z Anneleri biz de burada bulualm

nil sen ve aynur arada uğruyorsunuz.
nil nasıl gidiyor üçüz annesi olmak ?sizleri kendime örnek alıyorum inşallah bende sizler gibi başarırım.
ben 15+2 günlük.
ben subah erkenden birşeyler yedim tekrar uyudum.birden büyük bir sıkıntıyla uyandım nefes nefese kendimi zor koltuğa attım ve birden tüm gücümü kaybettim ,eğer oturuyor olmasaydım kesin yere yığılıp kalmıştım bu durum 5 dk.sürdü çok korktum herşeyin sonu gibi geldi.
buna benzer şey yaşadınızmı?

canım üçüz annesi olmak ( özel olmak ) tabiki çok güzel ama gerçekten çok yorucu ...

belkide kötü bir rüya gördün etkilendin belkide yiyip yatmak rahatsız etmiştir şimdi rahim büyüdükçe organlarda pek tabi yer değşiyor sıkışıyor onun sıkıntısı da olabilir allah yardımcın olsun serjlaj yptırdınızmı genelde bu haftalalrda yapılıyor ...

belkide dediğin gibidir canım.saol önemli birşey olmasında.
yaptırmadık dr. öyle birşey demedi sadece 16. hafta dolunca gel iğne yapalım dedi düşüğe karşı.bu ayın 29'da gideceğim bakalım ne diyecek
illaki zordur üçüz annesi olmak inşallah yardımcın vardır tek bakmak zor olur.

mavikardelen kan şekerinde düşüyor olabilir aynı anlattığın gibi olurdu banada biranda midem falan bulanırdı valla tek çare en hızlı kan şekerini yükselten muzmuş inan bazı günler 1 kilo muz yerdim allah yardımcım olsun üçüz gebelik zor ama bebişler büyüsün kımıldasınlar nasıl değicek herşeye

pitos o sabah ballı ekmekde yemiştim ama yetersiz de gelmiş olabilir.bir iki haftaya hareketlerinide hissederim sanırım.benim 3,5 ay hep bulantı k. ile geçti bayağı kilo kaybettim ama şimdi çok şükür iyiyim. nefes almakta zorlanıyorum.
nil dr.'a sormalımıyım serklaj işlemini ben dr 'dan bekliyorum şunu yapalım bunu yapalım diye ama benim dr'dan ses yok.

üçüz gebeliklerde bulantı falan çok oluyor bende hiç olmamıştı tam aksine 3 ayda okadar çok yemek yedim kilo aldımki anlatamam ben kıpırtılarını 3.5 aylıkken falan hissettim ama gerçek tekme tokatlarını 5. ay falandı sanırım çok güzel oluyor heryandan bir tekme :) aslında buaylar kilo almaman güzel zaten sonra yürüyen bidon gibi olucan :) ben 29 kilo aldım ama 10 kilosu karnımda bebişler ve suyu vardı ekmeğe çok ağrılık vermeden meyve sebze ve süt ürünlerini tüketmeni tavsiye ederim birde kansızlık için bir kaşık pekmez ye inş rahat bir hamileleik geçirirsin şunuda ekliyim ben serklaj olmadım dr istemedi bende razı oldum zaten korkuyordum 33+3 te doğum yaptım ama herkes bir olmuyor tabi dr ne derse kabul et bence ben hep istirahat ettim 8 ay hiç dışar yüzü görmedim valla

merhaba pitos nasılsın?canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim .ben süt içemiyorum onun yerine kaşar peynir ve yoğurt çorbası içiyorum.diş etlerimde kanamalar başladı fındık ceviz kuru üzüm yemeye çalışıyorum.malum yemeye bir iki haftadır başladım.günde birtane felan da muz yiyorum,yumurta vs.tüketmeye çalışıyorum birde kayısı kompostosu içiyorum kabızlık çok kötü devam ediyor dr şurup verdi ama midemi bulandırıyor içemiyorum.
bebişlerin nasıl kaç aylık oldular?ben bütün formu geiye dönük okudum hepinizin hamilelik sürecini azda olsa biliyorum.

Son düzenleme:
mavikardelen günaydın canım umarım bundan sonrasında kolay bi süreç olur senin için ben serklaj yaptırmıştım doktor istedi ama düşük olayını ortadan kaldırmıyor sadece belki biraz zaman kazandırıyor . diğer topikten yazmaya çalışırsan genelde herkes orda olur sorduğun şeylerde atlanmaz . bebekleride albümlerden takip edebilirsin geleceğini gör bakalım )))

pitos ne güzel 33+3 günlük doğum yapmışsın bende o günlere gelebilsem başka ne isterimki.bebişlerin
küvezde kalmışlardı öyle hatırlıyorum. dr korkutuyo beni indirgeme yapmadığım için 20 haftada suyun patlarsa yapacak birşey yok diyor.
birde semiz otundan bahsedilmişti pazara baktım yoktu çıkınca yemeye çalışacağım.önemli olan bebişlerin kilo almaları ben almasamda olur zaten zayıfta sayılmam.ben tedaviye 66 kilo ile başladım sonra 62 kiloya düştüm,şimdi dördüncü ayın son haftasındayım 65 kilo oldum.
dr bana kan hapı yazdı ama eczanelerde bulamadım artık bir dahaki kontrolümde söyleyeyceğim

slm aynur hanım allah abğışlasın üçüzlerinizi benim de üçüzlerim var 2 kız bir oğlann 2007 haziran doğumlular allah sizede ve tüm annelere kolaylık verisn sevgilerr

mavi kardelen.... canım benim bir doktorum çoğul gebelerine ikizde dahil kesinlikle dikişi atıyor diğer bir doktorumun aklına bile gelmedi ben söyledim öyle yapıldı benim isteğimle 25 .haftadan sonra yaparız dedi ama o tehlikeli hiç yaptırma daha iyi bende 32+5 ile tansiyon sebebiyle doğuma alındım dikiş konusu muamma tabiki ama dikişim var diyede dışarı çıkamadım hep evde yatar pozisyondaydım..

birde tere dereotu süt içemeyenlere bunlardan bol bol tüketin onlardada calsiyum vardır birde ben suda eriyeninden içmiştim pek süt ve yoğurt tüketemediğimden ..

mavikardelen iyiyiz canım şükür bebişklerin yaramazlıkları dışında:) evet benim bebeklerim küvözde kaldılar kızım 12 gün ama cihaza hiçgirmedi sarılık ve kilosu çokdüşük olduğu için kaldı taha 22 gün oda beslenmeyi beceremediği için daha uzun kaldı eymen ise soluk borusunda darlık var hala hırıltısı devam ediyor o sebeple 36 gün kaldı ama şükür hepsi çokiyiler inş dr banada hep diyordu üçüz eşittir risk diye ama şükür korkulan olmadı inş darısı başına

arkadaşlar benimde üçüzlerim var ama benimkiler 12 yaşındalar ben atlattım zor günleri üçüz anneleri aklına takılan soruları bana sorabilirler.çok zor ama çok güzel bir duygu.nerdeyse boyuma yaklaştılar.gurur verici valla.2 kız 1 erkek.isimleri :furkan,funda,fulya ..görüşmek üzere...:teytey::teytey::teytey:

ayy rezzann çok güzel ya inşallah bizde o günleri görürüz canım ara ara gir tabi bizlerle paylaşacak çok şeyin var . herşeylerini baştan anlat istersen tuvalet eğitimleri , kendi yemek yeme alışkanlıkları , geçinmeleri , sosyalleşmeleri ayy bir sürü şey sen hepsini sıraya dök yavaş yavaş başla ))))

rezzan maşallah kocaman olmuşlar arzuununda dediği gibi senden öğrenmek istiyceğimiz çok şey var resimlerinide paylaşırsan çok seviniriz

aynurcum sanırım sayfada en tecrübeli üçüz annesi benim benimkiler 12 yaşındalar şimdi sormak istediğin bişey versa seve seve cevapşarım.çünkü sizleri çok iyi anlarım ben yalnız büyüttüm çok zor allah sabır versin szlere. görüşmek üzere...

kızlar ben tuvalete alıştırırken 3 lazımlık koydum wc ye kilot giydirmeden sadece pijama giydirdim giyinik hissetsinler diye.sık sık çiş varmı diye sordum ve lazımlıklarda 5 dk beklettim.ara sıra altına kaçırıyorlardı ama çok çabuk alıştılar bizimkiler tek çocuk gibi değil o yaptı bende yapıyım telaşı oluyor.yürümeye başlamadan alıştırmaya geçin kızlar yürümeye başlayınca kesinlikle alıştırın.ben gece gündüzü aynı anda bıraktırmayı denedim ama kızımın teki bıraktı gece gündüzü 1 yaşında.diğer 2 si geceyi sonra bıraktı azimli olun kızlar gece 2 saatte bi uyanın (zaten uyanıyosunuzdur) mutlaka kaldırın çişe alışacaklar....devamı gelecek...

rezzancım ya iiki satte bir uyanmakmııııııııııııı tekrar başamı döneceğiz yaniiii başka yolu yokmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…