ama başka kimsede yok demek ki.
Bi de şeker yüklemesi int.den baktım da bir gün önce akşam 8 den itibaren bişey yenmiyor, sadece su içiliyormuş galiba. Zor olmuyo mu öyle, aç nasıl bekleyecez lmaz:
agrı herkeste farklı olabılır canım...............akşam o kadar kwndını ac bırakma onıkıden sonra yeme bısey ve erkenden gıt...............ben avclıga dayanıklıyım da o sekerlı suyu zor ıçtım valla iğrenş cok tatlı bısey...............ınş atlatacan bunuda sonra bısey kalmıyo...........ınş ıkı hafta sonra gıdınce bırazdaha buyurler cıger ığnesı yapıcak.................
Arkadaşlar merhaba.
Ben Fatma'nın eşiyim.Eşim dün kontrole gittiğinde doktoru yatırdı.Yarın sabahta kısmetse doğum olucak.Aşırı kaşıntıları vardı,buda karaciğer enzimlerinin yükselmesinden dolayıymış.Bu yüzden doğumuna karar verildi.Size çok selamı var eşimin,sizden bol bol dua etmenizi rica etti.Doğumla ilgili bilgileri size iletirim.Herkese sağlıklı günler.
bende magnezyuma başladım, bunu tok mu aç mı alıyorsunuz. dr. birşey söylemedi.. birde muallimcim serklajı sordum. alttan baktı, rahim ağzı uzunluğu iyi dedi, o zaten daha önce yapılması gerekirdi falan dedi.. neyse haftaya prof. a gidiyoruz, eğer beğenirsek ona devam edeceğiz... bir de kızlar siz balık yağı kullanıyormusunuz ???
canım hamile olduğun için aç kalmamana bak ::)) şu durumda ilacı aç tok farketmez ihmal etmeyin magnezyum gebelikte şişlikleri önler ve kasılmaları önler..
demek papatyamız hastaneye yattıı ALLAH YARDIMCISI olsun o enzim yükselmelerini bilirim bende çok çektim iyi haberlerinizi bekliyoruz selamlar geçmiş olsun ...
ya papatya 32 oldu dımı.............benımde az kaldı ınş 27 ıçındeyım ınş bu ay gecere aralık ta gecse de yenı yılda doğursmmmmmm hayırlısı ols ınşşşşşşşşşş of korkular bıtmıyo hıç
anammmmmmmmmmm papiş doğumamaı gitti ay çok duygulanıyorum ben yaaa inş herkes çok iyi olup eve dönerler rabbim yardımcısı olsun sıraaa muallimciğimee geldiiiiiiii
ben yarın 2 gün tatile gidiyorum..... otelde internet vardır sanırım ama vaktim olurmu bilmiyorum.... laptop ta bana düşmez zaten cadının elinden ...10 aile gidiyoruz arkadaşlarımla güzel vakit geçircem inşallah...... doktor yüzmeme izin verdi....... merak etmeyin he mi.....
muallimcim balık hapının benim doktorlarım aldırtmadı ben genede malum yaz hamilesi güzel deniz balıkları yooktu içtim balık çok yiyemedim ama şimidi tam balık zamanı bol bol yemeniz güzel olur bebişlere çook faydalı...
oyy kayra gez anacım gez görcem seni sonra :)))) iyi tatillerr aşırı sıcaka dikkt et kasların gevşer heee...bide enfeksiyon olayı dikkat...
nıl haklısın canım ama balıkla pek aram yok..........hapını alıyorıum .............ıkı gundur bıttı ara verdım........yenıden alıcam.............karadenızlıyım..........ama asla balık sevmeyen kokusunu duyunca kacan bı aılenın cocugu olarak buyudum............ıunıversuıtede mıllet balık gunlerı yarısırdı yemek ıçın ben odamda uyurdum yurtta asla ınmezdım kantıneeeeeeee...............esım zavallım evlenırken cok sevınmış karadevnızlı alıyom hergun balık yıcem dıyeeeeeeee ne gezerrrrrrrr...............onun sayesınde azda polsa sevdım yedım bazen ama tenmızleme işiniş ya esım yapar yada yemızletıp alıruıız............öle yanı................herkese hayırlı cumalar kızlar