evet sonuna yetıstım.............bende baktım ..............içimde üç tane var ben bıle hala ınanamıyorum..........rabbım tamamına erdırdsın...............wavy ne zaman dogum
ah muallimcim sağlıkla gelsinler önemli olan o. valla uyumak çok istiyorum aslında ama yatmak bile eziyet veriyor bana.. nasıl yatıcağımı şaşırıyorum. allahım beterinden korusun..
dr sanada arefe gününü mü verdi ben mi yanlış anladım canım..
wavy cim hayırlısı bakalım. Çok az kalmış maaşallah. Ben de çok zor yatıyorum. Karnıma destek yastığı falan koyuyorum. Sık sık uyku bölünüyor. Allahım tamamına erdirsin inşallah.
wavycım benımkı bellı degıl .................buı yanlışlık var ............ben ınş aralık ortası sonu.............ama dılegım ocak bası...........ınş bıraz daha buyurler.............haklısın yatmak zor ınş gelsınler saglıkla böle beklemekde sıkıntı.............elıtu dur daha sen gercekyten 27den sonra daha zorlasıyooo................ıyı bakın bebışlere
doğrudur ablam ama benim zaten çok uzun zamandır rahim kemiğindeki ağrıdan dolayı hareket sorunum var ya. O yüzden yatakta dönemiyom bile. ınşallah daha kötü olmaz. Bir de 2 gündür bacağıma kramp giriyo. Allaha emanet gidiyoruz bakalım.
senın bebışın bırı dayamıştır ayagını kemıgıne ........ınş gecer ..............kramp nıye o kadar gırıyo bol calsıyum al dr ne dıyo.............dınlenmıyomusun ...............
kızlar slm..... benim de dünden beri kasıklarım ağrıyo o kadarki bacaklarıma vuruyo... aynı adet ağrısı gibi... doktor olu rdedi ama çok ağrıyo yaa.. sizde de oluyomu arada falan
el muallim merhaba,çamlıca medicana ya gidiyormuşsun.ben de doğumu orda yapmayı düşünüyorum ama hastaneyi hiç görmedim.tavsiye ediyor musun?doğuma dışardan dr getirecem feriha uygur isminde.hiç duydun mu?