triacım sağol canım biz de o biberonlardan kullanıyoruz. Bugün kızımın kontrolü vardı. Haftaya da yine burnuna sanırım bişey takılacak. O kadar ağır durumda bebekler vardı ki orda, olabilen şeylermiş diye düşündüm. Onlar için de dua ettim. Allah onların da yardımcısı olsun.
Resim şuan için ekleyemiyorum. Bilgisayara aktaramıyorum ama bir ara fırsat bulduğumda eklerim inş.
muallim bi kaç farklı dr.a gittim. Dahiliye- kadın doğum v.s. Tahliller yapıldı. EKG çekildi. preeklamsi mi nedir bende ondan olmuşum.29.haftada erken doğum riskiyle hastaneye yattığımda. O zaman bana müdahale yapılması gerekiyomuş ama yapılmadı. Şimdi o dönemde yapılan idrar tahl.bakıyorum da protein çıkmış. İhmal kurbanı oldum diyebilirim. Allaha şükür şimdi azalma var. İnşallah atlatacağım. Moralimi daha fazla bozmak istemiyorum.
sevgili arkadaşlar
gözlerim yaşlarla okuyorum her mesajı.ben 10 haftalık üçüz gebeyim.aldırmayı hiç düşümedim.Allah gücünü verir diyoruz.
ben yumurta satın alıp 42 yaşında hamile kaldım.Allahtan umut kesilmez.İnş onları sizler gibi kucağıma alırım. sevgiler...
merhaba üçüz gebeler ve basarıya ulaşmış üçüz anneleri
çok 24 haftayı geçiyorum zaman zaman olumsuz düşüncelere kapılıyorum kendimi sorguluyorumiyi bbesleniyomuyum yatış pozisyonum doğrumu kaç kilo almalıyım günde ne kadar hareket etmeliyim vs. gibi sorular hücum ediyo
lbasarmış anneler olarak bizlere tavsiyeeriniz neler? tecrübelerinizi paylşırmısınız?
tesekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?