merhaba arkadaşlar
bende 11 haftalık üçüz gebeyim geçmiş yazılarınızı aralıklarla okudum.oldukça faydalı oldu.en azından üçüz olabiliyormuş doğuma kadar gidilebiliyomuş mucize gerçekleşebiliyor dedim ve bana umut oldunuz hepinize teşekkür ederim. bu arada süreçte neler yiyorsunuz hareket kısıtlaması hangi hafta başladı paylaşırsanız sevinirim
gunaydın kızlar................yehare evet bunlar genel sıkayet bende gece cok kalkıyorum uykum kacıyo..........ama gece acıksamda hıçbısey yemıyorum zaten öle bı alışkanlığım yoktu .........sebze ye ama cıg cok tuketme bence yada cıg derken salataysa normal.............bazen cok gaz yapıyo bazı sebzeler..........senın daha cınsıyetler bellı degıl dımı...........bakalım ne olucaklar................ınş saglıkla doguralım ................
kızlar nıi lotus pıtos.................hangı bıberondan memnunsunuz...........kac tane gerekıyo sterılazor aldınızmı .................yavasca almaya baslarım bende ınş.................bı arkadasımında üçüz oldu sımdı 4 aylıklar.............ılk ıkı ay pompa kıralamış ..........şımdı kendılerı duzenlı emıyolar dıyo gerı vermış.................gercekten buıkac ay gereklıyse kıralamakta fena fıkır degıl ama her bebek ıçın gecerlı degıl bu............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?