z Anneleri biz de burada bulualm

bildiğim başka yol olsa sölememmi canım.gündüzleri bıraktır sen,geceleride yavaş yavaş bırakırlar,napalım alıştıracaksınız bi şekilde ben neler çektim,allah yardım ediyo,merak etmeyin.ama çok şanslıyız kızzz,herkese nasip olmazki 3 bebiş dimiii..:dance:

ooo rezzancım seni allah gönderdi valla bende diyorum benden daha büyük çocugu olan olsada sorsam. başlıyoruuuummmmmmm:))
tuvalet eğitiminde kaç yaşında başladın?hepsi aynı odalardamı uyuyorlardı ben üçünüde ayrı odalarda uyutuyorum ne zaman aynı odaya toplayabilirim?kendileri yemeye başlaması lazım önlerine tabak çatal koymam lazım ama üçünü zaptedemem diye hep erteliyorum bende yanlız bakıyorum çünkü sen ne yaptın? başka aklıma gelmiyor geldikçe sorarım..

ay bende bu hafta sonu şehirdışına gidiyorum kızlar 2-3 ay sizden uzakta kalıcam rezzan tam seni bulmuşken soracak birsürü şey varken neyse sakın bizleri burayı bırakma olurmu irtibatı koparmayalım..

özlemimiz vardı onun bebişleri benimkilerden biraz daha büyük oda yok buralarda

rezzancım ama ben doğum yapmış üçüz anneleri olarak topik açtım oraya gelsen daha iyi olur buraya hamişler takılıyo canım

aynurcum tuvalet eğitimine ben tam olarak 1 yaşında başladım.ama funda 10 aylıkken geceyi gündüzü bıraktı.fulya 1 yaşında bıraktı.furkan 1.5 yaşında bıraktı.üç lazımlık koydum wc ye sık sık soruyodum ve oturtuyodum.5 dk kadar bekletiyodum lazımlıklarda.mecburen yapıyolardı,çünkü her 10 dk bi soruyodum.doğduklarından beri hep aynı odada kaldılar ve hala aynı odadalar.hiç ayırmadımkendi yemek yemeleride yaşlarını hatırlamıyorum ama mama sehpaları vardı üçünüde oturtup karşılarınada ben oturup ellerine veriodum döke saça yiyolardı.müdale etmek bölece kolay oluyodu.ayrıca bişi daha söleyim çok ağladıkları zaman müziğin sesini epey açıp karşılarına geçip oynuyodum.valla hemen susup beni izliolardı bu benim en etkili susturma yöntemimdi.tavsiye ederim herkese.canım gittiğin yerde net yok galiba ama merak etme sık sık girerim ben .senide ekledim msn canım görüşürüz by

aynurcum sen merak etme sık sık girerim.ayrıca ekledim seni.görüşürüz

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.bende 12 haftalık hamileyim ve üçüz bekliyorum.ancak zor günler geçiriyorum tecrübelerinize ihtiyacım var LÜTFEN sorularımı cevaplayın.yazışmalarınızı okuyunca bir parça olsun rahatlıyorum.

doktorum bir bebeğe redüksiyon yaptıralım istiyor bunun için ense ölçümü yaptırdı sizler böyle bir ölçüm yaptırdınız mı

lütfen cevap verin bebişlerimin hiç birine kıyamıyorum ama hastalık yada sakatlık riski olabilir diye bu işlem öneriliyor

slm ayşe öncelikle hoşgeldin .. bende 17 haftalık üçüzlere hamielyim ....tüp bebk yöntemiyle ....ense ölçümü tek hamileliktede çift tede üçüzde yapılıyor... hani ense ölçümünde anqamol birşey çıkarasa eger rediksiyon yaptıracaksan onu öldürmek içindir .. bu arada ilerse en yavaş gidenini işleme alacaktır .. niye yaptırıyo kiiiii .. bence öyle devam etrabbim ne yazmışsa anlına onu göreceksin ... ben kıyamadım .. bir tane nın canını ben alacam ve sonuna kjadar azap çekecem .. alah alırsa allah aldı derim kaderime inanırım ..... ben böyle yaptım ama sen nası nasıl yaparsın bilmem buraya takıl zaman nası geçiyor bilmiyorsun .. senin boyun kilo kaç hem ben kilolu kaldım .. 85 tedaviye başladım 90 la hamile kaldım 6 kilo aldım şimdiye kadar...120 ile:) dogurum herhlade boyumda 179.....benim işm daha zor yanii ama ne yapalım 8 yıldır bu anı bekliyordum ....:dance:

doktorum bir bebeğe redüksiyon yaptıralım istiyor bunun için ense ölçümü yaptırdı sizler böyle bir ölçüm yaptırdınız mı

canım daha once yazdım okudunmu bılmıyorum her dr onerıyo reduksıyonu mecburlar ....ben ense olç yaptırdım ama her seye ragmende zaten yola devam kararı almıstım cok sukur ıyı cıkmışlardı redukte ışlemı de anneyı etkılıyo cok zor ama karar senın yuregını dınle ...........baska bı ışlem zaten olmuyo cogullarda ılerde ayrıntılı ultrason var .......ınş hersey guzl ılerler rahat ol.......bende cok sıkıntıyla gecırdım ve erken oldu rahat olkı zamanında gelsın bebegın ben druma kararlıyım yola devam edıcem dedım ondan sonra asla teklıf etmedı tamam dedı hatta ılerleyen haftalarda moral ve destek verdı bu cok onemlı baska bı arkadasım dr degıstı bu yuzden devanmlı alalım dıyen bı dr da zor cunku dr la konuş kararını söle ..........ben ense olç de ıyı cıkınca zaten tam ılerleme oldu kararımı tam verdım daha once ıkızlerımı kaybettım ense olç ıyı olmayan bı bebek dıgerını tehdıd ettı anma redulktede old halde yınede dıgerını kaybettım o yuzden reduktede ıstemeye hep korktum bence ıçını rahat tut ne ıstıyodsan onu yap rabbım yardımcınız ols..........cok sukur sımdı burdakı arkadaslar yıne bırlıkteyız hamılelığı beraber gecırdık cok guzeldı sımdıde bebaber buyutuyoruz ınş ılerdede tanısırız................
kızlar cumanız mubarek ols.............trıa nıl pıtıos perıecem edıka...............
nehır nerde acaba ............elıtıu ıyı........ıstanbuka gelmış................opt sızı uyanıyolar
bu arada bı sey sorucanmmmmmmmm aptamıl bır kullanıyorum ya ıkıye gecmem gerekırmı ya ................gec mı kaldım yazın lutfennnnnnnnnnnnnnn unuttunm dra sormayı

evet datlum artık ikiye geçmen gerekir oyy maşallah kocaman olmuş kuzular inş buraya 2. sınıfa gidiyorlar diyede yazarsın :)))))))

sagol canım benım elımdekıler bıtsın o zaman ............geceyım ınş...........cok opt ınş hepımızınkı saglıkla buyusunlerde okula gıtsınler ınş bu areada ben uç kızıma üç oğlan ayarlımm sımdıden demı......kımın üç oğlu vaaaaaa ddıııııııbilmiyorumkismile

delikafadulden muallimim sen de damat arayışına girmişsiiinnnn kaydirigubbakcemile3

muallim benim iki oğlum var canım ama tam takım olsun dersen nilonun aynurun var şahsen benden iyi dünür olmaz ya sen bülürsün

hymary evet ya basladım ben aramayaaaaaa..............sen gec kaldın kızım...........neyse pıtos senı nılı aynıryu bı dusunetyımmmmmmmm hımmm cadılık yokkkkkk ona goreeeeeeeeeee...............opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…