z Anneleri biz de burada bulualm

merhaba arkadaşlar
bende 11 haftalık üçüz gebeyim geçmiş yazılarınızı aralıklarla okudum.oldukça faydalı oldu.en azından üçüz olabiliyormuş doğuma kadar gidilebiliyomuş mucize gerçekleşebiliyor dedim ve bana umut oldunuz hepinize teşekkür ederim. bu arada süreçte neler yiyorsunuz hareket kısıtlaması hangi hafta başladı paylaşırsanız sevinirim

ooooooooo yehare hoşgeldın ya..............ben kımse yenı yok doıyodumm...........hayırlı ols...............baya baslardasın ınş saglıkla ılerlersın..........sıkıntın kanamn yoksa kısıtllama yapma sadece dıkkat et cok yorulma............

papatya doğum yapmış. Allah bağışlasın inşallah.O kadar duygulandım ve mutlu oldum ki anlatamam. Allahım bizlere de o mutluluğu yaşatsın, sağ sağlim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
yehare sen de hoşgeldin. Maaşallah çoğalıyoruz Allahın izniyle.

maşallah maşallahhh papatya canım artık sağlıkla bebişlerini büyütmeni dilerim. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhh :ecrin_bebek:

elitu, muallim sadece biz kaldık diyordum, yeni arkadaşda gelmiş aramıza yehare hoşgeldinnn, muallimin dediği gibi canım çoğul gebelikler teklere göre daha farklı oluyor, daha erken ağırlaşıyor insan, herşeyi daha erken yaşıyorsun, bence de hareketlerini yavaşlatarak ve çok ayakta durmayarak geçirebilirsin.. benim annem yakın olduğu için sürekli o gelip işlerimi yapıyor açıkçası, ama benim iki defa kanamam oldu canım.. inşallah sen rahat bir hamilelik geçirirsin..

kızlar bu arada bu cetvellere ne oldu yaaa :uhm:

tarcın agırlık bende ıyıce baslıyo ama yınede cok sukur ıyıyım.............bu ayıda atlatursam ınlş ............cetveller artık olmıcakmış sanırım o zaman bence herkes arasıra yazısının yanına yazsınj ne kadarlık oldunu...............yoksa bılemıcez...............

öncelikle hayırlı olsun gebeliğin inş sorunsuz bir şekilde devam edersiniz yolunuza ...

gebelikte önemli olan meyve sebze ve süt balık ve bol bol suuuu :lepi: makarna pilav fazla şekerli gıdalardan çiğ etten birde genel olalrak doğal gıdalar olursa bebişlerin daha sağlıklı olur beslenmek çok önemliii dengeli olanından

sigara alkol yasak !

günaydın arkadaşlar öncelikle sıcak karşılamanız için hepinize teşekkür ederim.
gebeliğin başından beri iştahsızlık ve uyku problemim var.çiğ sebze meyve çokça tüketiyorum ama pişmişi beni zorluyo. gece tuvalete 2-3 kere kalkıyorum çok acıkmış oluyorum bi meyve yada etimek yiyorum tabi uyku kaçıyo bi daha yakalıyosun falan yani kesintisiz uykum yok malesef.bu aralar bide akşamları başım ağrıyo bu da beni geriyo. sanırım bunların hepsi genel gebelik şikayetleri.
doğum yapan arkadaşlara göz aydını diliyorum. allah analı babalı büyütsün. darısı isteyenlerin başına olsun

gunaydın kızlar................yehare evet bunlar genel sıkayet bende gece cok kalkıyorum uykum kacıyo..........ama gece acıksamda hıçbısey yemıyorum zaten öle bı alışkanlığım yoktu .........sebze ye ama cıg cok tuketme bence yada cıg derken salataysa normal.............bazen cok gaz yapıyo bazı sebzeler..........senın daha cınsıyetler bellı degıl dımı...........bakalım ne olucaklar................ınş saglıkla doguralım ................
kızlar nıi lotus pıtos.................hangı bıberondan memnunsunuz...........kac tane gerekıyo sterılazor aldınızmı .................yavasca almaya baslarım bende ınş.................bı arkadasımında üçüz oldu sımdı 4 aylıklar.............ılk ıkı ay pompa kıralamış ..........şımdı kendılerı duzenlı emıyolar dıyo gerı vermış.................gercekten buıkac ay gereklıyse kıralamakta fena fıkır degıl ama her bebek ıçın gecerlı degıl bu............

aynen canım zaten dıger tarafa yazdım.................ama dedıgım gıbı engel olmak tamamen ımkansız .............bıberonlar emzıkler bıle zararlı olabılıyo................saglık cokzor ...........rabbım yard etsın...........enbuyuk gorev saglık bakanlıgı cok ıyı ıncelemelıler ................

canım ben dr brawns biberonunu kullanıyorum biiberon şimdilik 1 er tane yeter büyüdükçe büyük alınır...sterilaztör şarrt kuzum almalısın... kiralama bence al ben ilk sefer kiraladım makinanın yarı fiyatına neredeyse sonra baş edemem diye aldım sonra klupte satarsın canım...

nil canım ne marka sterilaztör öneriyorsun,, arzumun uygun fiyat gözüküyor,, bende 25 haftalıktan sonra alışveriş yapayım diyorum kızlar erken olmaz değil mi ??

bir de şu cetvel işini çözdüm, açıklama yazmışlar ona bakarak yaptım :lepi:

sagol canım.............bakalım artık haftaya dr a gıdıcem ınş o zaman yavas yavas alışverıse baslım............

ben ınş haftaya 29 guırıcem o gun ınşşalıcam bazı seyler..............sterılazorde bence marka cok muhım olmaz pompada onemlıde.........medela alıcam ınş

bende medela düşünüyorum canım, o zaman strelizatör için arzum a bakayım,,

canım cetveli tickerfactory.com sitesinde yapıyorsun, sadece onu kabul ediyorlarmış,, orada da html den kopyalama yapıyorsun ama önemli olan o bölümde http... ile başlayıp ..pgn ile biten cümleyi alıyorsun sadece..

sagol canım...........bakayım gercı az kaldı benım ınş saglıkla alırım bebışlerı...........bu sıtede bı tane sterılazor var satılık kısmında.............aslında fıyat uygun .........ev dolacak ya yer kalmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…