z Anneleri biz de burada bulualm

ınşlş canım..........battanıye nıye cok lazım kı.........ev sıcak olur ıkıser yetr dıyorumç.............neyse cıkşlarıun ıçındede var alayım ıyı olur ...........ve nıl dedıgın gıbı mınık kıyafetler almak gerek ..........nıl bezlerını dogunca alıcaz dımı erken almaya gerek yok..........pekı bezlerını kuçuk olşç heryerde bulabılırmıyız..........mamayıda dr tavsıye edıcek zaten ...........

merhaba kızlar nasılsınız ben park yatağımı hiç kullanamadım valla en rahatı anakucakları ama benimkiler otokoltuğu tarzında değil normal sağa sola arkaya öne sallananlardan çok rahat ettim ben battaniye kullanıyorum ben evim hep 22 derecede duruyoır ama bebişlerin gaz için falan kaldırınca atııyorum üstlerine şükür vücut sıcaklılıklarını iyi kontrol ediyorlar bencede mutlaka birkaç takım prematüre kıyafeti alın bana hediye geldi birkaç takım annem almıştı iyi oldu bez ben primanın 3 ila 6 kilosunu kuyllanıyorum bel bandı olması çok rahat önceleri 2 ile 5 kiloyu kullandım ben evime ziyeretçi almıyorum ama siz almayı düşünüyorsanız bol bol maske ve elleri için jel alın bence ateş ölçeride unutmayın allah yardımcımız olsun

canım battniye nie bilmeme çabuk kirleniyor ve havalar soğuk oldugundan hemen kurumuyor :)) battniye penye tarzı polar değil...
pitoş 22 derece biraz soğuk değilmi senin bebişler alışmış soğuga dayanıklı olaclaklar desene benimkiler 26 da duruyor şu anda...

ilk günler prematüre bebek bezi alırsınız eczenede var molfixin 50 lik 13 ytl civarında...
pitoşum misafir kabul letmemekle çok iyi yapıyorsun..

benimde sadece bana yardımcı olanlar oluyor su anda zaten heyheyliyim bu aralarrr misafir felan çekemem yaaaa

benim battaniyeeler hani birara herkes koltuklarına falan serdi ince polar renkli falan oluyor ya ondan hemen kuruyorlar kalın olanlarla tuıtamıyorum burası çok soğğuk olmadı daha tabii hava soğudukça dercede yükselicek aynen kendimi bile çekemiyorum şu sıralar 2 bebek beni çok yoruyor uykusuzkende çok çekilmez olurum aslında ama bebişlere hep gülücük atıyorum opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.Ben geldim.
Pazar günü çıktım hastaneden ama daha tam iyileşemedim.Dikişler acıyor.Fazla oturup kalkamıyorum.Bugün daha iyiyim.Giremedim nete.Allah'a şükür kazasız bir şekilde doğumu yaptım kızlar.Bbeişlerim küvezdeler.2 tanesi ara ara oksijen alıyorlar.Sabah ve akşam süt sağıp gönderiyorum.Bugün akşam bende gidicem çok özledim prenseslerimi.Kızlar çok güzel bir duygu.Ben ilk defa yaşadığım için.Allah'ım olmayan herkese nasip etsin inş.Hafta sonuna doğru ikisini veya birini taburcu ederiz demiş doktor.Şu an babaları gidiyor.Beslenmeye pazar günü başlamışlar.ıismleri ırem-Selin-Defne oldu teyzeleri.Kiloları 1580,1450 ve 1430 gr düşmüş dün itibari ile.Çok küçükler yaa.Defnem hiç oksijen almadı,en küçük olan.En büyük irem ise ara ara oksijen veriliyormuş.Doktorlar iyi gidiyor demişler.ınş. en kısa sürede sağlıklı bir şekilde evimize döner kuzucuklarım.Kafanızı ağrıttım kusura bakmayın.
Sizler nasılsınız?Geçmişi fazla okuyamadım,fazla duramıyorum sandalyede.

ayyyyyyyyyy canım ya tam senı sormuştummmmmmmmmm.......................cok guzel masallahhhhhhhhhhhhh....................kızlarında ıyıymış masallah da onlara cok guzel dımı...........rabbım cumlesıne nasıp etsın............kılolaruda ıyıymış ne yanı kuçuk olan kuveze gırmedı kılosu cok olanmı gırdı buda ılgınç demek kıloya bakmıyo...........yerım ya onları adlarıda cok guzel...........rabbım saglık versın hepsıne sen dıkkat et bu sıralar..............usutme sakın...............kac haftalık aldılar 32 mı 33 mu

hoşgeldin papatyam.... geçmiş olsun..rabbbim analı babalı büyütsün inşallah..... çok küçük değil bebişlerin napsınlar annesi 3 bebek anca paylaşmışlar annelerinin yediklerini. kilolarıda nerdeyse aynı..hak geçirmemişler nerdeyse... tek çocuk olsa 4.5 kilo olurdu..2 olsa 2.250 olurdu ..3 çocuk için az değil.... inşallah hayırlısıyla evlerinede gelirler..şimdi sana biraz zaman bırakmışlar.uyuyup dinlenmen için.hamilelikkte çok yoruldunya.... sen dinlenince onlarda gelecekler .... çok yorulacaksın uykusuz kalacaksın . o nedenle şimdi dinlenmene bak.onlar emin ellerdeler....

demek minik papişler çok iyi durumlarının iyi olmasına seninde aramıza hemen dönmene sevindikk çok büyük geçmiş olsun canım Eşini ve seni tebrik ederiz.Allah uzuuunnnn ömürler versin...bugn öğleden sonra doktora gidiyorum örnek olarak birini götürcem üüçünü götürmek istemiyorum bakalım bide mamayı istemiş doktor ..

aynurcum prematill başlaldık ilk önce hastanede minik kavanozdakilerden sonra eve geldim toz olanını aldık kavonzla başş edemeyiz diye sorun yoktu prematil kullanırken daha sonraları başladı sorun sonra mama değiştik pdf geçtik hala devam ediyor doktorumuz conformile neden geçmediniz demiş bebekler daha gelişim tamamlamadı geçmek istemedim ... doktoruda dinlemedim ..artık bugun bişi uydururumm:))))) .

şu anki doktorumuz bebişlerimin ilk doktoru olmadıgından ilk doktorunun önerdiği mamaya geçtim ....

papatya maaşallah, inşallah bir an önce evlerine döner minik kızların. Bu sürede sen de toparla kendini, bol bol dinlen. Ne mutlu, Allahım bizlere de bu mutluluğu yaşatsın, sağlıkla biz de bebişlerimizi dünyaya getirelim inşallah.

papişim gelmene çok sevindim demek prensesler iyi allaha şükür sende bir haftaya toparlanırsın inş zayıf oladuklarına bakma sen ne fenaaa onlarrrr benm kızımda 1500 gr doğdu erkekler 2 kg ama kızım hemencik geldi eve şimdi görsen fıldır fıldır gözleri rabbim sağlıkla büyütmani nasip etsin çokkk öpüyorum kuzularını ve seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…