z Anneleri biz de burada bulualm

triacım sağol canım biz de o biberonlardan kullanıyoruz. Bugün kızımın kontrolü vardı. Haftaya da yine burnuna sanırım bişey takılacak. O kadar ağır durumda bebekler vardı ki orda, olabilen şeylermiş diye düşündüm. Onlar için de dua ettim. Allah onların da yardımcısı olsun.
Resim şuan için ekleyemiyorum. Bilgisayara aktaramıyorum ama bir ara fırsat bulduğumda eklerim inş.
muallim bi kaç farklı dr.a gittim. Dahiliye- kadın doğum v.s. Tahliller yapıldı. EKG çekildi. preeklamsi mi nedir bende ondan olmuşum.29.haftada erken doğum riskiyle hastaneye yattığımda. O zaman bana müdahale yapılması gerekiyomuş ama yapılmadı. Şimdi o dönemde yapılan idrar tahl.bakıyorum da protein çıkmış. ıhmal kurbanı oldum diyebilirim. Allaha şükür şimdi azalma var. ınşallah atlatacağım. Moralimi daha fazla bozmak istemiyorum.

canım ya ....yanı dr nasıl anlamdı bu basıt degılkı senı korkutmak ıstememıstım ama ben cok tedırgın olmuştum senın durumuna cok sukurkı kotu bısey olmadı...........evet artık bebeklerıne bak........ınş ıyı olucak kızın dedıgın gıbı cok daha cıddı olanlar var ınşş ıyı olucak..........ne maması kullanıyosun sutun nasıl........ınşş benımkılerde gelecek

elitucum moralini hiç bozma canım dertde dermanda bizlere . rabbim bazı şeylerle sınar insanları biz üçüzlerle bu sınava başladık inşallah hayırlı evlatlar yetiştirerekde tamamlarız . herşey zamanla yoluna girer rabbim sana sabır sağlık bebeklerede güç kuvvet sağlık versin . hepimiz yanındayız unutma bi ihtiyacın olduğunda yardım etmeye hazırız canım

elıtu artık dogum sayfasına gel kız........burası kapansın kımse yok baksana tarcını merak edıyorum ama hıç gelmedı......ınş ıyıdır dogum yaklaşmış olmalı...........nasıl ugrasmak zormu üçüyle .........gel arasıra canım .........bebışlerı oppppppppp canım

Sağolun kızlar. Üçüyle tek başına uğraşmak gerçekten epey zor.Annem yanımda şimdilik ama o da Ankaraya gidecek. Artık yaza kadar bu şekilde git gel yapıp idare edeceğiz. Belki yaza kadar biraz toparlanır bebişler. Biz de gideriz bi süre diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.

sevgili arkadaşlar
gözlerim yaşlarla okuyorum her mesajı.ben 10 haftalık üçüz gebeyim.aldırmayı hiç düşümedim.Allah gücünü verir diyoruz.
ben yumurta satın alıp 42 yaşında hamile kaldım.Allahtan umut kesilmez.İnş onları sizler gibi kucağıma alırım. sevgiler...

elitucum Allah sabır versin canları içinde dursun o dediğin herşey zamanla düzelecek inşallah hiçç merak etme

filiz42 aramıza hoşgeldin inşallahhhh sağlıkla kucağına alırsınız inşallahhh sanırım yıllar sonra gelen tedavi yöntemin farklı tedaviyi nerede yaptırdınız

filizcim hayırlı ugurlu olsun inşallah allahım sonuna kadar yanınızda olur herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebecikleri . hem taşıması hem bakması biraz meşakatli ama dünyanın en güzel şeyi sende tadarsın umarım sevgiler

hayırlı olsun filizcim benim bir dostumda düşünüyor kıbrısta eğer düşünürse tekrar sana dönerim canım
bizlerde çok yeni doğum yaptık ve hamilelik sürecümüz burda geçti çekinmeden herşeyini yazabilirsin hamilelik hepimizde farklı etkiler yaptı deneyimli üçüz annesi çok fazla mutlaka sana yardımımız dokunur birde böyle zamanlarda burada paylaşımda bulunmak çok iyi oluyor şimdi bizde bu sürecini sabırsızlıkla iizliyeceğiz a.s.

merhaba üçüz gebeler ve basarıya ulaşmış üçüz anneleri
çok 24 haftayı geçiyorum zaman zaman olumsuz düşüncelere kapılıyorum kendimi sorguluyorumiyi bbesleniyomuyum yatış pozisyonum doğrumu kaç kilo almalıyım günde ne kadar hareket etmeliyim vs. gibi sorular hücum ediyo
lbasarmış anneler olarak bizlere tavsiyeeriniz neler? tecrübelerinizi paylşırmısınız?
tesekkürler...

canım hayırlı olsun bebecikler sen hiç olumsuzluğa kapılma ve boşa stres yapma emin ol onlar iyi besleniyorlardır sonuçta sen elinden geleni yapıyorsun .

ben kendi adıma zaten iştahlıyımdır hamilelikte oldukça abartmıştım hiç bırakmadığım en başından beri süt ve yumurta vardı . hergün mutlaka 2 bardak süt ve 3 yumurta yiyordum bunun dışında haftada 1 balık tavuk et mutlaka yedim . çok fazla kendimi dinlemedim çok zorlanmadıysam eger genelde gezindim ( ama bu ne kadar doğru bilemem ben son ana kadar hep ayaktaydım ) sen genede dinlenmeye çalış .bol bol su iç . brokolide çok sütten bile fazla kalsiyum varmış onları yemeye özen göster. aklıma gelenler bunlar ha bu arada bunların bana geri dönüşü 50 kilo oldu ben bile artık inanamamıştım ama çok şükür çok sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçirdim allah herkese nasip etsin . VE STRES YOKKKK HERŞEY YOLUNDA GİDER :lepi:

merhaba a rkadaşlar
ben de dün üçüz annesi oldugumu öğrendim şuan 8 haftalıklar 1 tanesi kendini sonradan gösterdi doktorum 1 tanesini sonlandırma taraftarı çünkü üçüz gebelikler çok problemli doğuyormuş .11. haftaya kadar düşünme süresi bıraktı bize o haftada sonlandırma yapılıyormuş.Ne yapacagımı bilemedim .Dogurmaya kalksam maddi açıdan bakamazmışım gibi geliyor . Şaşırdım kaldım ne yapacağımı off çok zor bir karar bu ya

merhaba a rkadaşlar
ben de dün üçüz annesi oldugumu öğrendim şuan 8 haftalıklar 1 tanesi kendini sonradan gösterdi doktorum 1 tanesini sonlandırma taraftarı çünkü üçüz gebelikler çok problemli doğuyormuş .11. haftaya kadar düşünme süresi bıraktı bize o haftada sonlandırma yapılıyormuş.Ne yapacagımı bilemedim .Dogurmaya kalksam maddi açıdan bakamazmışım gibi geliyor . Şaşırdım kaldım ne yapacağımı off çok zor bir karar bu ya

filiz hayırlı olsun. ınşallah herşey yolunda gider. Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
seckin bize de dr. birini sonlandıralım dedi ama kıyamadık. Bir koyunun karnına kuzu düştüğü anda, Allah o kuzu için çayırda ot bitirirmiş. Demem o ki, bakımları konusunda da Allah yardım eder bence. Bana kalırsa aldırma derim. Ama tercih senin tabiki.

seçkincim bebeklerin hayırlı olsun . tabiki çok bebek demek masraf ve bi okadarda sorumluluk demek ama herşeyin bir yolu oluyor kimse açlıktan ölmüyor merak etme korktuğun yada korkutulan kadar kötü değil . bu süreci çok sağlıklı tamamlayan arkadaşlarımızda var ne kadar çok istediğine ve kendine iyi bakmana bağlı . allahım çekemeyeceği derdi kimseye vermez .

çok teşekkür ederim..ben 10 yıl önce tıp fak.dekanından git yumurta satın al lafını duyduüumda aylarca ağladım...Allahım keşke bu kadar zaman geçirmeden aklım başıma gelseydi yada yol gösterenim olsaydı o zaman yaptırsaydım..ama kısmet bu güne.ingilterede üçüz %2 lik şans derler.yani öyle kolay değil tutması.ben evlatlık alayım dedim kanunlar yaşınız eşinizle sizin uygun değil demişlerdi.
şimdi kısmet işte.ben çok zorlanıyorum herkes gibi. Ama hergünüme şükrediyorum.

merhaba seçkin
lütfen güçlü ol.Allah onlara yaşamı kısmet etmicekse zaten kendi sonunu verir.sen güçlü ol
ve Allaha bırak herşeyi.
sonuçta her 3-4 embiryo koyduran hepsi tutacak diye koydurmuyor.
orda belki hata yapıyoruz ama korku işte. o zaman gelene kapılarımızı açmalıyız.
birde olsa üçte gelecek kaygısı olmamalı.Allah büyük canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…