z Anneleri biz de burada bulualm

ayy iki gündür giremiyordum siteye. muallimin haberini alınca çok şaşırdım. ınşallah iyilerdir. Allah yardımcıları olsun. ınşallah bebekler de iyilerdir. Allaha emanet olsunlar

kızlar çok dikkat edin.bende 3üz gebelik geçirdim.7.aya kadar her şey güzeldi.ufak tefek rahatsızlıktan başka bir şey yoktu.bir anda suyum gelmeye başladı.dr gittik 4.5 santimlik açılma var doğum başlamış dedi.bir hafta takoliz tedavisi gördüm.bu arada karnımda birinin kalbi durdu ikisi iyi dediler.her an doğum olur diye doğumhanede yatıyordum.fakat 3 gün sonra rahim açık olduğu için kanda enfeksiyon hızla yükseliyormuş.bu yüzden daha fazla bekleyemeyiz doğuma almak zorundayız dediler.hap verdiler ve normal doğum yaptım.fakat bebişlerim dayanamadı.birinin kalbi karnımda kalbi durmuştu zaten diğerinin doğum anında ve diğer bebişimde 14 dakika dayanabildi ancak.allah hebinizin yardımcısı olsun:Saruboceq:BANADA HAMİLELİĞİ BİRDAHA NASİP EDER İNŞALLAH RABBİM

canım öncelikle Allah dualarını kabul etsin. sana büyük sabır versin rabbim.benimde 7 aylık oldugu gün kanamam başladı.rahim açıldı sancılar cogaldı 1 gece hastanede yattıktan sonra aldılar doğuma.küvöze aldılar cigerleri gelişmemişti.çok şükür iyiler şimdi.tabi kronik rahatsızlıkları saymazsak erken doğumdan kaynaklanan(astım,bronşit,bağışık sistemi yetersizliği vs...)
Allah inşallah benimde yavrularıma sağlık sıhhat verir.dışarıya çıkarken acaba hangi hastalıgı kaptık diye düşünmeyecegim günleri gösterir.

ne dıyoon ya..........oyuncak bebek gıyse ona olur ya............neyse ınş saglıkla alayım ucama ya.......endıseler bıtmıyo.........

benim kıza oyuncak bebegin üstündeki kıyafeti cıkarıp giydirmiştik.hatta resmi vardı bulamadım.bulursam gönderecem.portakal kadar kafaları (küçük portakal tabi :) kibrit çöpü gibi parmakları oklava gibi bacakları vardı :))

kızlarrrrr merhaba, öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.. ben annemde kalıyorum biliyorsunuz, bayram için eve geçtim..

muallim doğurmuş, çok şaşırdım, inşallah bebişleri sağlıkla kucaklarına alırlar, dualarımız onlarla minik hatunlar anneleri çok merak ettiler galiba dayanamadılar :))

bende iyiyden ağırlaştım, gece yatmaları beni de zorluyor, sırt ağrısı başladı, inşallah 35 leri görürüz diye dua ediyorum sürekli hepimize...

tarcıncım inşallah hepimiz için herşey çok iyi olur. Allah yardımcımız olsun. Ben de nerdeyse yatakta dönerken ağlayacak dereceye geliyorum. Çok acıyor kasıklarım v.s. Allah kuvvet versin inşallah görürüz 35 leri ama bakalım bekleyebilecek miyiz? Kimse de kalmadı topikte. Ağrılarım oluyo bende sürekli giremiyorum ama. Takip ediyorum yinede

canım zaten bir ikimiz kaldık herhalde,, inşallah dayanırız güzelim,, Rabbim yardımcımız olsun, sürekli dua ediyorum hepimize.. aynı durum bende de var...

kızlar maşallah haftalar ilerlemiş bebişler büyümüşşş ama doğumdan sonra ortsadan kaybolmak yok doğum yapan üçüz anneleri bölümüne uğrarsınız dimi allah yardımcınız sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşşşş

Kızlar merhaba.Hepinizden çok özür diliyorum.Hastaneden çıktıktan sonra düne kadar annemlerde kaldım.Orda net yoktu o yüzden giremedim.Şimdi kendi evime geçtim.Biz iyiyiz,Allah'a şükür.Bundan sonra girerim inş.Geçmişi pek okuyamadım ama muallim doğurmuş sanırım.Allah ona ve bebişlerine uzun ömürler versin.Sizler nasılsınız?

Hoşbulduk Kayra.Bebişler iyi Allah'a şükür.Üçüde yanımdalar.1 hafta kaldılar küvezde.İşte normal gaz sancıları falan var şimdilik.Pek fırsat buldurmuyorlar,artık boşluk bulursam girerim :)
Sen nasılsın,nasıl gidiyor hamişlik?

Kızlar benim bebişler baş aşağı duruyolarmış. Zaten acayip baskı hissediyorum kasıklarımda ve de ağrı. Normale döner mi öyle kalır mı acaba.

iyiyim papatyacım saolasın.... elitu sende iyice ilerlemişin bacım...... 27 haftalar ikizlere göre erkende sana göre vakit yaklaşıyor...... çantanı hazır et...............

kayracım çantam hazır sayılır. Ama biz ciğer geliştirici iğneyi dr. 30.haftada falan vuruluruz dedi. Geç olmaz mı? Bi de şikayetim olursa. nidilat ve iğneleri aldık evde bekliyor şimdilik. Ama zor yürüyorum ben evin içinde bile. Bu gece wc ye kalkarken kasığıma şiddetli bir ağrı girdi çok korktum. Allah yardımcımız olsun.

elitu canım inşallah 35 lere kadar dayanırsın canım..

muallimden haber var mı kızlar, inşallah iyilerdir kızları ve kendisi ..

ben daha hiçbirşey almadım kızlar yaa, annem biraz daha bekleyelim bir günde hallederiz diyor bakalım bekleyeceğiz artık..

ciğer iğnelerine en erken ne zaman başlanıyor ??

elitu benim 30. haftadan sonra yoğun olarak hissetmiştim bebeklerinin kafası aşağıda diyedir canım benim birinin aşağıdaydı dediğin gibi yürüyemiyordum eşim kaldırıyordu beni sürekli dinlen

canım hoşgeldin Allahım analı babalı büyütsün inşallah bebeklerinle sizi bir ömür boyu mutluluklar

Kızlar benim bebişler baş aşağı duruyolarmış. Zaten acayip baskı hissediyorum kasıklarımda ve de ağrı. Normale döner mi öyle kalır mı acaba.

kaç haftaklıktı cnm.benimkiler de başaşağı idi. ama döndüler şükür.dönerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…