Tüm ücüz annelerine ve adaylarina
yeni yilda mutluluk dilerim
bende ücüz annesiyim uzun samandir giremedim
kızlar çok dikkat edin.bende 3üz gebelik geçirdim.7.aya kadar her şey güzeldi.ufak tefek rahatsızlıktan başka bir şey yoktu.bir anda suyum gelmeye başladı.dr gittik 4.5 santimlik açılma var doğum başlamış dedi.bir hafta takoliz tedavisi gördüm.bu arada karnımda birinin kalbi durdu ikisi iyi dediler.her an doğum olur diye doğumhanede yatıyordum.fakat 3 gün sonra rahim açık olduğu için kanda enfeksiyon hızla yükseliyormuş.bu yüzden daha fazla bekleyemeyiz doğuma almak zorundayız dediler.hap verdiler ve normal doğum yaptım.fakat bebişlerim dayanamadı.birinin kalbi karnımda kalbi durmuştu zaten diğerinin doğum anında ve diğer bebişimde 14 dakika dayanabildi ancak.allah hebinizin yardımcısı olsun:Saruboceq:BANADA HAMİLELİĞİ BİRDAHA NASİP EDER İNŞALLAH RABBİM
nılcım daha ıyıler dogum kılolarını gectıler ınş sıkıntı cıkmazda ıyıce beslenırler..............goz muayenelerı oldu ıyı cıktı cok sukur ama her hafta olucak ınş hep ıyı cıkar norolojı muayenelerıde olucak..........rabbım sorunsuz kucama nasıp etsınn..........senınıler nasıl .............opt canım
ben 36. haftada dogum yaptım .2600 kızım 2400 oğlum 2190 diğer oğlum dogdu. solunum problemleri falan yaşamadık çok şükür sadece oğlarlar aynı plesentada oldukları için vitamin alma konusunda biraz sorun oldu zayıf olanda şeker problemi çıktı doktarda tanıdıkdı hastanede yatıralım biraz sen evdekilerle ilgilen saat başı beslenmesi gerekiyor sorun olmasın dedi 10 gün kaldı tam düzene girincede çıktı .
bılgısayar adları ne.............emzırebıldın mı ............
bilgisayar taşıması tabiki çok zor oldu sen biliyosun sonuçta nerdeyse nefes alamaz hale geliyosun heleki son haftalarda tuvalete zor gidiyordum bide ben 50 kilo aldım ))) zaten bana kadar bu halde dogum yapan yok galiba . ama değdi çocukların küzevde kalmaması için bile değdi aldığım kilolara 110 kiloydum dogum yaptım 11 aylıklar 72 oldum dahada veririm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?