z Anneleri biz de burada bulualm

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Akşam dr a gittiğimde 3.cü bi kalp atışı gördü normalde geçen hafta 2 taneydiler ve kalp atışlarıda vardı. ıkize alıştırmıştım krndimi ama 3 beni çok korkuttu. ıki tanesi normal ama 3.çok minik gelişmeyebilir dedi. Ama o kadar garipti ki gerçekten diğerleriyle alakası yoktu çok minikti ama minicik bir kalp atıyordu. Ne yapcam nasıl davrancam bilemiyorum. ALLAH olmayanlara verseydi üçüncüyü diyorum akşamdan beri ama psikolojik olarak çöktüm akşamdan beri ağlıyorum. Sizin hepsi aynı anda mı görüldü yoksa sonradan böyle minik beliren ve yaşayan var mı? Durumumuz da çok kötü şuan 3 çocuk birden nasıl bakarız. ama ALLAH ın taktiri sonuçta ama halen kabullenemiyorum. Lütfen arkadaşlar bana moral verici bişeyler söyleyin. Dertleşebileceğim kimse yok kimse anlamıyor beni sevinip gülüp geçiyorlar ama ben sonrasını düşünüyorum. Tamam annem gelip yardım eder ama masrafları nasıl karşılarız nasıl yaparız. Ev kira. drum gelişmeyebilir 3.dedi ama atıyordu kalbi atıyordu. Lütfen yazın bana kızlar lütfen

birşey sormak isityorum kaç haftada 2 kalp kaç haftada 3. kalp atışını duydunuz bende yakında kalp atımına gidicemde 3 kese vardı ama birsi biraz minik onun kalbi atmayabilir ama gelişip onede çıkabilir dediler bende çok merak ediyorum allahtan hayırlısını diliyorum
inşallah seninde gonlune gore olur drunla bu konuyu konuştunmu belki o bir fikir verebilirdi sana

Canım benim yaaa neden ağlıyorsun sakın yapma o atan minicik kalp kırılmasın nolur, herşeyin hayırlısı elbette ama üzme kendini belki çok klasik olucak ama gerçekten rızkıyla doğar her dünyaya gelen, kimbilir ne güzellikler getirecektir size zaten büyük bir ihtimalle gelişmeyedebilir ama olursa da ne güzel olur birde böyle düşün senin için hayırlı olan neyse dilerim o olur

onan canım banada ilk 2 kalp atışı var dediler 2 hafta sonra gittim 3. de kalbi atıyordu hepimiz çok iyi durumlarda değiliz ama bence dünyaya gelen her canlı yaşamayı hak ediyor mutlaka rabbim sana yardımcı olucaktır tabi son karar senin yine hep şu sözü düşünürüm bir gün balığa sormuşlar neden bukadar çok çocuk yapıyorsun diye yüzünü el aldı yüzünü sel aldı yüzü bana kaldı demiş yani çok çocuk belkide hiç çocuk olabilir hepsi kanından canından bence iyi düşün

Öyle canım haklısın. Benimde geçen hafta 2 ydi bu hafta 3 çıktı çok minik ama kalbi nasıl atıyor onunda görmelisin. 8.haftadayız şuan. inşallah ALLAH bana ve hepimize yardımcı olur zaten birini alalım derlese hayatta kıyamam hepsi can kalbi var ya atıyor nasıl kıyılır. Ama ALLAH tarafından gelişmezse onu da ben bilemem ama durumlar zor benim için sonrası düşündürüyor ben onların ihtiyaçlarını karşılayamazsam naparım senağlama

Şuan bu konuda yorum yapmak için çok erken ama kalbi atıyor. 2 hafta yakın takipte tutcaz seni dedi, bakalım 7de 2 kalp atıyordu 8de üçüncü ortaya çıktı onunda atıyordu işte ama çok minikti. Hayırlısı artık ama çok yıkıldım birden beklemediğim bişeydi hep ilersini düşündüm ama ALLAH bide hiç vermeseydi neyse herşeyi ALLAH a bıraktım nasıl kısmetse artık napalım. Hayırlı bişekilde olsun herşeyde bi hayır vardır heralde senağlama sağlıklı olsunlarda gerekirse onlar doğunca gece gündüz çalırız artık napalım

Onan bebişlerin hayırlı olsun canım ama sen mutlu olacağına üzülüyorsun bak canım bende evhanımıyım çalışmıyorum tek maaşla geçiniyoruz evet zor 3 bebege bakmak ama imkansız değil ama derler ya allah kısmetini verir gerçekten öyle her yerden her şeyden fırsatlar yakalıyoruz bezler mamalar hep bir şekilde ucuz kampanyalı buluyoruz ilk üçüz olduğunu duyduğumda korkum erken doğmaları gelişmemeleri hepsinin ölmesi falandı ama maddi anlamda hiç düşünmedim çünkü insan hepsinin doğacagına dua ediyor önce 24. haftadan sonra hepsini erken doğma riskleri doğupta kuvözde kalıp gelişmemeleri bebişlerimin yüzünü görüp aylarca kuvözde kalıp kucagıma alamadan toprak olmaları vs.bunun gibi birçok üzücü yıpratıcı sonuç sende bunlar için dua et canım üçüz annesi olmak bir ayrıcalık seninki tüp bebekmi başka kafana takılan birşeyler olursa sorabilirisn kendini üzme bebişler doğdugundan beri kendime hiç bir şey alamıyorum hep onlara tek sıkıntım bu ama napalım her şey onlar için

Merhaba arkadaşlar
Bugun hep burayı okudum ilk sayfadan son sayfaya kadar.Her anı sanki içimde yaaşadım.Sizinle üzüldüm,sevindim,heyecanlandım mutlu oldum. Allahım bebeklerinizi sizlere bağışlasın Maşallah hepsi çok güzel
Bende çok isterdim üçüzlerim olsun ama olmayınca bir tane bile olmuyor.Tüp bebekte şansımız yok,kök hücreyı beklıyoruz.Herşeyde vardır bir hayır,hepimizin sınavı farklı.
Tüm üçüz annelerını tebrik ediyorum.

onancım aynı durum benim de başıma geldi ilk başta iki taneydi ama 10 gün sonra gittiğimde üç tane olmuşlardı ve üçününde kalbi atıyordu fakat en son gelen diğerlerine göre çok küçüktü benimde doktorum başta kesinlikle yaşamaz dedi ama şuanda 16 haftalık hamileyim ve o küçük olan kardeşlerine yetişti ve çok şükür hepsi sağlıklı bir şekilde devam ediyoruz tek isteğim vaktinde sağlıklı olarak doğmaları onun için sende kendini sakın üzme yaşayacakları varsa yaşarlar dua etmekten başka çaren yok

Slm kızlar!
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
Enelcim, tabiki hatırladım seni.Senin durumundan haberdardım canım.Allah senin miniğe de acil şifalar versin canım.Atlatıcazbu günleri inşallah.
Tubacım, saol canım.Allah hepimizin bebeklerini korusun.Sütün niye azaldı canım ya.Hiçbişeyi takma kafaya.Önemli olan bebişlerin beslenmesi.Ben deli gibi yemek yiyorum, yedikçe de artıyo süt.kilo alıyorum ama napim, emzirme döneminden sonra veririm.
bisüredir giremedim kızlar, Asyacım da küvöze alındı pazartesi günü.Ben de 2 gün hastanede kaldım.Dün Anıl ı çıkardık, ama iki miniğim hala hastanedeler. Tubacım hiç yakınma canım, hasta olmasınlar da yorsunlar bizi.O minicik vücutların hastalığına hiç dayanamıyosun.Allah kimseye göstermesin.
Aynurcum ben bebişlerin gazını falan hiç çıkartmadım.Bu konuda çok beceriksizim.Her çocukta gaz prob. olmazmış.Anıl da yoktu, ama 2 gündür var onun da gaz prob. Bunun için ilaç mı kullanıyorsunuz? ben bebişime masaj yapmayı çok istiyorum rahatlasın diye ama zatüre oldu ya korkudan altını bile çok hızlı değiştiriyorum.

mehlika ben önce metsil diye bir ilaç kullandım ama hiç faydası olmuyor onu devlet ödüyor daha sonra zinco diye bir gaz damlası kullandım bitkisel oda çok iyi geldi biraz pahalı daha sonrada nurse harveys kullandım oda bitkisel tavsiye ederim zaten ilk dönemler gaz sorunu olmuyor inşallah hiç olmaz canım .

mehlika vallaha canım tam imtihandasın ama çok güçlüsün maşallah inşallah fazla sürmezde hep beraber dönersiniz eve

aynurcum peki sizden kromozom testleri falan istedilermi ben den istedi doktor çok çocuk olduğu için kromozom eksikliği olabilirmiş her seferinde korkuyorum ya bişey çıkarsa diye

anladım aynurcum teşekkür ederim cevap için

nasılsınız kızlarrr kuzularınız asıl bade bade seni merak ettim neden uğramadın acaba

mrb arkadaşlar..inşallh herşey yolundadır herkes için..çok sık giremediğim için ara ara yazabiliyorum.
mehlikacım öncelikle hep dualarımdasın bebişlerinle birlikte,rabbim güç kuvvet versin.inşallh hepsi geride kalır biran önce..
handan seni de çok merak ettim,kaç gündür yazmıyosun.nasıl gidiyo?dr.um beni haftaya ayrıntılı ultrason için çağırdı.bebeklerin organları kontrol edilecekmiş.inşallh bi problem yoktur.sen neler yaptın?nasıl geçiyor?ben iyice zorlanıyorum geceleri,hiç yatamıyorum,oturarak uyuyorum.bu sefer de sırtım falan ağrıyor..inşallh sağ salim geçiririz bu günleri..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Erguder, inşallah iyi haberler alırsın canım.Şimdiden rahatının bozulmasına üzüldüm.Haftalar çok zor geçiyor, ama doğumdan sonra hepsini unutuyorsun.Sabret canım.Allah yardımcın olsun.
Pitos saol canım, bende öyle düşünüyorum.Bugün Alişim de taburcu oldu.Şimdi sadece Asyam kaldı.Çok özlüyorum canımı.İnşallah o da sağlıklı bi şekilde dönecek evimize.
Aynurcum dr bugün rezene çayı önerdi, gaz prob. için onu denicem bakalım nasıl olacak.Aaa dur senin bebişlere bakim bi, yeni resim koydum demişsin.

mehlikacım çok sevindim.inşallh en kısa zamanda prensesin de katılır aranıza ve bi daha hiç yaşamazsınız bunları..

Saolun kızlar. İnşallah kızımda gelecek haftaiçi. oğluşlarımla tempoya alışmaya çalışıyorum.İkisi aynı anda ağlamaya başlıyo, aynı anda acıkıyolar:) Ama Allah öyle bir sevgi veriyor ki herşeye katlanıyor insan.Allah olmayanlara da versin.
Aynurcum yeni resimlere baktım.Allah bağışlasın.Kaç aylık oldu bebişlerin?
Tubacım seninkiler nasıl? nasıl gidiyor bebişlerle hayat? Sadece annen mi var? kayınvaliden yardımcı olmuyor mu? Çok sordum ama ne sıklıkta yıkıyosun bebişleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…