z Anneleri biz de burada bulualm

nisancım özeline ziyaretçine üçüz topiğine heryere yazdım nerdesin bacım ya.... arada sayfayı güncelle.... özel mesajlarına bak....

günaydın ....

bu site benim çok işime yarıyor en ufak bişide burdan bakmaya başladım artık ekmek su gibi oldu ....

kayraa muallim nssılsınızzzzzzzzz :)))

kızlar saçlarımı boyatcam sütde veriyom bişi olurmukii yaa

kıslar sağolun. siteden ayrıldım herkes cetvelle uğraşmış. anam oturamıyorumki bilgisayarda.... ben iyice ağırlaştım hızlı büyüyo karnım bu sıralar

selam kızlar..................papatya naptı acep kızları cıktımı hastaneden ınş ıyıdır.............hadı kızlare az kaldı gıbı ama zorluklar da artıyo..........zorlanıyorummmmmmm................yatarken donemıyorum..............ınş hayırla ılerlerız.............
nılcım sanmam canım artık bısey olmaz boyan suslen valla ............ınş bende dogunmdan sonra kızıl olıcam ay sıkıldım ya............zaten hep evdeyız ben ne aktıff hatundum cıvılendım eve bu kış..........gıt yap degısıklık..........ınsan kjendını ıyı hıssedıyo

Ben de haftasonları evde durmaz gezerdik eşimle. 3 gün önce sıkıldım, eşimin iş çıkışı dışarda yemek yiyelim dedim. Kapının önünden taksiye bindim gittik. Bir iki mağazaya bakayım derken gözlerim karardı, nefes alamadım, kulaklarım uğuldamaya başladı çok korktum.Bir süre öyle kaldım. Artık sıkılmıycam doğuma kadar dedim. Ayakta durmak yaramıyo artık sanırım.

kıslarrr selam herkese. ben ve bebişlerim hastanedeyiz kızlarım küvezde teyzeleri 10 gün kalabilirlermiş bende pek iyi değilim benide yarın çıkarmayabilirlermiş..dualarınızı eksik etmeyin canlarım. ben doğumhanede hepiniaz için dua ettim. kendinize cici bakın

Rabbim yardımcın olsun inş tezzz zamanda bebişlerine kavusursun çabuk iyileşirsinn inşşşş a.s.

kayra 2 hafta öndesin benden... 30 ları görürmüyüzki acep??

görürsünüz canım öyle düşünmeyin şartlamayın kendinizi bizde öyle diyordk ha şu haftayı geçelim tamam diyee çevreden çok korkutuluyorz ondan böyle hamilelik sürecimiz uzun gibi ve zorlu geçiyor

wavycım tekrar tebrıkler canım..............ınş az kalır bebışlerın...............hersey guzel olur.........
kızlar ınş atlatırız bızde bu gunlerı alırız kucamıza saglıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…