Kızlar benim bir sorum olacak. Hafta sonundan bu yana ayaklarım balon gibi bileklerimden aşağısı şiş. Bacaklarımda da var ama ayaklarım daha çok. Elim yüzüm de şişiyor. Normal mi böyle olması?? Ayağa kalktığımda çok zor basıyorum. Hatta kasılıp kalıyorum. Epey zorlanıyorum yani. Sizde böyle olmuşmuydu?
Sağol canım. dr.umla tlfda görüştük tansiyonuma baktırmamı, eğer ki 14-9 olması durumunda ona haber vermemi söyledi. Yat dedi. Tutabildiğimiz kadar tutalım dedi bebekleri. Hayırlısı bakalım. Ayaklarım balon gibi, tuzlu da yemiyorum ama.
pitoscum ben de ilk ayağa kalktığım zaman zaten hiç basamıyorum. Lavaboya kalkıyom zaten sadece. Sonra basamayarak çünkü kasıklarım çok ağrıyor. Seke seke bi şekilde gidiyom işte.elitu tatlım tansiyona dikkat et aman ben son zamanlar nidilat kullaıyordum haftan çok ilerlemiş maşllah yürümekte çok zorlanıyordum ben o haftalarda sen nasılsın
tuzluyla hic alakasi yok, diyet falanda gerekmiyor, sadece istirahat ve tam tersi proteyinli beslenme gerekmekde ve ayaklarini vucudundan biraz yüksek koy. bunlarin azda olsa faydasi oluyor. kendini cok kötü his edersen veya basdönmesi, basagirisi, görmebozuklugu derhal uzmana git
iyi dayanmisin allah sag salim yavrularini kucagina almayi nasip etsin
Kızlarrr ben doğurmadımm. Kusura bakmayın ve de çok sağolun sizi merakta bırakmışım. Aklım hep burda ama giremiyorum. Ayaklarım balon gibi şiş. Çok zor basıyorum. Sürekli tansiyon çıkıyo 15-8 falan genelde. Lavaboya zor gidiyorum. Dua edin bana. Bakalım ne kadar daha bekliycez. Hepinizi çok öptümm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?