Canlarım saolun teyzeleri.Ne zormuş insanın bebeklerinin hasta olması.Allah kimseye göstermesin.kuşlarım akşam iyilermiş, sabah muayenesinde biraz daha gerilediklerini fark etmiş dr.Kan testleri yapmış tekrar.testlerde zatüre enfeksiyonu görülüyo.Dr ipucu olmasa da hastane enfeksiyonundan şüpheleniyo.Gereken tedavileri uyguluyo.Allahın izniyle dönecek bebişlerim sağlıkla evimize.
Mavi Deniz, beni çok mutlu ettin canım benim.Ben biliyodum hamile olcanı zaten.Sana çokkkkkkk çokkkkkkkkkk güzel bi hamilelik dönemi diliyorum.Kendine ii bak canım.
Aynurcum, sana bişi sormak istiyorum.Ali hastaneye gitmeden önce 6 saat falan uyudu, hiç uyanmadı.Dün gecede kızım 1,30 da kalkıp emmişti. Sabah bi uyandım saat 7,30 benim kız hala uyuyo.Korkuttu beni bu durum.Premature bebekler kendini hala anne karnında sanırmış, günü dolana kadar.Normal bi durummuş.Ama ben korkuyorum. Doğum yaptığım hastanedeki çocuk dr u, uyanana kadar uyandırmayın demişti.Şimdiki dr ları da 3 saat te bir uyandırın diyor.senin bebişlerde olmuşmuydu böyle bir durum?