kızlar çok dikkat edin.bende 3üz gebelik geçirdim.7.aya kadar her şey güzeldi.ufak tefek rahatsızlıktan başka bir şey yoktu.bir anda suyum gelmeye başladı.dr gittik 4.5 santimlik açılma var doğum başlamış dedi.bir hafta takoliz tedavisi gördüm.bu arada karnımda birinin kalbi durdu ikisi iyi dediler.her an doğum olur diye doğumhanede yatıyordum.fakat 3 gün sonra rahim açık olduğu için kanda enfeksiyon hızla yükseliyormuş.bu yüzden daha fazla bekleyemeyiz doğuma almak zorundayız dediler.hap verdiler ve normal doğum yaptım.fakat bebişlerim dayanamadı.birinin kalbi karnımda kalbi durmuştu zaten diğerinin doğum anında ve diğer bebişimde 14 dakika dayanabildi ancak.allah hebinizin yardımcısı olsun:Saruboceq:BANADA HAMİLELİĞİ BİRDAHA NASİP EDER İNŞALLAH RABBİM
ne dıyoon ya..........oyuncak bebek gıyse ona olur ya............neyse ınş saglıkla alayım ucama ya.......endıseler bıtmıyo.........
Kızlar merhaba.Hepinizden çok özür diliyorum.Hastaneden çıktıktan sonra düne kadar annemlerde kaldım.Orda net yoktu o yüzden giremedim.Şimdi kendi evime geçtim.Biz iyiyiz,Allah'a şükür.Bundan sonra girerim inş.Geçmişi pek okuyamadım ama muallim doğurmuş sanırım.Allah ona ve bebişlerine uzun ömürler versin.Sizler nasılsınız?
Kızlar benim bebişler baş aşağı duruyolarmış. Zaten acayip baskı hissediyorum kasıklarımda ve de ağrı. Normale döner mi öyle kalır mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?