z Anneleri biz de burada bulualm

canım ben weewell aldım ama kraftınkini alacaktım bir türlü gelmedi iptal ettik weewell aldık ben şimdi diğerini kullansam karşılaştırırdım ama şu an ben benimkinden memnunum kraftınkini çok övdürlerdii ama ikili olandan almayın 4 lü 5 li olandan alın inanın oda yetmez oluyorr...

pekı nıl ve deneyenler anakucagı yanı oto kolt aldınızmı memnunmusunuz marka ne kraft macsı ...............ben duşunuyorum............ınş ..............sallanan besık otomatık olandan alan yok galıba.........ben ıstıyorum ınş ılk aylar onda yatarlar dıyorum sonra odalarını ınş yaparım .............ınş şu gunler bı gelse saglıkla

kızlar.............sterılazorun bıde sebze haslamalısı var...........sızce nasıl aslında ıyı ya hem o ısede yarar.............sebze haslamakda ıyı olur .................kullanan vaaaaa mıııı

sebze haşlamalı iyi fikir gibi görünüuor ama amacına aşmamalı kullandığımız aletlerki randımanlı olsun .... yatak olayına gelince ben şu anda park yatak aldım üçünü yatırıyorum arada koltukların üstünde yatırıyorum benimkiler keyifleri oldumu heryerde uyuyorlar sallamaya henuz alışmadılar ama kucağa alıştılar malum gaz sorunu var bizde benim park yatak titreşimli ama pek işe yaramıyor benim bebeler ağlarken çalıştırdım pek işe yaramadı
ana kucağı almadım...

canım iyiyiz ama bir kabızlık sorunmz var mahvaluyoruzz yoksa bebişlerim sorunsuz şükür ama çok yoruluyoruz şu an annem babam ve ben akşam eşimm bak kaç kişiyiz çok yoruluyorz yinede senin kız nasıllll öp bizim için

lotus nasılsın pıtos nıl................evet ya su kabızlık ve gazları en zoru............elmayagıyla karınına bolbol masaj yap..........

kızlar ben anneme geçeceğim yarından itibaren kısmetse, kadıncağız iki evi idare ediyordu, çok yoruldu, biraz dinlenmiş olur en azından.. arada gelirsem mesaj yazarım.. hepinizi çok çok öpüyorummm ve tabi bebişlerinizi deeee Şeniz

muallim sterilezatör arzum aldım ben söylemiştim galiba ama, 8 biberon alıyor. Galiba en çaok biberonu da bunlar alıyor. Sebze haşlama ve yumurta yapma bölümleri de var. 90 liraya aldım ben.

cok ıyı ya hadı hayırlı ols..................rabbım tamamına erdırsın bızı elıtu............kımse yok gıbı papatya ınl gelır yakında..............ayse dıye bı arkadas daha vardı üçüz annesı oda bu hafta 32 haftası gıdecek doguma..............gunler gecmıyo ama yınede yaklasıyoo ..............tarcın ıyı bak kendıne gır bazen

elıtu evet az kaldı ınş .............karnım catlamaya basladı ......................ayyyy napcam suruyoru ama catlıcakkkk yınede................neyse rabbım saglık versın ınş...............benım catlagım yoktu onceden bunlar catlattııyoo benı...............doğduktsan sonra catlartmasınlarda akıllı olsunlarda razıyım............sanırım haftaya dr cıger gelıştırıcoyı yapar...............kızlar kalcadan oluyo dımı ..........
ınş haftaya dr dan gelırken alım bıkac bısey dımı kızlar bayramdan sonra cantamı hazırlım otuza gırıcem ınş o zaman.......................

muallim ben de karnım değil ama önceleri sadece göğüslerim çatlamaya başlamıştı. Onlar durdu ama bir kaç gün içersinde çatlağım yok derken bacaklamın üst kısımları çatır çatır çatladı. Hayırlısıyla sağ sağlim gelsinler de sonradan bakarız çatlakların çaresine. Bence bebişlerin ihtiyaçlarını da al artık. Maaşallah doğum yaklaşıyo artık. Mesela papatya kontrole gitmiş, bi anda yatırmış ya dr. Ne olacağı belli olmaz. Daha alınan kıyafetler yıkanıp ütülenecek. Biz kaç günde elektrikli soba falan kurutamadık çamaşırları. Epey zahmetli oldu. Geçen hafta bide hep yağmur yağdı ya. Yavaştan çantasını bile hazırlamak gerek artık bence. Ciğer geliştirici ilaç hakkında da bir bilgim yok, daha konuşmadım dr.la.

ınş elıtu artık yapayım gereklılerı...........yıkayalım hazırlıyayayım.........oda zaten dogunca alıcam begenemedım zaten...........bakalım ...........ılk once sallanan otom besıklerden alıcam yetr onlara ınş sonra oda.........bakalım haftaya kac granm olmuşlar..........benımkıler bıraz kıbar galıba kuçukler zaten dort bes gun gerıden gelıyolar..............

hayırlısı benim de tek park yatağım var. ılk önce bir süre onda yatarlar, sonra alırım diye düşünmüştüm. Bi de ana kucakları var. Gündüzleri de ona da koyarım arkadaşımın bebeği çok seviyodu onu. ıçinde uyuyodu. Sağlıkla gelsinler inşallah. Kıyafet falan az alırım diyodum ama fazla fazla aldım herşeylerini. Battaniye çok gidiyomuş bide, penye olanları falan. Hastane çıkışlarının içinde de var

evet canım hastame çıkışlarının içinde olan battaniyelerden bol bol alın penye tarzında çok gidiyor bebişlerin kıyafetlerinden daha çok o tarz battaniyeler gidiyor....ben prematüre kıyafet almadım ama size önerim bulabilirseniz alın ilk haftalarda iyi oluyor bebişlere hiç bişi olmuyor büyük büyük geliyor o minik kıyafetler bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…