rezzancım ya iiki satte bir uyanmakmııııııııııııı tekrar başamı döneceğiz yaniiiibaşka yolu yokmu acaba[/QUOT
ooo rezzancım seni allah gönderdi valla bende diyorum benden daha büyük çocugu olan olsada sorsam. başlıyoruuuummmmmmm:))
tuvalet eğitiminde kaç yaşında başladın?hepsi aynı odalardamı uyuyorlardı ben üçünüde ayrı odalarda uyutuyorum ne zaman aynı odaya toplayabilirim?kendileri yemeye başlaması lazım önlerine tabak çatal koymam lazım ama üçünü zaptedemem diye hep erteliyorum bende yanlız bakıyorum çünkü sen ne yaptın? başka aklıma gelmiyor geldikçe sorarım..
ay bende bu hafta sonu şehirdışına gidiyorum kızlar 2-3 ay sizden uzakta kalıcam rezzan tam seni bulmuşken soracak birsürü şey varken neyse sakın bizleri burayı bırakma olurmu irtibatı koparmayalım..
özlemimiz vardı onun bebişleri benimkilerden biraz daha büyük oda yok buralarda
ooo rezzancım seni allah gönderdi valla bende diyorum benden daha büyük çocugu olan olsada sorsam. başlıyoruuuummmmmmm:))
tuvalet eğitiminde kaç yaşında başladın?hepsi aynı odalardamı uyuyorlardı ben üçünüde ayrı odalarda uyutuyorum ne zaman aynı odaya toplayabilirim?kendileri yemeye başlaması lazım önlerine tabak çatal koymam lazım ama üçünü zaptedemem diye hep erteliyorum bende yanlız bakıyorum çünkü sen ne yaptın? başka aklıma gelmiyor geldikçe sorarım..
ay bende bu hafta sonu şehirdışına gidiyorum kızlar 2-3 ay sizden uzakta kalıcam rezzan tam seni bulmuşken soracak birsürü şey varken neyse sakın bizleri burayı bırakma olurmu irtibatı koparmayalım..
özlemimiz vardı onun bebişleri benimkilerden biraz daha büyük oda yok buralarda
doktorum bir bebeğe redüksiyon yaptıralım istiyor bunun için ense ölçümü yaptırdı sizler böyle bir ölçüm yaptırdınız mı
sagol canım benım elımdekıler bıtsın o zaman ............geceyım ınş...........cok opt ınş hepımızınkı saglıkla buyusunlerde okula gıtsınler ınş bu areada ben uç kızıma üç oğlan ayarlımm sımdıden demı......kımın üç oğlu vaaaaaa ddıııııııbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?