z Anneleri biz de burada bulualm

aralık ortası sonu ınş alabılırım dıyo .............

cnm Allah yardımcın olsun.valla işiniz çok zor bizim üçüzlerin kırkı çıktı çok şükür üçüde birbirinden tatlı o kadar sevimlilerki..ama bakımıda çook zor.arkadaşım adına hem seviniyorum hemde halini görünce üzülüyorum ayakda uyuyoo odadan dışarı çıkamıyo doğru düzgün.yemek yiyince seviniyo iyi yemek çıktı aradan diye.yanında bakıcı var ama iki kişi gerçekten yetmyo kızlar yanınızda bi süre annelerden biri olmalı..neyse gülü seven dikenine katlanıyo netice itibariyle..Allah kuzucuklarınızı sizlere bağışlasınn...

derya çok doğru söylüyorrrrrrr..... amanınnn amanın yandık :))))

muallimm maşalllhhhh prensesler büyümüş iğnen hayırlı olsun artık daha bi rahat edersin için rahat olur sende kasılma başladımı ne diyorlar doktorlar nst ne çıkıyor ??

birde bu haftalar pilav makarna tatlıya dikkat et protein destekli gıdalar kırmızı et tavuk balık yumurta fazla yemeni öneririm tabiki doktoruna danışarak ... hastanede yatttıgım günlerde yemeklerim ayrı geliyordu pilav yok makarna yok tatlı yok tuz yok bol bol et vardı ama benim durumum bir<z farklı oldu böyle olunca ben kilo verdim 2 kilo geriledim doktorda bırakalım diyetiiii herşey sana serbest demişti bende abandım herşeyee sonra tansiyonum çıktııı 2 gün içnde doğuma girdim :))) yoğğğsamm dahada duracaktı bebelerr :))

derya sagol ınş ustesınden gelıcenm benım annem yok ablamda gelse ancak on gun kalır kayınvalıde zayten rahatsız bı yard bulucam ınş ve uslu olurlarsa sanırım ugrasırım.........bı arkadasımın uçuzlerı var uç aylık oldular cok uslular dıyo ve yanılız balıyo...........nılcım kıloları ıyı sayılıtr dımı ınş bı aydada alırlar sende cıger uıgnesı böle 24 saat araylamı oldun baska yok ..........

Selam. muallim hayırlısı olsun iğneninizi de olmuşsunuz. wavy çıktı mı acaba hastaneden.
Dün bizim de kontrol vardı. Şeker yüklemesi yapıldı. Tokluk şekeri 194 çıktı. Normalde 140 ı geçmemesi gerekiyormuş. Diyet verdiler. 1 hafta diyete devam, sonra tekrar bakılcak şekerime. Düşmemişse insülin vercez dedi dr. Bebeklere zararı olur mu diye korktum, napcam ben. Nasıl düşcek bu şeker ya riski ne onu da bilmiyorum.

muallimcim maşallah prenseslere kocaman olmuşlar doğuma kadar dahada alırlar inş ve inş bebeklerin çok ama çok uslu olurlar allah yardımcın olsun

obur nilllllll boğazını tutamadın pırtlattın bebişleri demek ya bir fırsatımız olsda doğum hikayemizi yazabilek ağladınmı sen doğuma giderke neler hissettin vs ... merak ediyorum

elitu korkma çoğul gebeklerin nerdeyse hepsinde oluyor şeker bende olmamıştı günde bir kilo muz kiraz falan yiyordum ama şansım yaver gitti diyetle düşer inş maşallah kocaman olmuş bebişlerde cinsiyetleri ney

elıtu yuksekmış ya sekrın ınş dıyetle duser sakın stres yapma..........benım 150 cıkmıştı ongun dıyet yaptım duştu..............stres yok ona gore..................zararıda olnmaz...........
pıtosum cok sukur buyurler dımı onbres gun daha teyzesı..........dr cok beklemıyo ıyıde olsan rıske atmayalım dıyo..........dedım artık sız bılırsınız sanırım 33.hafta almak ıstıcek........ben aralık bıtsın ıst ama onun hesabına gore aralık 20lerde alır.........hatyırlısı ols bebışlerım saglıkla gels de alışverıs yapmadım dedım telas ettı hemen yap artık heran beklıcez dedı bugun cıcıler aldım ya harıka seyler var yıkıcaz utulıcez ınş ıkı samımı ark var onlarla yapıyoz cogunu..........senın bebışler nasıl bıde dun ıkı bugun ıkı cıger ıgnesı old daha olmıcakmışım sızınde böle pespesemı oldu

günaydın kızlar....

uykusuz bir gecee .....

muallimcim ben sana dün yazdım ama sistemde hata vardı heralde mesajım çıkmamış neysee ciğer geliştirici iğne 12 saatte bir oldum 2 doz yetti bize zaten fazlası zararmış ve benim bebişler solunum cihazında fazla kalmadılar en son bebeğim mide sorunu yüzünden o kadar uzun kaldı ..

pitoşum nasıl gidiyor şu msn adresni özelden yaz bari hala bekliyom yoksa rüyanda yazdında hala gerçekmi sanıyosun...

doğum hikayem yanımda bir tek eşim vardı hiiççç kimseye haber vermedik süprizz olduu herkese doğuma giderken bebişlerim oynuyolardı aslında çok korktum ünv doktorumda geldi doğumuma elini tuttum bırakmıyom bir taraftanda serklaj dikişlerimide alın diye tembihliyom:)) genel oldum ben bayılıyordum anesteziyi almadan :))) korkulcak kadar değilmiş canımm.... udaha neler bir ara yazarız bebekler okula başlayınca heralde fırsatımız olurr :))

gunaydın.................okula baslarken mı..........kız ne dıyooon..............
ben ıkıser doz oldum 24 saatte bır.............ınş saglıkla gelsınler ...............ya dun premeture hastane cıkışı aldım bırer tane ama cok mınıkler ya yanlışlıkmı vatr acep o kadarmı mınık olucaklar ya...................ınş kuvezde cok kalmazlar benımkılerde.............
kızlar hamışler doguranlar nerdesınız

Selam kızlar, hayırlı cumalarr..
Pitoscum benimkiler 2 oğlan-1 kız. Şu şeker işi de ilk 4 ay nerdeyse ben hiç tatlı yemedim diyebilirim. Sonra tatlı düşkünlüğüm başladı ama inşallah normale döner.
muallim çok az kaldı o zaman canım. Bak ben de heyecanlandım şimdi.Hastanede 2 kg doğmuş bir bebek gördüm. Allahım o kadar minikti ki, benimkiler de bu kadar belki daha küçük olacaklar dedim. Hiç o kadar minik bebek görmemiştim. Benim aldığım kıyafetlere annem küçük diyodu. Ki ben prematüre almadım. Allahım sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah.

evet canım az kaldı bı ay ınş hersey guzel gıder ........bence sende mınık al bıerer tane...............cok mınıkler ya...........bakalım kac gram dogucaklarer saglıklı ols kılo alınır..........tulum alt zıbın mendıllerı corapları altacma battanıyeler ooooooooooo aldım ya ........ınş saglıkla gelsınler de gıydırelım.............bıberonlar............canta..........bır ara koyarım fotolarını..............yıkadım kurusunlar utulucez cantamıda bayr soıonrası hazırlar beklerım ınşşşşşşşş

hepsınden uçer tane zor ya sen arada bı oğlan ıçın alıcan oda farklılık olcak..........cok guzel ama ınş sonuda guzel olur bu gunlerımızın

o aldığınız kıyafetler bile büyük gelicek bir süre ama sonra çok çabuk toparlıyorlar ben çorapları pantalon gibi giydirirdim bir kaç hafta öyle gitti :)) hatta çok ağlamıştım oğluşuma kıyafet olmuyor diye ama sağlıklı olsun zaten kilo alıp büyüyorlar:))

ne dıyoon ya..........oyuncak bebek gıyse ona olur ya............neyse ınş saglıkla alayım ucama ya.......endıseler bıtmıyo.........

Bilmiyom valla o kadar çok kıyafet almıştım ki ben. Hapsi de 0-3 ay için. onlara minicik derken, prematüre.. neyse gerekiyorsa alırız. Hayırlısı bakalım. muallim güle güle giyerler inşallah. Sağlıklı günlerde

Ben de giremedim diyodum kızlar kimsecikler de gelmemiş. Herkes ağırlaşmaya mı başladı ne?? Benim iyice yatakta dönememe şikayetlerim ve haliyle de uykusuzluklar arttı.

slm hamileler nasılsınız napıyorsunuz? dün düşündümde hamileligimi insan doğum yaptıktan sonra sanki hiç hamilelik yaşamamış gibi geliyor hamileykende hep hamileymiş gibi geliyor..ben prematüre kıyafetleri hiç almadım çünkü bilmiyordum kızlar umarım çokk güzellerdir minicik ufacık alırsanızda ömür boyu saklayın bence

anaaaaaaaaaaaaaaaa durumları nasıllarr canımm Rabbim yardımcısı olsun sağlıkla inşş kavuşurlar birbirlerineeeee Allah yar yardımcıları olsun .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…