z Anneleri biz de burada bulualm

)))süpriz bekliyoduk senden . kendine iyi bak canım bol bol dinlen ama eşinede bu siteyi biöğret istersende dogum falan yaparsan bizede haber versin ))

oyy canım geldin demek yat dinlen tatlım zorlama kendini dualarımız seninle

evet yaaaaaaa elıtu yaz canım telını ozelımıze............merak edrıız senı.........
kayraaaaa kızlarını adı cok guzel masallah sende benım gıbı cıft yapmuıssın ısımlerı.............zülal.............cok guzel ama sölımm tum tanıdıgım şevvaller cok yaramaz..............sen unut oturmayı bacım

elıtuuuuuuuuuuu canım nasılsın .............geldımı bebışler................ya tarcın nerdeeeeeeeeeeee ...........kım vardı üçüz bekleyen daha..........ses yokkk yaaaaaaaaaaaaa

muallim ben bu haftasonu kontrole gitcez. Dayanabilirsek o güne kadar tabi inş. Gidince eve tekrar gelmem sanırım çünkü kontrole gidip geldikten sonra 2-3 gün toparlayamıyorum kendimi. Çok sancım oluyo wc ye bile gidemiyorum. Basamıyorum, yatamıyorum v.s. Hayırlısı bakalım. Annem de gitti Ankaraya. Bir kaç güne gelcek inş. Şimdilik eşim izne ayrıldı o bakıyor bana. Benden haberler bunlar. Hayırlısıyla bekliyoruz bakalım. tarçını ben de çok merak ediyorum.O da 32. haftada galiba naaptı acaba. Belki doğum yapmıştır.

Son düzenleme:
allah nazarlardan saklasın maşallah barekallah elitucum.... inşallah 36 ya dayanırsın... küvezsiz sıkıntısız alırsın bebeklerini canım yaa...

cannım yaaaaaaaaa beklıyomusun hala.........hadı rabbım kolaylık versın canım.........ınşş ......haber ver mutlaka canımmm

oyy canım benim maşallahhhhh inş küvöz sıkıntısı olmadan toplayıp gelicen bebeklerini bizi merakta bırakma dualarımız senin ve tarçınlaaa allah yardımcınız olsun

canım ya allah yardımcın olsun inşallah dayanırsın sağlıklı sıhhatli hemen alır gelirsin çocukları gerçi gene çok iyisin zaten çok çok kolayladın bvundan sonrası daha iyi olması için ama anlamadığım bişey var nasıl bi kontrolki kendini toparlayamıyosun . hastaneye gidip gelmekmi yoruyor yoksa alttan muayene falan yapmıyorlardır zaten dimi

sağolun kızlar. Allah razı olsun. ınşallah herşey yolunda gider.
tria canım muayeneden değil de, benim sıkıntım evden çıkmak beni mahvediyor. Zaten normalde evin içinde zor yürüyorum ağırlaştım haliyle. 5.katta oturuyoruz merdiven inip çıkmak çok zor oluyor. Sonrasında gece yatarken falan kasıklarım çok ağrıyor.
Bakalım yarın kontrol var. Dr.a artık alalım diyeceğim. Heyecanlıyım, biraz da korkuyorum epuduralden. Eğer yatmazsam hastaneye yarın haber veririm size. Ama ben artık doğsunlar istiyorum hayırlısıyla.

slm kızlar ben aranıza buğün katılıyorum buğün öğrendim 3 leri biraz kötü oldum tabiki doktorum birini sonlandıralım dedi bunu nasıl yaparım sonuçta üçüde canlı kalbi atıyordu çok karmaşığım

idayre öncelikle gözün aydın. Dr lar 2 nin üzerindeki gebeliklerde genelde bunu hep söylüyorlar. Bana da söyledi ama ben kıyamadım. Aldırılması taraftarı da değilim eğer ciddi bir problem yoksa. ıyi düşün öyle karar ver. Allah yardımcın olsun.

kızzzzzzzzzzzzzzzz elıtuuuuuuuuuuuu dogurmadın mı kız.............masllah valla ........ses cıkmayınca gıttı dedım bu kız...........ınşş kocaman dogucaklar canım .........nasılsın ........dr ne dıyoo

Kızlarr bu arada ben cuma günü doğum yaptım. Geldi üçüzlerim. Vücudumda ödemler var ve hala tansiyonum çok yüksek. 15-9 16-10 gibi. Ayaklarımın şişi de geçmedi. Bakalım dr zamanla geçecek diyo ama nasıl olcak anlamış değilim.
Sadece Taha m bizimle. Enes ve Tuğçe m hastanede. Enes de doğumdan sonra solunum problemi olmuş. Yoğun bakımda kaldı. Ertesi gün bir de sarılık için tedavi uygulandığını söylediler. Kızımda da damak yarığı ve dudak yarığı var dendi daha doğum masasında iken. Çok üzüldüm çünkü bu durum hamile iken de tespit ediliyomuş ama dr bize bişey söylemedi. Ona göre öncesinde bazı işlemler yapılabiliyomuş. Beslenemiyo. 3 aylık ve yaşına girdiğinde 2 operasyon geçirmesi gerekiyormuş. Şimdilik haberler bunlar. Dua edin kızlar bebeklerim ve benim için de. Bir an önce sağlık olarak toparlanıp bebeklerimle ilgilenebilmem için. Şu ödemler atılsın vücudumdan. Sadece 39 numara olan ayaklarım bile bakıldığı zaman sanki 52 no gibi. Basamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…