z Anneleri biz de burada bulualm

canlarım alalhım yardımcınız olsun. sağlıklı doüumlar nasip etsin inşallah...
Sibeldkr maşallah canım herkese umut olmui durumun keşke önce tanışsaydıkta benim zillilere seninkiler örnek olsalardı. benim zilliler ikiz olmasına rağmen 35+4 e kadar dayanabildi. sana maşallah canım..

selam kızlar ............ben yokum dıye gerıde kalmış burası...............ınş herkese guzel gunler..........dua edın bol bol bebeklerıme..........elıtu tarcın nasılsınız

sibelcim maşşallahhhhhhh sana 37. hafta ne demek rekor bu bana hastanede rekor diyorlardı zaten 37 den sonrası prematüre bile olmuyor....yazına çok üzüldüm benimde en çok korktugum redüksiyonu yaptırınca geri kalanların ölmesiydi neyseki redüksiyona hayır dedim inşallah bebişlerini sağlıkla kucagına alırsın canım

Selam kızlar. Ben de pazar günü sancılandım apar topar hastaneye gittik. 2 gün yattım. Serum, nidilat, iğneler falan. Epey ağırlaştım. Şimdi iyi olmaya çalışıyoruz. Oturamıyorum hiç. Nefes alışım da zor oluyor. ınşallah yeniyılı atlatırız. Dua edin bana kızlar.

merhabalar...uzun süredir giremedim..bebişlerle hiç fırsat olmuyor..benim kuzular çok iyiler 5 in de 3 aylık olucaklar..unutanlar için söyleyi tekrar 32 haftalık doğdular 28 gün küvözde kaldılar şimdi gayet iyiyiz çok şükür..allah sizi de sağlıkla kurtarsın inşallah..

Merhaba güzel anneler ve anne adayları

Bir yakınımın üçüz bebekleri dünya geldi dün

Dünyalar tatlısı üçüzlerimiz için bebek alt değiştirme minderi diktirmek istiyoruz Ankara'da bildiğiniz bir yer varsa eğer yardımcı olurmusunuz lütfen

şimdiden teşekkürler

burayada konuyu açtım;
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10535919#post10535919

üçüzler erken davranınca böyle iki elimiz bir pabuca girdi resmen

bende bır sey sormak ıstıyorum bebegınız için hangı marka bezı kullandınız ve duyduguma gore gülsuyunda bır markette primanın sadece dıs ambalajı yırtık olanları 11lıraymıs bılen varmı?

prematüre bezi molfx kullandım şimdi prima o çok güzel memnunum prmadn

kimselerden haber yok. Ben de sık giremiyorum artık ama. tarcın ne haber? nerelerdesin? sibel di galiba 37.haftadaki arkadaş. O da doğurmuştur sanırım. kimse yazmıyo artık topik bomboş kalmışş

inşallah dediğin gibi olur nil. Allah yardımcımız olsun. Ağrılarım, baş dönmelerim falan derken genelde yatmam gerekiyor. Allaha emanet gidiyoruz bakalım.

ciddi anlamdaki erken doğumu atlatmışsın canım bu günlerde tansiyonuna dikkat etmen lazım yükseliyor son zamanlardaki karındaki basınçtan ben 25 gün hastanede serum yedim çok zor günlerdi bebişlerimin gelmeye daha niyeti yoktu ama tnsiyonum fırlayınca doğuma alındım ayy merak ettim şimdibebişlerin cinsiyetleri isimleri ne olucak nasipse

nilcim benim tansiyon problemi olmuştu zaten. Ben de atlattık diyodum demek bu aylarda tekrar olabiliyor. Bizimkiler nasipse 2 erkek 1 kız. enes kaan- taha yiğit- tuğçe naz.

umuda yeseren cıcekler..................hosgeldın ya bende senı okumustum ..........senın gıbı erken geldıo benımkılerde ınş ıyı olurlar beklıyorum................senın bebışler buyumuştur masallah............nasıl bakıyosun tek mı
elıtı ıyı gıdıyosun masallah dıkkat yınede..........tarcın nerde...........ben beklıyorum ınş kılo alır eve gelırler dua edın kızlar

muallim abla bu aralar pek de iyi değilim. Bakalım yarın kontrolumüz var. Dr yatırır diye korkuyom bi taraftanda. Epey gerildi karnım. Ağrılarım var epeyce ve basamıyorum wc ye bile zor gidiyorum. 2 gündür de epey şiş oluyo ayaklarım ve bacaklarım. Hayırlısı bir 2 hafta daha bekleyebilsek keşke. Senin kızlar da inşallah bir an önce kilo alır, sağlıkla evlerine gelirler. Dua ediyom hep. Bir de beni epudural yapacak dr. Korkuyom ama ben nedense. Senin normal anestezi mi olmuştu?

artık agırlasman normal canım ama dr ne derse yap ınş ıyı olur hersey.........benım dr genel anestezıden yanaydı genel yapalım dedı bende tamam dedım .......zaten erken oldu moralım bozulıurdu heralde onları cok mınık gorynce .............ıkı gun sonra ayaga kalktxım zaten..........amelıyattan ne sekılde olursa ols korkma olup bıtıyooo ılk gun agrı var ıkıncı gun daha az gecıyıo sonra ........ıyı olsunlarda bebekler............medıcanadamı olucan sende...........ssk ya azda olsa ındırım oluyo.........kuvezden para almıyolar ama ek masraflar oluyo tabı............hadı sıra sende ınş alırsın saglıkla canım ...........banada dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…