seçkincim bebeklerin hayırlı olsun . tabiki çok bebek demek masraf ve bi okadarda sorumluluk demek ama herşeyin bir yolu oluyor kimse açlıktan ölmüyor merak etme korktuğun yada korkutulan kadar kötü değil . bu süreci çok sağlıklı tamamlayan arkadaşlarımızda var ne kadar çok istediğine ve kendine iyi bakmana bağlı . allahım çekemeyeceği derdi kimseye vermez .
merhaba üçüzlerinizi kaç haftalık doğurdunuz ve korseyi kaçıncı haftada taktınız
teşekkürler
filizcim ilk haftalarda mide bulantıların olacağından ( geneli öyle oluyor) bir çubuk kraker yesen bile farketmez ama besşenme konusu özellikle üçüz gebelerde çok önemli beslenmene dikkat ettiğin sürece gelişiyor bebekler bizler pilav makarna kola şekerli gıdalar pek tüketmedik kola içmedik arada bir kaçamak yaptık bol su almaya çalış meyve sebze balık et şart
benim doktorlarım bana vitamin vermediler hem karaciğer enzimlerim yükselmşti içemedim gerekte yokmuş düzgün beslenince
ama ilk aylar folic asit önemli ...
5, aydan sonra magnezyum kasılmaların için ve ödemlerin için ....
bide yatış :lepi: işin en iyi kısmıymış şimdi doğurduktan sonra iyi anlıyorum
filizcim ben 36. hf. dogum yaptım kiloları 2 nin üstündeydi .benim birebir görüştüğüm 30dan sonra dogum yapan enaz 5 kişi var . yani herkes illa 20lerde dogum yapacak diyebişey yok tabiki bu ihtimal var 28 hf. itibaren bende hep dogumu bekledim hatta bi ara dogmayacaklar diye bile korktum))) korse hiç kullanmadım öyle bişeyide yeni duydum bilsem kullanırdım
mkorseyi pek kullanan olmamış ama bende sana güvenerek kullanmak istiyorum....bedenim 38 small mu almalıyım medummu teşekkürlerBen catlak olusmasin diye özel losion kulandim ve hamilelik korsesi takdim 5 aydan sonra hem bel kemigine destek oluyor hemde karinin sarkmasini önlüyor ve catlak olusmuyor. benim karnimda hic catlak olusmadi hafif göbegimin altinda burusukluk kaldi ve deri kuyulasmisdi su an yeniden kiremliyorum ve kan dolasimi icin fircaliyorum kuyulasma nerdeyse kayip oldu burusuklugda gider bence ve en güzeli eski bedenime döndüm
mkorseyi pek kullanan olmamış ama bende sana güvenerek kullanmak istiyorum....bedenim 38 small mu almalıyım medummu teşekkürler
Merhaba herkesin bebişleri hayırlı olsun.bende üçüz hamileyim 12. haftaya girdik.dr. birini sonlandırmamızı istiyor ama biz düşünmüyoruz ama olumsuz sonuçlarındanda korkuyorum.erken doğum vs.sizleri okuyunca cesaretleniyorum Allahım yardım eder de birşey olmaz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.benim hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı ,halsizlik vs.
tria,elitu ikili ve üçlü tarama testi ne zaman ve ne şekilde yapılıyor bana yardımcı olursanız sevinirim.bebişerinizle sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum benim gibi bebiş bekleyen arkadaşlarada ALLAH sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsiin...
Merhaba herkesin bebişleri hayırlı olsun.bende üçüz hamileyim 12. haftaya girdik.dr. birini sonlandırmamızı istiyor ama biz düşünmüyoruz ama olumsuz sonuçlarındanda korkuyorum.erken doğum vs.sizleri okuyunca cesaretleniyorum Allahım yardım eder de birşey olmaz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.benim hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı ,halsizlik vs.
tria,elitu ikili ve üçlü tarama testi ne zaman ve ne şekilde yapılıyor bana yardımcı olursanız sevinirim.bebişerinizle sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum benim gibi bebiş bekleyen arkadaşlarada ALLAH sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsiin...
xxnilxx,tria çok teşekkürler arkaşlar cvp ve iyidilekleriniz için.sizden öğreneceğim çok şey var.doğuma kadar inşallah o günleride görürüm soracağım çok şey olacak...iyiki sizler varsınızda kendimi yalnız hissemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?