z Anneleri biz de burada bulualm

Ablam annem de yanımda kalıyo. ınan o da hep dua ediyo sizin için. Dualarımızdasın. Medicanada olcam kısmetse. Bizim emekli sandığı ya dr.kuvöz için para alınmadığını söyledi geçen kontrolde. Ama muhasebe eşime 3.günden itibaren ücretli demişti. Bakalım yarın gidince muhasebeyle tekrar görüşcez. ınşallah herşey yolunda gider.

canım cok sagol rabbım razı ols...............kuvez tamamen parasız ya ne kadar kalırsa kalsınlar para yok sgk ya..............ınş sana cok gerekmıcek ........sıkıntıya gırmeden gelsınler ınş beklemeler zor gercekten ...

Ablam benim otururken başım dönüyor. Benden bu kadar. Allaha emanet olalım. Görüşürüz inşallah

Tüm ücüz annelerine ve adaylarina
yeni yilda mutluluk dilerim
bende ücüz annesiyim uzun samandir giremedim

hoşgeldin hamieliğimin başından bari bu topiğin takipçisiydim tabi sizinde ama diğer üçüz anneleri gibi pek uğramadınız oğlşların çok tatlı şimdi kocaman olmuşlardır eminim sık sık uğrayın

Doğum yapacak arkdşlar Allah yardımcınız olsun

Muallim canım minik kızlarımız nasıllarr

nılcım daha ıyıler dogum kılolarını gectıler ınş sıkıntı cıkmazda ıyıce beslenırler..............goz muayenelerı oldu ıyı cıktı cok sukur ama her hafta olucak ınş hep ıyı cıkar norolojı muayenelerıde olucak..........rabbım sorunsuz kucama nasıp etsınn..........senınıler nasıl .............opt canım

amin kardesim
okuyunca inanamadim sen nereye gittin doguma birkere erken dogunda 34 haftadan önce ve ücüzde hic bir doktor normal dogum riskini göze alamaz bebisler buna hasir degiler ve cok nazik olan kafa taslarinda dogum baskisiyla kanamalar olusuyor , ikincisi niye bir hafta bekletiler hemen sezeryan yapmadilar. Rahminin acilmasi 48 saat de infeksiona sebep olabilir arti karninda olan kalbi durmus bebek de kan seyirlemesine ve diger bebeklerin seyirlenmesine sebeb verir ve anneyi bile seyirler. sen ginede sanslisin bir hafta öyle beklemisin ondan sonra üc günde dogumhanede iyiki seni seyirlememis.

bende 28+3 ücüz sezeryanla dogum ettim.
Risiko hamileliklerde basari ilk önce allaha sonrada doktorun kabiliyetine baglidir.
Hastaneyi veya Dr. yazarsan sevinirim
senin canin yandi bare baska canlar yanmasin

Aminnnn :Saruboceq: Rabbim korusun o melekleri inş kucağına Sağlıkla alacaksın bu günlerin gececek bende merakla bekliyorum bir an önce resimlerini görmek istiyorum

canım ınşşş ..............bu kez cekıceeem fotolarını coook mınıkler ama ...............opuyorumnanaktan

herkese günaydın bende aranıza yeni katılan bi üçüz annesiyim . benim mucizeler 11 aylıklar . 2 erkek 1 kız dünyalar güzeli meleklerim var . kayra umut , eymen mirza , azra nildem . çocuklar kalabalık isimleri ondanda kalabalık ama hamdolsun halimden çok memnunum allah herkese evlat sevgisini yaşatsın aranızda olmaktanda mutluyum ben sizi biliyorum sizde beni paylaşılan konu aynı olunca yabancıda olunmuyor )) her iki konuyada aynını yazdım hangi tarafı kullanıyorsunuz bilemedim ama kimsede yok sanırım

)))büyüdüler galiba şaka gibi ama şubatta 1 yaşına girecekler .ben işe başladım artık hafta içi annemler bakıyor hafta sonuda eşim gelene kadar ben tek bakıyorum . sadece yemek vakti çok acıkmışlarsa biraz sorun oluyor onun dışında bi şekilde yetişmeye çalışıyorum . uykuları düzene girince rahatlıyor insan

oooooooo iş mi...........ben iş hayatım bıtmış bakıyorum kendıme..........ınş duzene gırınce ıyı oluyoo yanı bakalım zaman ne gosterır cıksınlar da kuvezden ...........senınkıler kac haftalık kac kılo dogdu..........

ben 36. haftada dogum yaptım .2600 kızım 2400 oğlum 2190 diğer oğlum dogdu. solunum problemleri falan yaşamadık çok şükür sadece oğlarlar aynı plesentada oldukları için vitamin alma konusunda biraz sorun oldu zayıf olanda şeker problemi çıktı doktarda tanıdıkdı hastanede yatıralım biraz sen evdekilerle ilgilen saat başı beslenmesi gerekiyor sorun olmasın dedi 10 gün kaldı tam düzene girincede çıktı .

kiloları çok güzelmiş.nasıl taşıdın ya.benim karnım patlayacak gibiydi.

Selam arkadaŞlar benım 3ÇÜzlerım yok ama ılgımı Çekıyor sızın topıĞınız bende 3Çocuk annesıyım ama aynı anda Çok zordur ya hepınızı tebrık ederım arada benıde kabul edersenız katılırım paylaŞımlarınıza....................

bilgisayar taşıması tabiki çok zor oldu sen biliyosun sonuçta nerdeyse nefes alamaz hale geliyosun heleki son haftalarda tuvalete zor gidiyordum bide ben 50 kilo aldım ))) zaten bana kadar bu halde dogum yapan yok galiba . ama değdi çocukların küzevde kalmaması için bile değdi aldığım kilolara 110 kiloydum dogum yaptım 11 aylıklar 72 oldum dahada veririm .

ahsen ne demek aramıza katılmak istemizsin ben kendi adıma memnun olurum önemli olan üçünü aynı anda dogurmak değil anne olmak seninde 3 melegin varya sende bizdensin. sorunlar hep aynı bizdekiler *3 oda geçiyor buda geçer))))

ayy canımmm yaa maşalllhhh valla ben kendi halime acırdım iyi taşımıssın çok kilo almıssın ama gerçekten değmiş kuvezde kalmamışlar MAŞALLAAAHHHH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…