slm kızlar. beni yeni arkadaşlar tanımayabilir 35 gün önce 2 kız 1 oğlum oldu ve doğumdan önce sık giriyordum ve paylaşaımlarımız oluyordu mehlika aynur ve özlemle. ama doğumdan beri malesef vakit bulup da giremiyorum ve takip edemiyorum. yeni katılan ve hamile olan tüm arkadaşlara sağlıklar diliyorum. inşallah sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.
mehlikacıııııııııııııım canım benim.nasılsın? özledim ya sizinle konuşmayı. her ne kadar net aracılığıyla olsa da
canım kırk bin kere maşşallah kızına. allahım kaderi, tüm hayatı da kendi gibi güzel olsun inş. allahım keder dert vermesin canım. çok tatlı rabbim saklasın, beklesin. oğluşlarına da en kısa zamanda kavuşursun inş canım. allahım biran önce sağlıklarına kavuştursun onları da.nasıl gidiyor hayat? ben çok yoruluyorum. akşam olduğunda bitmiş hale geliyorum, bazen çok fazlar bunalıyorum ama onları kucağıma bir aldım mı herşey bitiyor.
benim minnoşlar da iyiler teyzeleri. büyümeye çalışıyorlar. 2200-2100-2000 gr oldular. geçen hafta çarş. öyleydi yani. bakalım önümüzdeki çarş. ne olacak. 3. ve son göz muayenemize gidicez inş. oradan da kendi dr.ları ölçümlerini yapacak yine.
biz de milupa prematil mama kullanıyoruz. ayrıca anne sütüne ilave milupa eoprotin diye bişey. yanlız kızlar bir sorunum var ki çok büyük. sütüm iyice azaldı. neredeyse yok denilebilir. önceleri günde 3er kez veriyordum ama şimdi 1 kez bile zor oluyor. kendimi çok kötü hissediyorum. kompostolar, su, süt içiyorum. humananın anne sütünü artırıcı çayını içiyorum ama banamısın demiyor. sanırım benim yavrularım sadece 1 ay içmekle yetinecekler anne sütünü. çok üzülüyorum ama elimden de bişey gelmiyor. stres, yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle çekilmiş olabileceğini söylüyorlar. malum ben kayınvalidemle alt-üst oturuyorum. ;(
mehlikacım benim yaramazlar ilk başlarda 3 saate uyanıp yiyorlardı, hatta uyanmazlarsa mutlaka uyandır ve yedir dedi dr. ama şimdi 2-2,5 saate bile uyanıyorlar. geceleri baya zor geçiyor yani.hele ki hepsi de ayrı saatlerde yediyse çok çok or oluyor. biri yiyor yatıyorum yarım saat 1 saat sonra biri daha, sonra biri daha...... ama aynı saatte yedilerse hepsi aynı saatte uyanıyor yediriyorum ve en azından 2-3 saat uyuyabiliyorum. ahhhhhhhhhh ah. hayırlısıyla bi büyüselerde şöyle gece hiç uyanmadan sabahı etseler
aynurcuuuuuuuummmm çok şey mi istiyorum? ne zaman olacak bunlar ya? seninkiler nasıl? melekler iyilerdir inş. üçünü de öp benim için canım. seni takdir ediyorum tek başına nasıl bakıyorsun. benim yanımda annem var şimdilik. ama gündüzleri yardım ediyor bana. geceleri daha hiç uyandırmadım onu. kendim hallediyorum. eşim de yardım ediyor. kayınvalidemin pek yardımı olmuyor. o görümcemle uğraşıyor. o da hamile ve 20 günü var doğuma. ben de senin gibi kucağa alıştırmamaya çalışıyorum, yedirip hemen yataklarına yatırıyorum ama kayınvalidemle ve kayınpederimle pek anlaşamıyoruz bu konuda. onlar hep kucaklarında dursunlar ve sevsinler istiyorlar. baya mücadele ediyoruz bakalım. hemen yatıyorum ama inş. başarırım senin gibi.
vakit buldukça girmeye çalışıcam kızlar. inş. resimlerini de eklicem ama şimdilik saatler yetmiyor bana
öptüm hepinizi hoşçakalın.