z Anneleri biz de burada bulualm

canımmmmmmmmmmmm sahımı....:lepi::lepi::lepi:..........ay cok sevındım kurtardın canım ınş o sıslıklerde gecer ama tansıyon onemlı dr bısey demıyomu yaaaaaaa evet karnındayken anlaması gerekırdı neyse canım hayırlı ols ugurlıu olsssssssss yerım onları kılolaru neeeeeeeee..............ınş ıyı olurlar canım ınşşşşşşş ............sarılık gecer zaten ama dudak yarıgı onemlı ya ınş sıkıntısız atlatır canım daha buyuk sorunlardan korusun rabbım .........cok sevındım cokkkkk gelmış kızların sımdı tarcın kaldı ya nerde hıç sesı cıkmıyo.........ınş benımkılerde bu ay cıkıcak ınşşşşşşşş

canım hayırlı ugurlu olsun bebişlerin allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla tamamladın bundan sonraki süreçte allah yardımcın olsun . bebeklerde tez zamanda sağlıklarına kavuşsun inşallah bizleride arada bir haberdar et.

idayre aramıza hoşgeldin sende. zor bi karar ve zor bir süreç canım hepimize aynı şeyler söylendi burda yazan anneler bebeklerini isteyip herşeyi göze alan anneler çünkü ne hamilelik nede dogum ve sonrası güllük gülistanlık değil. ama herşey rayına oturduğunda hayat bambaşka oluyor . sen dogrularıda yanlışlarıda düşün ve öyle karar ver. herşeyde bi hayır vardır umarım sende hem bebekler hem kendşn için en hayırlı olanı yaparsın . bizler herzaman burdayız istediğin konuda yardımcı oluruz

gözünaydın canım allah yardımcın olsun bebeklerinin iyiolmasına sevindim kızın içinde üzüldüm ama inş annesi oda düzelicek genel sağlıkları iyi ya şükür rabbim hiç ayırmasın sizi dualarımız sizinle

elitucum allah analı babalı büyütsün inşallah.... bebklerinde sağlıkla annelerine kavuşsunlar inşallah....canım kıyamam ben daha 32 haftada ve 2 tane taşırken ne haldeyim seni düşünemiyorum... maşalllah bebeklerine bu zamana kadar durdular...

slm kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim gece boyu hiç rahat değildim sürekli düşünmekten mahvoldum kemik yapımın uygun olmadığını boyum kısa diye taşıyamayacağımı söylediler doktorlar çok üzüldüm ne yapacam bilmiyorum

elitu geçmiş olsun canım...bunada şükür sağsalim doğdular ameliyatla düzelir küçük kuzumuz inşallah kendine iyi bak canım dualarımız seninle

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün üçünü de dudak damak yarığını dert etme her gün yaptığımız bir ameliyat bizim sende sadece beslenme sıkıntısı yaratacak hazırlıklı ol ama ameliyatları çok rahat ve başarılı geçmiş olsun şimdiden Allah dermansız dert vermesin

elıtu canım nasıl oldun ınşş sıslerın ındı canım.......bebışlerını cok opt hıç canını sıkma.......ay yaa resımlerını koy bır ara kıloları kac ..........ıyı bak kendıne ve yaz

Elituuuu demek doğurdun Allah uzun ömürler versin yavrularına ..sağlıkla büyüt....maşallah subanallah en kısa zamaanda şu 40 ını atlatman dileğimle diğer bebişlerinide en kıs a zamanda alman ümidiyle geçmiş olsun

seni en iyi biz anlarız burda doğum yapanlar 180 boyunda değil ben 1.58 cm boyundayım 48 kg hamile kaldım çoğu bayanda öyle merak etme ne boya ne yaşa nede kiloya bakıyor kaderini yaşıyorsun

gözün aydin anali babali büyütün darisi tüm bekleyenlere hem hamislere hemde hamis kalmayi bekleyenlere.

allah sagligli uzun ömürlü hayirli evlat olmalarini nasip etsin.

kizin icin gecmis olsun iyi bir tedaviyle cabucak düzelir allah dermansis dert vermesin.
tabiki erken tesis olsaydi hem kizin icin hem senin icin daha iyi olurdu. kismet degilmis her isde bir hayir vardir belkide erkenden bilseydin dogana kadar icin icini yiyecekdi.

benim ücüzlerim nereyse 2 ye girecekler.
ben minyon tipli 1,56 m boy 46 kiloyla hamile kaldim benim dr. ikiye hata teke düsürelim dedi kati süretle bu hamilelik sonuclanmas dedi hepsini kayip edersin dedi. cok sor dönem kararvermek, baska bir dr gitim oda cok sor bir hamilelik olacagini ve risklerini saydi ama beni karara iteklemedi, birde sunu söyledi eger aldirirsan ve diger cocuku veya ikizini dogurursan aldirdigini unuta bilecekmisin yoksa digerleri büyüdükce acaba deneseymiydim kizmiydi oglanmi kime benziyordu, yada olsaydi oda kosturacakdi, belki o hayirli bir evlat olacakdi. bunlarida düsün dedi dr. nasil karar verirsenver ben dr. olarak arkandayim ve elimden geleni yapacagim dedi.

kararim kesindi ya hepsi yada hepsi ben bunu basaracam,
her gün allaha duva ederdim allahim eger hakimda hayirli degilse sen karar ver beni bu kararla sinama pismanlik yasatma
dr benden daha tedirgindi hata seni görünce ben korkarim sen bunlari gününü gecirerek herbiri 3 kg doguracaksin derdi.

allah verecegin kararla seni pismanlik yasatmasin hayirlisi neyse o olsun

sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Bakalım uykusuz geceler şimdiden başladı. ınsan tuvalete gitmeyi bile unutuyo koşturmaktan. Epey zor günler sizleri okurken, kim yazmıştı tam hatırlamıyorum ama her durumda kendilerine baktırmayı beceriyorlar demişti. Okurken gülümsemiştim. ışte şimdiden 2.5 saat dün uyudum. sabah eşime ben bugün ne kadar çok uyumuşum diyorum. Sonra düşündüm de bölünmediği için uykum bana öyle gelmiş. :))))
muallim inş. sen de bir an önce kızlarına kavuşursun. Allah hepimize güç kuvvet versin.

elitucum evet zor günlere başladın insana hiçbitmiycek hiç düzelmiycek gibi geliyor ama inan zamanla herşey yoluna giricek inan ben şimdi anne olduğumu hissediyorum uykusuzluktan yorgunluktan çokta hissetmemişim hele sana gülümsemeye başlasınlar işte aşk sevgihuzur herşey bu diyorsun ızın nasıl beslenebiliyormu sen nasıl oldun hepsi yanındalarmı

canım elıtuıı kolay gelsın ın ş canım beklıyorım o telaşlı gunlerı rabbım saglık versın hepsıne

pitoscum inş. Zamanla daha da alışırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kızımı beslerken çok dikkatli olmam gerekiyor. Hemşire ciğerlerine kaçar dikkat etmezsen demişti. Biraz zor ve ağır besleniyor. Ama Allaha şükür, bugünler de geçecek inş. muallim Allahım tez zamanda kavuştursun seni de kızlarına.

elitucum zor ama güzel günler var daha önünde . senin işin biraz daha sabır isteyecek kızının durumu biraz yoracak belki seni ama inan oda çok çacuk düzelecek . damak yarıkları için özel biberonlar var diye biliyorum . bilmiyorum onlardanmı kullanıyorsun ama eğer değilse belki işini dahada kolaylaştırır.

rabbim başka dert vermesin tatlım ufak 2 operasyonla düzelir inş sen bilinçli ve dikkatli bir annesin zaten bu sorunun üstesinden rahatlıkla geleceğine inanıyorum resim bekliyoruz senden

elıtu ıyı bak bebıslere canım...nasıl oldun bu arada şişlik gectımı...nasıl cok aglıyolarmı ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…