z Anneleri biz de burada bulualm

Kızlar benim bir sorum olacak. Hafta sonundan bu yana ayaklarım balon gibi bileklerimden aşağısı şiş. Bacaklarımda da var ama ayaklarım daha çok. Elim yüzüm de şişiyor. Normal mi böyle olması?? Ayağa kalktığımda çok zor basıyorum. Hatta kasılıp kalıyorum. Epey zorlanıyorum yani. Sizde böyle olmuşmuydu?

bir uzmanda tansiyonuna baktir ve idrar talili yaptir idrarda protein varmi.

eger yüksek tansiyon yoksa , idrarda protein cikmasa su toplamasi sakincali degil kimi hamileliklerde hele ücüzlerde oluyor

yoksa citi bir sorunun belirtisi olabilir ve tedavi gerekmekde

Sağol canım. dr.umla tlfda görüştük tansiyonuma baktırmamı, eğer ki 14-9 olması durumunda ona haber vermemi söyledi. Yat dedi. Tutabildiğimiz kadar tutalım dedi bebekleri. Hayırlısı bakalım. Ayaklarım balon gibi, tuzlu da yemiyorum ama.

elitu tatlım tansiyona dikkat et aman ben son zamanlar nidilat kullaıyordum haftan çok ilerlemiş maşllah yürümekte çok zorlanıyordum ben o haftalarda sen nasılsın

elitu canım heyecan dorukta olmalı eli kulağındasın maşallahhh

senin haftanda ben doğuma alındım bu tansiyon yüzünden 32+5 de zaten bu saatten sonra korkma şükür riskli zamanı atlattınız

tuzluyla hic alakasi yok, diyet falanda gerekmiyor, sadece istirahat ve tam tersi proteyinli beslenme gerekmekde ve ayaklarini vucudundan biraz yüksek koy. bunlarin azda olsa faydasi oluyor. kendini cok kötü his edersen veya basdönmesi, basagirisi, görmebozuklugu derhal uzmana git

iyi dayanmisin allah sag salim yavrularini kucagina almayi nasip etsin

aa ben ona hiç dikkat etmemiştim . çok güzelmiş hepiniz nasıl yaptınız bende yapabiliyomuyum

elitu tatlım tansiyona dikkat et aman ben son zamanlar nidilat kullaıyordum haftan çok ilerlemiş maşllah yürümekte çok zorlanıyordum ben o haftalarda sen nasılsın
pitoscum ben de ilk ayağa kalktığım zaman zaten hiç basamıyorum. Lavaboya kalkıyom zaten sadece. Sonra basamayarak çünkü kasıklarım çok ağrıyor. Seke seke bi şekilde gidiyom işte.

Çok sağol doğru bu galiba çünkü zaten çok az tuz tüketiyorum ben. Hayırlısı bakalım.

elitucum bugün uğramamışsın az daha bekleyebilir inş bebeklerin en zoru yürümekti zaten aşağı çok baskı oluyordu bunu aşırı hissettiğinde mutlaka dr git ben eşimin ısrarıyla gittim sancılar başlamış hatta 4 cm açılmam bile vardı nst çekilrsin hem için rahat eder

elıtu nerde ınş ıyıdır yada saglıkla dogurmustur...........cabuk gel canım tarcın nerde yaaaaaaaaaa

Kızlarrr ben doğurmadımm. Kusura bakmayın ve de çok sağolun sizi merakta bırakmışım. Aklım hep burda ama giremiyorum. Ayaklarım balon gibi şiş. Çok zor basıyorum. Sürekli tansiyon çıkıyo 15-8 falan genelde. Lavaboya zor gidiyorum. Dua edin bana. Bakalım ne kadar daha bekliycez. Hepinizi çok öptümm.

aman sen iyi ol girme biz merakdan catlamayiz yazini okurken bir an hamileligime döndüm ben ve balonum sanki siser gibi oldum. allah yardimcin olsun kimseyi darda koymasin, yavrulariyla sinamasin,
sen elinden geleni yapdin artik su an dogsalar bile bir sorun olmaz kendini dikat ed ve vucudunu dinle eger yeter ben dayanamiyom diyorsa kulak ver dr. belirt. su an karar senin tamami devami.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…