z Anneleri biz de burada bulualm

kıslar çilek marka karyola baktım çok hoşuma gitti sanırım ondan alıcam bi kız modeli bide erkek.. varmı daha önce kullanan. nevresimi falan çok güzel baştan aşağı takım yani

nısan gordum nette.........guzel ınş rahat gıbı geldı bana...........nev resım de guzel fıyatta ıyıydı............ben bakıyorum farklı ıst bakalım ........

kızlar benim b-hcg 950 çıktı drum 10 gün sonra gel keselere bakalım dedi ve üçüz bekliyosun dedi çok korkuyorum yardım edin onları düşürücem diye korkum var napmalıyım mutluyum ama korkularımı hissedip beni bırakırlar diye korkum var

ay çok tebrik ederim korkma bişi olmaz. niye düşüreceksinki. tebrikler.. benim 1600 çıkmıştı değerim 14. gün... senin belki ikizdir.

öncelikle tebrikler korkma herşey allahtan O ne derse o olur ... sen sadece inan güven...
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gamze hayırlı ols...........ıkızde ucuzde olabılır.........keselerı gormek gerek.........hayırlısı ols ...........benım 12 gun degerım 472 ıdı ıkız sandık ama üçüz .........bende cok korkttum ama yola devam kararı verdım.........ınş rabbım tamamına erdırır ............hayırlısını ıste ve bekle ve sabret ınş ıyı olur..............hersey kısmet.................
kızlar nasılsınız yarın kont var ınş bebışlerım bı kılo olmuslardır bakalım dr ne dıcekk

benim 10 gün b-hcg 429 du 12 gün 950 idi bu durumda üçüz görünüyo dimi bende yola devam edicem kese görmeye arife günü gidicem ama dün gece mide ve başdönmem oldu düşüyodum gözlerim karardı kulaklarımda uğultu da vardı normalmi bunlar:kedi:

muallimcim maşalllaaaaaaaaaaah maşalllaaahhhhhhh az kaldı otuza çok zorlanıyor olmalısın artık ben 31. haftadan sonra çok ağrılaşmıştım bide doğuma son 2 gün kala çatlıyorum dedim meğer doğuruyormuşum :) alllah yardımcın olsun
GAMZEA korkma tatlım hergeçen gün çığ gibi büyüyor üçüz annelri ve sağlıkla dünyaya getiriyoruz onları inanç ve sabırla allahın izniyle bişey olmaıycak bebişlerine

hayırlısı ols ama bazen bellı olmuyo bı arkadasımın da benım gıbıydı bı baktı dr tek bebek ...........ınş gor bakalım keselerı............bu belırtıler normal kısıden kışıye degısıyoo bıde..........ınş rahat gecer............bu arada nıl arkadasımızın bebeklerı kucanda canım darısı bıze ınş.............

pıtoscum sabahları ıyıyım rahatım aksama dogru hele gece zorlanmalar basladı............30 dan sobnra cok zor olucak dımı ınş aralık ayı bıtse sevıncem 34 olucak o zaman hayırlısı yarın kont var bakalım ınş bı kılo olm..........yarın bıraz bıseyler alım cantamı hazırlım .............

senın 33 dolmuşmuydu............ınş benımde dolar...........premature tulum badı bırer tane yetrmı sence kacar tanwe alım buyuyolar ya yınede ıkı ay gıyermı alayım yaerın ................yıkatyıp hazırlayayım ınş............

saolun kızlar bu topiği çok sevdim hep burdayım bundan sonra ama nasıl giricem bu topiğe onu bilmiyorum hafızaya falan alma varmı diek bu topiğe girmek için

muaallimcim ben 33``3 TE doğum yaptım inş sende o vakite gelirsin bana biirer takım hastahane çıkışı annem almıştı bide üç dört tane iç uzun kollu badi kısa kollu badi bide altlar geldi hediye çok işe yaradı büyük kıyafet giydirmek hem zor hemde ısıtmıyor bebeği 2 ay giydirilirmi bilmem benimkile 2.buçuk aylık oldular artık kenara koyduk ama ben diğer oğluma hiç giydiremedim çok ufak oldu bebişlerin yapısına kilosuna bağlı birazda

gamze hakkınızda hayırlısı olsun. Hoşgeldin aramıza. Korkma ve Allaha sığın. Merak etme öyle ya da böyle vakit bişekilde geçiyor. İnsan zorlanıyor tabi ama inan sonunu düşününce değer. Allah yardımcımız olsun.

nerdesınız yaaaaaaaaaaaaaaa ben yokum dıye kımsede gelmenmmış...................dr dan geldım bırı 1 200 bırı 960 bırı 870 cıvarında kızlar cıger ıgnesını old yarında ıkıncıyı olcam ınş..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…