muallimcim benim kız pek uyumuyo yarım saat belki bazen bazen iyi uyuyo belli olmuyo yani ama geceleri yarım saate bi ayaktayım oşekilde kızım büyüyo yavaş yavaş teyzeleri onu çok seviyorum evlat sevgisi bambaşka bişey ya allahım herkese yaşatsın
oy yerım onu ..............gercekten öle evlat hıçbıseye benzemıyooo................ınş annesı buyudulkce rahat edıcen ınş............o sevgı olmasa kım gece yarıları kalkar............sevgısı herseye bedel..........rabbım hepsıne herkese saglık afıyet versın emzırıyon dımı.........azda olsa mutlaka ver canım
ya sanırım esracan dı yazdı erken dogum oldu ıstanbula yetıstık ayakları dısardaydı amelı almışlar dıye sadece kızı kuvezdeymış ama 23 haftalıkmış ya bılemıyoruz hayatta kaldımı daha yazmadı.............cok munıkmış cunku ınş bı mucuze olmuştur yasamıştır canım cok zor............bırı daha vardı dorduz annesı topıgıne yazmış sız tanırsınız sızın zamanınızla yaklasık aynı oda 28 haftalık doğurmıuş cıger gelış yapmamış dr 30 u bekleyelım demış cok ılgunç dımı dogmuşlar ve hepsını kaybetmış kocamanmılş bebeklerı ya işte ıhmal yanı hemde devlet hast yatıyomul gızlem altındaymış guya zor ................rabbım nerde varsa yard etsın ama şu bı gercek canım kısmetten öteye yol yok........yarını bılemıyoruz rabbım guzel gunler versın hepımıze ............kızını hep sev öle cabuk buyuyolarkı..........
emzriyom canım hastanedyke yetmiodu sütüm üzüntüyle falan azalmıştı eve çıktıktan sonra yetiyo galiba mamayı kusyo bende arada bi veriyorm sık sıkemiriorum ama seninde 3 kız ha hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahım
evet muallimcim kısmetten ötesi yok evet genede halimize şükretmememiz lazım allahım hapsşini alsaydı daha çok zor olurdu evlat acısı çok zor ya allahım kimseye yaşatmasın kızmı çok seviyorum zaten canım ben seviyorum oda gözleriyle bana bakıyo bi hoşuma gidiyoki hergün degişyo ya sizlerede gösterecem fotoyuda bilmiyorum koymayı
tamam canım koy...........cok sekerdır ya................canım benım cok şukret..........o senın bı tanen allah onu sana bagışladı............uç yıl once ıkızlerımı kaydbedınce cok uzuldum barı bırı dedım cok zor ............bılırım acıları hıç unutulmaz ama herseyy bızım ıçın............rabbım hep guzel gunler versın ınş..........cennette beklıyolar .............kıme benzıyooo sanamı...............benımkıler herkesın merak konusu..........esım esmer ben acık kumrak renklı goızluyum oglum babaya benzıyo ama aslında aramızda gıbı cok esmer degıl.............şımdı herkes kıme benz dıye beklıyo kızlar ınşşşşşşşşş bana benzerler dıyorum o kadar ugrasıyız demı yanı............ınş once saglık ols tabı..........emzırmen cok ıyı ..........bol su ıç
canım kızımı babaya benzetiyolar bana bi gözleriini rengi benziyo okadar aman saglıklı olsunda napalım bende çok merak ediyodm hamileyken kime benziyo diye insanda illa o merklar oluyo evet ya ne zorluklarla taşıdık onları ama herşeye degiyo muallimcim senin karnın çatladımı benimki okadar kötüki estetiklik yani o derce
ınş canım saglıklı ols hayırlı evlat ols...............ama cok degışcek gor bak..............her donem degısıyolar............bakışlar omre bedel.............canım hadı ya cok mu catladın valla 27 ıçındeyım.......yamnlardan catlıyo karnım ama karnımda catlak yok sımdılık...........eskı catlagım var altta azcık o kadar sanırım bundan sonra catlar...........devamlı bebeyagı suruyorum..........bakalım canım............ama bak altı aylık ols azcık spor yap ve su catlak kremlerı varya extrajel gıuıbı onları kullan bı arkadasımın cok kotuydu onu kullandı cok hoçş sımdım karnı.............saglık ols ama ınsan ılerde sorun yapıyo yınede............vucudumuz onemlı...............ama toplıcan merak etme emzırmekte ıyı gelıyo
çatlak bişi değilde kızlar ahanda bu sarkma olayı nolacak bu göbek toplarmı yawww ben korse ttakıyom ama bakalım ne zamanda toplıycak...
lotuscum kızının adı neydi ??
muallim 27 mi oldun maşallah cetvel yok göremiyom allah kolaylık versin sen bak korkma artık tehlikeyi atlatmısısın ciğer geliştirici ne zaman olcan kızlar ben iki doz yedim iğneyi 29 uncu haftada yedim fazlası zararmış bebeklere bilginiz olsun 2 doz yeterliymiş ....
canım nıl toplıcak karnın merak etme ılk altı ay ıçınde topluyo sonnra yuruyus mekık yaparsın azcık yada bebışlerı kaldır ındır..............ınl 29 gıbı vururuz dedu dr...........dıgerınıde duruma gore..........ınş az kaldı dımı.............rabbım yard etsın ...............üçüz annelerı elıtu ve tarcın var..................bakalım arkadan gelen yok baska galıba.................ay papatya ne yaptı acep..........ınş ıyıdır
papatyayı bende merak ettim yaa telini alan yokmu...
muallimcim kuvezdir extra ücrettir doktorunuza önceden sorun danışın derim benim ünv hastanesinde kuvezler doluydu özel hastaneye sevk aldık fakat bizim kurum özel hastane ücretlerini ödem
yor düşünsene 100 milyara yakın tutar üç kuvez doğum vs .... hastane müdürü işinin sağlama aldı kurumumuzla görüştüler beni öyle kabul ettiler hasta olarak sizde bu tur seyleri konuşun sonradan güzel bir fatura çıkarmasınlar malum bir kuvez günlük bizim hastanede 1100 dü devletin ödediği yarı yarıya olsa yine baş edilmez yaa
haklısın oncekı bebegımde gunluğune cok vermıştık.........ama sordum kuvez ssk ve kesınlıkle dedıler ucret yok ssk old ıçın.............sadece doğuma var yınede ınş ongun sonra gıdınce cok genış konuşcam canım...............
Arkadaşlar kızlarımız 11.30 civarında dünyaya geldiler.Allah'a şükür sağlık durumları iyi.Küvezdeler.Solunum ile ilgili pek sıkıntıları yokmuş.Eşimde iyi.Epidural oldu,o yüzden ayılma sorunu olmadı.Kiloları 1575,1600 ve 1800 olarak dünyaya geldiler.Eşim size yazmamı söyledi.Hepinize slm'ı var.