Kızlar merhaba.Hepinizden çok özür diliyorum.Hastaneden çıktıktan sonra düne kadar annemlerde kaldım.Orda net yoktu o yüzden giremedim.Şimdi kendi evime geçtim.Biz iyiyiz,Allah'a şükür.Bundan sonra girerim inş.Geçmişi pek okuyamadım ama muallim doğurmuş sanırım.Allah ona ve bebişlerine uzun ömürler versin.Sizler nasılsınız?
evet canım hayırlısıyla ben öndeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.şimdi hafta olarak kim önde elitumu allah yardımcınız olsun kızlar haftalar ilerledikçe ağırlaşıyor insan
kızlar iyi akşamlar bende üçüz bekliyorum henüz cok erken ama....2,5 aylıklar.....:)
kızlar iyi akşamlar bende üçüz bekliyorum henüz cok erken ama....2,5 aylıklar.....:)
Hoşbulduk Kayra.Bebişler iyi Allah'a şükür.Üçüde yanımdalar.1 hafta kaldılar küvezde.İşte normal gaz sancıları falan var şimdilik.Pek fırsat buldurmuyorlar,artık boşluk bulursam girerim :)
Sen nasılsın,nasıl gidiyor hamişlik?
Gaz için ne önerdi doktorun !!
Nil merhaba canım,doktorla görüşmedim açıkcası daha.Perşembe kontrolümüz var,o gün sorucam.Ama ben rezene çayı içiriyorum daha doğrusu 2-3 kaşık veriyorum.
evet canım hayırlısıyla ben öndeyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun arkadaşım. Allah tamamına erdirsin.
Tebrikler !!!!
Azim sabır ve inançla inş tamamına erdirirsin sağlıkla kucağına alırsın
aaaaa cok pardon xxnilxx sen kavuşmuşsun bebeklerine...darısı bize....
mrb üçüz anneleri, çook önce bi kaç kez yazma fırsatım olmuştu size ama takip edemedim düzenli olarak. ben de her an doğuma gidecek halde olan bi üçüz anne adayıyım.
erken doğumdan korkanlara ve bu yüzden redüksiyon yaptıranlara umut olur diye belirteyim biz şuanda 37. haftayı yarıladık şükürler olsun. 2 erkek 1 kızım olcak kısmetse. darısı sizlere olsun kızlar. bana da sağlıklı kolay doğum dileyin, hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?