z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaşlar ben bir öğün o da emedur iğnesi veya zofer hapı alarak yiyebiliyorum.
o da sade makarna,pilav,bir ara kola içtim şimdi ayran..
belki bir bardak günde .doktor korkma diyor onlar iyi
ama tabiiı gıda almıyorlar diye korkuyorum.yarın 11 hafta olacak inş.

filizcim ilk haftalarda mide bulantıların olacağından ( geneli öyle oluyor) bir çubuk kraker yesen bile farketmez ama besşenme konusu özellikle üçüz gebelerde çok önemli beslenmene dikkat ettiğin sürece gelişiyor bebekler bizler pilav makarna kola şekerli gıdalar pek tüketmedik kola içmedik arada bir kaçamak yaptık bol su almaya çalış meyve sebze balık et şart
benim doktorlarım bana vitamin vermediler hem karaciğer enzimlerim yükselmşti içemedim gerekte yokmuş düzgün beslenince

ama ilk aylar folic asit önemli ...

5, aydan sonra magnezyum kasılmaların için ve ödemlerin için ....

bide yatış :lepi: işin en iyi kısmıymış şimdi doğurduktan sonra iyi anlıyorum

opuyorumnanaktan

merhaba üçüzlerinizi kaç haftalık doğurdunuz ve korseyi kaçıncı haftada taktınız
teşekkürler

filizcim ben 36. hf. dogum yaptım kiloları 2 nin üstündeydi .benim birebir görüştüğüm 30dan sonra dogum yapan enaz 5 kişi var . yani herkes illa 20lerde dogum yapacak diyebişey yok tabiki bu ihtimal var 28 hf. itibaren bende hep dogumu bekledim hatta bi ara dogmayacaklar diye bile korktum))) korse hiç kullanmadım öyle bişeyide yeni duydum bilsem kullanırdım

nile aynen katılıyorum bende mide bulantısı yaşamadım o yüzden ne kullanılır bilmiyorum . falik asit kullandım süt ve yumurta çok önemli bence . magnezyum ve calsiyum ekstra aldım . yatıp dinlenmek önemli bacak arasına yastık koyup yatardı arkadaşlarım daha rahat oluyormuş bide 2 yastıkda ayatarlardı reflü için

pardon birkaç konu başlığı altına girip baktığımdan yalnışlıkla sen yazdın sandım
bir arkadaş bu linki vermiş

kimdi şimdıi hatrlamıyorum bulunca yazacam bu arkadaşımızın adını
dualarınızı eksik etmeyin

mkorseyi pek kullanan olmamış ama bende sana güvenerek kullanmak istiyorum....bedenim 38 small mu almalıyım medummu teşekkürler

mkorseyi pek kullanan olmamış ama bende sana güvenerek kullanmak istiyorum....bedenim 38 small mu almalıyım medummu teşekkürler

filizcim biz genelde dogum yapmış üçüz annelerinde konuşuıyoruz orayı takip edebilirsin ve herşeyi sorabilirsin biri mutlaka cevap verir. korse konusunda türkiyede çok kullanım yok özlemde isviçrede oturuyor orda nasıl bilşmiyorum ama bikaç kişiden duymuştum memnun kalmışlardı . çatlaklar için doktor bana bişey vermemişti ne yaparsan yap zaten genetik olur demişti. özel kremde almadım . ilerleyen zamanlarda dogum kaşıntıları başlayabiliyor gerildikçe önemli olan kaşımamak . onlar geçmeyen izler bırakıyor

Korse doğumdan sonra kullanmak için ben de aldım. Ama 1 gün kullandım. 25 gün oldu ama hala dikiş ve kasık bölgemde ağrı var. O yüzden sürekli kullanamadım. Bu ağrılar normal mi ki?

Merhaba herkesin bebişleri hayırlı olsun.bende üçüz hamileyim 12. haftaya girdik.dr. birini sonlandırmamızı istiyor ama biz düşünmüyoruz ama olumsuz sonuçlarındanda korkuyorum.erken doğum vs.sizleri okuyunca cesaretleniyorum Allahım yardım eder de birşey olmaz sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.benim hamileliğim zor geçiyor mide bulantısı ,halsizlik vs.
tria,elitu ikili ve üçlü tarama testi ne zaman ve ne şekilde yapılıyor bana yardımcı olursanız sevinirim.bebişerinizle sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum benim gibi bebiş bekleyen arkadaşlarada ALLAH sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsiin...

hayırlı olsun....

14. haftadan sonra rahatlarsın mide bulntın pek kalmaz....

ikili üçlü test çoğul gebeliklerde net sonuç vermez çoğumuz yaptırtmadık

mavikardelen hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın . tarama testleri çogul gebeliklerde olmuyor bunun yerine gelişimleri için ayrıntılı ultrosona giriyorsun .ben hacettepenin bir doktoru vardı adını şimdi tam hatırlamıyorum ona gitmiştim . özel muayenesine süper bi yerdi tavsiye ederim . bizi büyük bi odaya aldılar sadece doktor sen ve eşin oluyor . görüntüyü ekrana yansıtıyor baba deri bi koltukta sinema seyreder gibi seyrediyor)))).ve kamerayla git çekmene izin veriyor süper bişeydi .herşeyide görüyor en ufak bi ayrıntıyı bile .19 haftada gitmiştim ben

xxnilxx,tria çok teşekkürler arkaşlar cvp ve iyidilekleriniz için.sizden öğreneceğim çok şey var.doğuma kadar inşallah o günleride görürüm soracağım çok şey olacak...iyiki sizler varsınızda kendimi yalnız hissemiyorum.

))her zaman yardım etmeye hazırız canım . moralini yüksek tut yeter

3melek ne güzel ALLAH SAĞLIK VERSıN CANIM...deneyimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim bende üçüz bebişlerime hamileyim.dr lar sanada birini sonlandırmanı söyledimi?

kızlar buraya kimse gelmezmi olmuş aaaaaaa

size bir önerim var bebişlerimin ana kucakları var 3 tane satmak istiyorum artık araba koltuğu aldım çok çok uyğun fiyata satıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…