z Anneleri biz de burada bulualm

guenmn ben 3 hafta önce tartıldım o zaman 10 kilo almıştım.bugün kontrolümüz var inşallh çok almamışımdır:)ben de sürekli acıkıyorum.çok yememeye dikkat ediyorum.ekmeği az tüketiyorum vs.ama yine de aldım başımı gidiyorum:)bir de dr.unun sana özellikle tavsiye ettiği hususları paylaşırsan sevinirim.
bizimkiler eğer bi yanlışlık yoksa 1kız,2 erkek..rabbim herkesin bebeklerini sağ salim bağışlasın anne babalarına..seninkiler belli mi?

mehlikacım bu arada bebişlerine geçmiş olsun,bu mübarek gün hürmetine en kısa zamanda bebişlerin kucağında evine dönersin inşallah..her namazımdan sonra dua ediyorum sana ve bebişlerine.sen moralini bozma.herşey çok güzel olur inşallh..

Mawideniz cok sevindim. O kadar sevindimki bilemezsin. Allah tamamina erdirsin. Simdi dikkatli ol ve internetten hemen ne yiyip ne icecegine yada ne yiyip ne icmeyecegine bak.

Ergüder ben biraz önce doktordan geldim bugün dogum sancilari cikmadi ama dogum sancisini dindirme ilacina devam edecekmisim ve dikkatli davranmayada tabiki. Doktorumun bana tam olarak bir tavsiyesi yok, sadece korkutuyor. Doktorum mümkün oldugu kadar yat diyor ve 20. Haftadan sonra haftada bir kez dogum kontrolü aletinde kontrol edilmem gerektini söylüyor. Bir yigin vitamin tableti aliyorum, her aksam utrogeste hala devam ediyorum birde 2 günde bir vaginalfitil aliyorum oda vücudum disaridan gelen bakterilere karsi kuvvetli olsun diye. Anlican eskiden beri gittigim kadin doktorum benim durumumdan yani 3üz diye bayagi korkuyor, Allah tan 3üzler icin gittigimiz pränataldaki uzman doktor bana cesaret verip korkma diyor. Ben haftada 1 kez doktora gidiyorum yani degisimli olarak her iki doktoruda 2 haftada bir görüyorum. Sana en önemli tavsiyem sakin agir birsey kaldirma, galiba en dikkat etmemiz gereken bu digerli o kadar önemli degil.

Mehlika cim, ogullarinin isimleri güzel. Kuvvetli oldunu hissediyorum, sakin isyan etme. Allah beterinden korusun, zatüre o kadar kötü birsey degil onlar yakinda eve gelecekler ben eminim. Onlarin 3 ünede 40000 kere masallah. Tabiki annelerinede masallah.

Canlarım saolun teyzeleri.Ne zormuş insanın bebeklerinin hasta olması.Allah kimseye göstermesin.kuşlarım akşam iyilermiş, sabah muayenesinde biraz daha gerilediklerini fark etmiş dr.Kan testleri yapmış tekrar.testlerde zatüre enfeksiyonu görülüyo.Dr ipucu olmasa da hastane enfeksiyonundan şüpheleniyo.Gereken tedavileri uyguluyo.Allahın izniyle dönecek bebişlerim sağlıkla evimize.
Mavi Deniz, beni çok mutlu ettin canım benim.Ben biliyodum hamile olcanı zaten.Sana çokkkkkkk çokkkkkkkkkk güzel bi hamilelik dönemi diliyorum.Kendine ii bak canım.
Aynurcum, sana bişi sormak istiyorum.Ali hastaneye gitmeden önce 6 saat falan uyudu, hiç uyanmadı.Dün gecede kızım 1,30 da kalkıp emmişti. Sabah bi uyandım saat 7,30 benim kız hala uyuyo.Korkuttu beni bu durum.Premature bebekler kendini hala anne karnında sanırmış, günü dolana kadar.Normal bi durummuş.Ama ben korkuyorum. Doğum yaptığım hastanedeki çocuk dr u, uyanana kadar uyandırmayın demişti.Şimdiki dr ları da 3 saat te bir uyandırın diyor.senin bebişlerde olmuşmuydu böyle bir durum?

Erguder, kiloyu falan dert etme canım.Ben 13 kilo aldım.Doğumdan sonra 13 kilo hemen gitmişti.Daha da çok giderdi de anneler ne bulsa tıkıyolar ağzıma. Çatlakları da dert etmeyin, 30. haftaya kadar prüzsüzdü benim karnım, sonra bir çatladımdelikafadulden. Ama sarkma falan olmadı çok şükür. İnsan sadece ilk çatlaklarda kötü hissediyo. Şimdi hiçbişi umrumda değil.Üç tane şekere az bile bozulmuşum diyorum.Bin şükür Rabbime.Siz yeterki sağlıklı hamilelik geçirin canlarım.Karnınızdaki minnoşları Allah size bağışlasın.

Handancım, isimlerini beğendin ha oğluşlarımın.Ya daha yeni koyduk isimleri.Ali belliydi de yanına bulamıyoduk.Ben babamın adını koyacaktım ama zaten var doğan isimli yeğenim vazgeçtik.Annemler de istemedi. Anıl oldu sonunda.Kaderleri güzel olsun yavrularımın.Biraz streste olduk.İsimsiz bebek hasta olur diye söylenti var burda.Siz siz olun isimleri çabucak koyun.bizim cinsiyetler belli olmamıştı kesin, ondan böyle oldu.

Aynur, canım sen bebişlere lk zamanlar hangi mamayı yedirdin? bize dr bebelac nenatal önerdi.Ama kızım o mamayı yediğinde mutlaka kusuyor.

Mehlika cim, bende kiloyu düsünmüyorum tek düsündügüm hamilelimin iyi gecmesi, sizin gibi 34. haftalara gelmek ve bebeklerimin saglikli olmasi. Yani sonunda kilolarimda kalsa fark etmez ama beni korkutan yada düsündüren simdiden (20. Haftadayim) 15,5 kilo almis olmam buda tabiki vücumu zorluyor yani yatip kalkarken yaslilar gibi ay ay falan demeye basladim. Sen cok sansliymissin 13 kilo tüm gebelikte alman cok güzel ben herhalde senin gibi dayanirsam en az 30 kilo alacagim.

Bebeklerine Allah isimleriyle yaslanip dede nine olmak nasip etsin. Ama isimleri gec konuldu diye hasta olduklari düsüncesi bence yanlis. Allah in dedigi olur ve olacaktir. Birde unutmamiz gereken oglanlar kizlara nazaranla daha hassas oluyorlar. Bugün mawideniz bizi sevindirdi, insallah yakinda sende sevindirirsin.

Ergüder ve diger hamileler:magnesium vitamini alirsaniz vücuttaki kaslar gevsermis buda rahimin rahat büyümesini saglarmis (birde kabizlik sorunundada yardimci olurmus) bizim rahimlerimiz ilk hamilelik oldugu icin 3 bebekle zorlaniyorlarmis. Doktorunuzun tavsiyesini alarak magnesiumu ihmal etmeyin.

Suanda doktorlar benim 3 oglumun olacagini söylüyorlar. Allah hepimize hayirlisini ve sagliklisini nasip etsin

mehlikacım benim bebişler 3 saatte bir uyanıyordu ama uyanmasalarda mama için uyandırmazdım uyanık olduklarında iyi beslemeye çalış çünkü çabuk yoruluyorlar emmek istemeyebiliyorlar.
mehlika biz ilk 2 ay milupa aptamil pre.yedirmiştik çokta yaramıştı bebişlerime ama fiyatı yüksek oldugu için daha sonra bebelac a geçtik tavsiye ederim milupayı diger mamalara göre çok farklı iyi.

Kızlar hamileyken bende magnezıum almıştım guencim seninde benimki gibi 3 oğlun olucakmış hayırlı olsun erguder seninkilerde hayırlı olsun isimlere gelince biz doğmadan önce karar vermiştik isimlere zaten 3. günde babaları hemen çıkardı nüfus cüzdanlarını ama benim batıl inancım yoktur.kızlar ikili testlerden bahsetmişsiniz o testler çogul gebelere yapılmıyor sadece şeker yüklemesi yapılıyor oda iğrenç birşey benimki yüksek çıkmıştı.

Handancım, demek üç oğlun olacak.Ne güzel yaa.Bana dr um üç kız demişti.1 kız 2 oğlan oldu.Allah hayırlı evlat versin canım.

mehlikacım benim tek derdim fazla kilo alırsam hamileliğin daha da zorlaşması.ama bugün kontrolde tartıldım,1 kilo almışım sadece.inşallh biz de senin gibi bebişleri kucağımıza aldığımızı görürüz..
handancım oğulların hayırlı olsun inşallh.bugün dr.um karnıma günde 3-4 kez vazelin ya da nemlendirici sürmemi söyledi.deri ne kadar nem alırsa gerilmesi o kadar az olur ve erken doğumu tetiklemez dedi.bi de göğüs uçlarına kullanmam için madecassol diye bi krem verdi.şimdiden kullanmaya başla ki sonra üç çocuğu emzirirken çok ağrın olur dedi.böyle işte..bi de dik yatmak daha iyi olurmuş,mide asidi daha az çıkarmış yukarı ve yanmayı engellermiş.inşallh kolay bi şekilde atlatırız hepimiz..

merhaba kızlar nasılsınız ne güzel muhabbet olmuş bugün yetişemedim:)
doktorda geldik teyzeleri herşey yolunda şükür üç kuzumunda kalp atışları çok düzenliydi bayağıda büyümüşler benim içimede hep bebişlerim erkekolucak gibi geliyor ama hayırlısı tabii uff şu kilo işi zor sahiden hepaklım yemekte ki daha 8 haftam nerdeyse allahtan zayıftımda o avantajım var hepinizi kuzuları ve sizler allaha emaet olun öptüm

MEHLIKA cim umarim bebislerin en kisa zamnda sagliklarina kavusurlar kiyamam onlara ben. Allah yardimciniz olsun bebeklerinizi saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah. bu arada kizin cok guzel MASALLAH tam bi prenses .Allahim bizede gosterir o gunleri insallah.

Kızlar bugün çok şükür oğluşlarımın iyi haberlerini aldım. Gittiğimde Anıl uyuyordu, Alişim de ağlıyordu yavrum, acıkmış bitanem.Çok şükür düne oranla iyiler dedi dr umuz. İnşallah Allahın izniyle, sizlerinde duaları sayesinde iyileşecek bebeklerim.Çok saolun kızlar dualarınızı hep hissediyorum.Allah size yaşatmaz inşallah böyle üzücü günler.Hepinizi öpüyorum.

merhaba bayanlar ben de yeni katıldım bu siteye sohbetiniz çok hoşben de katılıyım dedim
ay bende 3 tane istiyorum rabbim banada nasip etsin inşşallah sizde saglıklı büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…