z Anneleri biz de burada bulualm

haftaya carsanmba gıdıcem 29 a gırıcem o zaman sanırım o gun vurur.............ama benım bebışler dort bes gun gerdıden gelıyo en bastan berı.............ınlş hersey ıyı olur...............ayse dıye ark dogurdu dr u demışkı transferden hesaplıyoruz demış o zaman daha kuçuk oluyolar anlamsız geldı bana............benım dr öle bı hesap yapmıyo.............hem ne alaka transfer ederken sıfır bı sperm verılmıyokı olgunlaşmış gelışmış emrıyo verılıyo ............onun gelışım surecını ne yapıyolar .............neyse dr a sorucam merak ettım............cıger ıgnesı kalcadan oluyo dımı.........bı sıkıntı yapıyomu.............

ınş canım agrım yok nornmalde bazen olunca korkuyorum..........bana nıdılart gıbı bı ılaç vermedı dr.........verse ıyımı acaba soruyorum gerek yok dıyo

bısey daha sorucanm ............hastaneye ne goturdun haftaya hazırlım herseyı ne olur ne olmaz dıyorum bebekler buyuk ıht kuvezde kalcak ya onlara cok sey almak gerek mı...................gıyınmezlerkı..............merak ettım ...........tabı ınş gırmezler kuveze ama sanırım bıraz ımkansız..............

ya ben de yapamıyorum cetvel. Benim sat da 26 mayıs. kayra olsa o yapıyodu ama nerelerde acaba. Bana da yapıverin bilenlerr

canım muallim.... ciğer geliştirici kalçadan oluyor canın acımıyor merak etmee sıkıntı yok vucutta erhangibir etkileşim yapmıyor....

hastneye giderken hastane çantanı... zaten alıcaksın bebişlere bez isterler onların şimdilik kıyafete ihtiyacı yok ama sen yinede prematüre kıyafeti al hastanedeyken birilerine ısmarlaman zoır olur benim durumum farklıydı ben bebişlerim kuvezden çıkınca beni eve göndermediler bebişlerimle oda verrdiler tekttek alana kadar hepsini hastanede kaldım siz belki çıkabilirsiniz hani alma durumunuz olur birde süt makinası benim hastaanede vardı ilk günler onla idare ettim

sağol canım. üçüz benimkiler.
Bu arada sende de diş ağrısı varmış. Allah şifalar versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…