z Anneleri biz de burada bulualm

oyy papişim seni görmek çok güzel hepinizin iyi olmassına sevindik :lepi: güle güle sağlıkla büyüyün a.s.

elitu canım benimkiler daha erken döndüler yer olmadıgından öyle kaldılar sorun olmaz normal bişey biraz fazla ağırlık hissedilir

şimdi hafta olarak kim önde elitumu allah yardımcınız olsun kızlar haftalar ilerledikçe ağırlaşıyor insan

şimdi hafta olarak kim önde elitumu allah yardımcınız olsun kızlar haftalar ilerledikçe ağırlaşıyor insan
evet canım hayırlısıyla ben öndeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar iyi akşamlar bende üçüz bekliyorum henüz cok erken ama....2,5 aylıklar.....:)

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah tamamına erdirsin.

Gaz için ne önerdi doktorun !!

Nil merhaba canım,doktorla görüşmedim açıkcası daha.Perşembe kontrolümüz var,o gün sorucam.Ama ben rezene çayı içiriyorum daha doğrusu 2-3 kaşık veriyorum.

tamam canım ilk günler insan bişiler vermeye korkuyor bende rezene çayı içiriyorum ama bizde işe yaramadı sanki akannehir birde bitkisel şurup eh işte obiraz işşe yaradı belki vermesem daha kötü olacaklar işin ikötüsü 3-4 günde bitiyor bir şişe akannehir

evet canım hayırlısıyla ben öndeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah tamamına erdirsin.

Tebrikler !!!!

Azim sabır ve inançla inş tamamına erdirirsin sağlıkla kucağına alırsın

sagolun kızlar.....inşallah saglıkla alırız bebeklerimizi kucagımıza....

mrb üçüz anneleri, çook önce bi kaç kez yazma fırsatım olmuştu size ama takip edemedim düzenli olarak. ben de her an doğuma gidecek halde olan bi üçüz anne adayıyım.

erken doğumdan korkanlara ve bu yüzden redüksiyon yaptıranlara umut olur diye belirteyim biz şuanda 37. haftayı yarıladık şükürler olsun. 2 erkek 1 kızım olcak kısmetse. darısı sizlere olsun kızlar. bana da sağlıklı kolay doğum dileyin, hoşçakalın

Maaşallah sibel. Allah tamamına erdirsin. Darısı bizlere inşallah. Gerçekten de insan duyunca mutlu oluyor bu tip şeyleri. Ciğer geliştirici iğne oldunuz mu? Olduysan kaçıncı haftada oldun. Bir de nidilat kullandın mı? Ben nidilatı tam olarak ne zaman ve hangi durumda kullanılacak tam olarak anlamış değilim.

maşallahhhhhhhhhhhhh 37 haftamı aman allahım bende 33 haftada doğum yaptım çatlıyordum allah yardımcın olsun

41 kere maşallhhhh ttüüütüüüttüüüü kaydirigubbakcemile3 inş sağlıkla alırsın kucağına bizi habersiz bırakma

saolun arkadaşlar, ii dilekleriniz için. bu arada söylemeyi unutmuşum ben aşılamayla hamile kaldım üçüzlerime etkisi var mıdır bilemem. ciğer geliştirici iğneyi oldum tabikii 28. haftada sanırım. nidilat vs gibi herhangi bi kasılma ilacı almadım hiç. ben de çatlama durumundayım, hakkaten epey zorlanıyorum. ama sanırım bu saatten sonra küveze girmicek miniklerim inş. darısı size olsun.

maşallh canım ben 16 haftalığım yazdıkların umut oldu gerçekten insan zaman zaman paniğe apılıyo çünkü.allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. beslenme konusunda nelere dikkat ettin kaç kilo aldın bize tavsiyelerin olursa çok sevinirim

saol yehare çok teşekkür ederim... biraz olsun umut verebildiysem ne mutlu. ben de o zamanları geçirdim, çok korktum hep umut aradım, çok iyi anlıyorum yaşadıklarınızı.

bişey anlatayım bu arada,çok üzüldüğüm bi anı. bi gün dokor muayenesine gittim, ve orda eşiyle bi bayan dikkatle baktı bana tanımıyoruz tabi birbirimizi. benim sıram önceydi içeri girdiğimde dr. un hemşiresi bayanın da üçüz bebek beklediğini bebeklerin sağlıklı olmasına rağmen redüksiyon yaptırmak istediğini, ve beni sorduğunu söyledi. keşke seni görüp de vazgeçse dedi. içim tuhaf oldu, inş. vazgeçer dedim. herneyse ben çıkarken onlar giriyordu dayanamadım seslendim. sizin de üçüzmüş galiba dedim. ben de üçüz bekliyorum bakın bu haftalara kadar geldim dedim, daha çok şey söylemek istedim ama bayan önden ilerledi oralı olmadı pek, eşi de bakakaldı giderken. haftayı iple çekiyordum meraktan. gidince sordum. redüksiyon yaptırmış o gün ( ve daha sonra hepsini birden kaybetmiş. tüp bebekle gebe kalmış üstelik. çoook üzüldümmm.

bunu anlatmamdaki sebep şu ki kıymayın o bebeklere nolur. bizler çok bekleyerek isteyerek savaşarak ulaşıyorus bebeklere kıymetini bilelim. doktor mecbursun der, redüksiyon şarttır o durumda bişey diyemem ama bakamam diye düşünmeyin nolur allah yardım edecek hepimize inş..

çok yazdım ama burdan daha geniş kitleye sesimi duyurabilirim dedim. allah yardımcımız olsun...

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Ben bilgisayar başında 5-10 dk zor oturuyorum. Oturunca 5 dk dan sonra başım dönmeye başlıyor. Yatarken zaten malum dönemiyorum. Dr artık sürekli yatacaksın dedi. Epey zorlanıyorum artık. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. ınşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…