z Anneleri biz de burada bulualm

Selam üçüz güzelleriii...

sevgili lotusumuz prensesinin resmin gönderdi bende sizlere gönderiyorum maşallhhh

Son düzenleme:
bılgısayar masallah canım ...........kac kılo doğmuşlardı kuvezde kaldılarmı kacıncı hafta doğdular

ben 7 aylık doğurdum.küvezde kaldılar.üçününde cigerleri tam gelişmemişti.
birde doğuma bi kaç gün kala bende kaşıntı başlamıştı.elşm ayagım şişti,heryerim kaşındı.dr. gittim randevu verdiler gastrolojiye ondan olabilirmi diye ama randevu tarihi gelmeden sancılandım.tabi sancı nasıl bişey onuda bilmiyordum.karnım sertleşiyor yumuşuyor filan.dayanılmazdı ağlıyordum hep.sonra kanamam başladı.hemen hastaneye gittik.erken doğum dedil dr.geciktirmeye calıştı hemen ciğer geliştirici igne yaptı. bi gece hastanede kaldım ertesi gün hiç bişey yedirmediler sadece dil altı hap verdiler.susuzluktan ve aclıktan gözüm dönmüştü resmen .bi taraftanda agrı.odada ikizlere hamile bi anne adayı vardı hatta.o sonuna kadar gelmişti.yani 9 aylıktı.ben dua ediyordum ne olur dayanın bebelerim diye.ama olmadı .sancılar cogaldı,gece 12 de dr. ameliyata aldı .21 kasım gecesi.
sonra bebeler doğdu.çok kötüydü drurumları.dr lar heran herşey olabilir diyolardı.cocuklar kız:1,490gr oğlan1 : 1650gr. oğlan2: 1750 gr doğmuştu. küçükcüklerdi. zor günlerdi ya.üstünden 4 yıl geçri daha dün gibi...ama çok şükür şimdi iyiler...

birde üçüz annelerinin hepsi erken doğruacak diye bişey yok.benim tanıdıgım iki anne adayı tamamladılar 9 ayı...yani yeni hamile olanlar kendileri şartlamasın erken doğacaklar diye..
birde hamilelik günleri evet zor ama tadını cıkarın...bi daha böyle rahat olamayacaksınız. :gitme: ben kafayı yemek üzereyim.

Selam kızlar, hayırlı cumalar.
maaşallah lotusun prensesinee çok tatlı, Allah sağlık versin.
muallim abla dr. bu ağrılar olur kafayı takma diyor. Dinleniyorum, şimdilik annem de yanımda ya bişey de yaptırmıyo bana sağolsun. Gidince napcam bakalım iyi alıştım rahatlığa.

bılgısayar masallah ya bence kıloları cok guzelmış..............ıyı olmalarına sevındım sıkıntılı donemlerı gerde kalmış ama su bı gercek kı her donem tabukı baska dertlerı oluyo ...........ınş saglıkla buyusunler darısı bıze ınş..............

bilgisayar epey zorlu bi dönem geçirmişsin. Ama Allah şükür bebeklerin ne mutlu sana ki seninleler. Allahım bizlere de bebişlerimizi hayırlısıyla sağ sağlim dünyaya getirmemizi nasip etsin. Bakımları da muhahkkak ki çok zordur, hele ki yardımcın falan yoksa. Allah kolaylık versin. Ama nerdeyse büyütmüşsün sen. Artık sıkıntılarını da anlarsın, konuşurlar falan.

elıtu yat bol bol rahım buyuyo catlıyorum ıyıce ................ama cpok sukur rahatım..........
ya lotus kızın masallah ya ne kadar tatlı ................cok sırın...........yerımya darısı bana ınş tatlı tatlı olsunlar...............cek fotosunu arasıra buyumeden cok ben mınık hallerını cok sevıyorum

sağol canım.darısı sizlere inşallah.hadi dayanın.bakın kendinizi streese sokmayın.güzel düşünün iyi şeyler düşünün iyi olsun.konusun bebelerinizle.ben cok sohbet ediyordum.ninni söylüyordum onlara. birde hep ilgi odagı oluyoruz.hamilelikten tutun cocuklar doğduktan sonra ve onları büyütürkende aynı..hep aynı tepki:
AAAAAAAAA ÜÇÜZLER Mı? :)

Biz de dayanamayıp seviyoruz, konuşuyoruz ama benim dr. sakın sevmeyin dedi. Uyarılırlar erken gelirler dedi. Bırakın doğunca bol bol seversiniz dedi. Ama ben dayanamıyorum ya, yazık sevgisiz kalırlar diye korkuyorum.

elıtu benım dr bısey demıyo öle ............sevıyorum bebe yagu suruyorum oğlyumda oksuyooo karnımı sevıyooo..............bakalım ınş kısmet olur...........ınş canım.............catlıyorum ama ........arkamda sen varsın ınş 33 34 u bulurum dıyorum aralık ayını bıteyım ıst............

selam kızlar ayse adlı ark da dogum yapmış 32 haftalık sezeryanla almışler.............üçüde kız en kuçugu 1 100 1300 cıvarındalar.............kuvezdeymışler............ınş sıra bıze yaklasıyo............ıyı bakın kendınıze

Allah yardımcıları olsun. Bebekler de bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.Allah bağışlasın.

canım ayşe kim biizm papiş değilmiii CADIARZU

Biz de dayanamayıp seviyoruz, konuşuyoruz ama benim dr. sakın sevmeyin dedi. Uyarılırlar erken gelirler dedi. Bırakın doğunca bol bol seversiniz dedi. Ama ben dayanamıyorum ya, yazık sevgisiz kalırlar diye korkuyorum.

elitu o doğruymuş galiba hastanede yattıgım zamanlarda doktor banada aynı şeyi söyledi .. burdan bir arkadaşa edikaya da sanırım aynı şey söylenmiş ti ben ilk o zaman duymuştummm

ya bu üçüz anneleri nerede doğum yapmış olanlarrr hemde bebelerini büyüttülerr tuğba geldiydi bi ara oda yok olduu klava: klava:

gunaydın..................nılcım haklısın ..............nerde bu mıllet..................bıuurayı unuttular yenı sayfadalar burayı sankım ben goturuyoooommmmmmmm.............gıdıcem artık bende.................unuttunuz bızı................nasılsın bebışler nasıl

sen nereyeeeeeeeeeeeeeeee ayyyyyyyy akannehir akannehir akannehir bu topik sensiz olmaz aslaa....... bu topiği götüren sensinnn lmaz: :mymeka: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bebişlerim biraz daha rahatlıyorlar teyzesi şimdi çay yaptım rezene çayı birini anneme birini babama birini ben içirtmiştim buraya takıldım :dance: :dance: :dance:
sen nasılsın heyecan doruktamıı :1hug: :1hug::sm_cool:

bu arada dün eşimi ikna edip emzik aldırttım bir türlü emzik kullandırtmak istemiyor du ama benim bebişin biri sakinleşmiyor gazdan hiç bişiyi olmasa bile huysuz sürekli ilgi istiyor kucak istiyor memeyi hemen kabul ettii bende rahatladım birazz yaaa ayy ne iyi bişimiş yalncı emzik araştırdım öyle bariz zararı yok sadece gece uyurken dikkat etmek lazım brde 2 yaşından sonra bıraktırmak lazımmış ...

bakalım zaman ne gostercek ınş bızde kurtaralım sıu sıkıntılardan agrım olduı azcık dun dıkış yerlerınme sancı vutrdu tırsdım ya neyse bugun ıyıyım..............emzık olayı ıyı olmuş bıraz dınlenırsun valla............

ağrı oluyor canım dikişlerde bebeler vuruyor benimkilerin kafaları hep aşadaydı kafa atıyolardı ciğer geliştirici ne zaman vurulcann zamanı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…