Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Akşam dr a gittiğimde 3.cü bi kalp atışı gördü normalde geçen hafta 2 taneydiler ve kalp atışlarıda vardı. İkize alıştırmıştım krndimi ama 3 beni çok korkuttu. İki tanesi normal ama 3.çok minik gelişmeyebilir dedi. Ama o kadar garipti ki gerçekten diğerleriyle alakası yoktu çok minikti ama minicik bir kalp atıyordu. Ne yapcam nasıl davrancam bilemiyorum. ALLAH olmayanlara verseydi üçüncüyü diyorum akşamdan beri ama psikolojik olarak çöktüm akşamdan beri ağlıyorum. Sizin hepsi aynı anda mı görüldü yoksa sonradan böyle minik beliren ve yaşayan var mı? Durumumuz da çok kötü şuan 3 çocuk birden nasıl bakarız. ama ALLAH ın taktiri sonuçta ama halen kabullenemiyorum. Lütfen arkadaşlar bana moral verici bişeyler söyleyin. Dertleşebileceğim kimse yok kimse anlamıyor beni sevinip gülüp geçiyorlar ama ben sonrasını düşünüyorum. Tamam annem gelip yardım eder ama masrafları nasıl karşılarız nasıl yaparız. Ev kira. drum gelişmeyebilir 3.dedi ama atıyordu kalbi atıyordu. Lütfen yazın bana kızlar lütfen
onan canım banada ilk 2 kalp atışı var dediler 2 hafta sonra gittim 3. de kalbi atıyordu hepimiz çok iyi durumlarda değiliz ama bence dünyaya gelen her canlı yaşamayı hak ediyor mutlaka rabbim sana yardımcı olucaktır tabi son karar senin yine hep şu sözü düşünürüm bir gün balığa sormuşlar neden bukadar çok çocuk yapıyorsun diye yüzünü el aldı yüzünü sel aldı yüzü bana kaldı demiş yani çok çocuk belkide hiç çocuk olabilir hepsi kanından canından bence iyi düşün
birşey sormak isityorum kaç haftada 2 kalp kaç haftada 3. kalp atışını duydunuz bende yakında kalp atımına gidicemde 3 kese vardı ama birsi biraz minik onun kalbi atmayabilir ama gelişip onede çıkabilir dediler bende çok merak ediyorum allahtan hayırlısını diliyorum
inşallah seninde gonlune gore olur drunla bu konuyu konuştunmu belki o bir fikir verebilirdi sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?