z Anneleri biz de burada bulualm

Mehlikacım senden haber almaya geldim..
asya kuzum da kuvöze girmiş.. kıyamam ona çok alışmıştın belki de..

ama erkek kuzular çıkmışlar çok çok sevindim..en çok da en çok kuvözde kalan geri geldiği için sevindim..

canım biz gaz için sub simplex kullanmıştık kızım kolik olduğu için bizde nurse falan hiç işe yaramadı..yanlız sanırım 2 aydan önce kullanılmıyor..

canım masaj yap sen gene de ince elbisesinin üstünden yap.. özellikle ayak tabanlarna yap canım..bir de karınlarına saat yönünde daireler çiz elinle öyle masaj yap..

bir de iki bacaklarını tut karnına doğru çek bırak.. bunu yaparken pırtlayabilirler :) sen de rezene çayı iç.. ayaklarını sıcak tut.. kendi yediklerine dikkat et..lahana filan yeme..
şöle 2 ay daha gazı şiddetli çekersiniz sonra azalır canım..

iyi haberlerini bekliyorum..resimlerini de..

aynuröz resimlere bakıcam şimdiden maşallah diyeyim..

:1shok: erguder oturarakmı uyuyorsun sen kaçıncı ayınki çok zor olsa gerek şahse ben 9. haftam da bile rahat 20 haftalık gibiyim kaç kilo aldın peki afedersin ama normal wc ye gidebiliyormusun allah yardımcımız olsun yerimseniben

Ben inan onları düşünüyorum küvezde kalacaklarını bilmek bile beni ölüp bitiriyor. Herkes kucağına alıp hastaneden çıkarken ben arkamda bırakıp nasıl eve giderim senağlama
Herşeyi düşündükçe çok üzülüyorum elimde değil. Maddi olarak ta ilerde bişey istediklerinde 3 tane birden olunca alamazsam onları üzgün görmeye nasıl dayanırım. Bunun gibi bir sürü şey aklıma geliyor. Birkaçgün sonra tekrar dr a gdicez bakalım tekrar bakıp bilgi vericek 3. gelişti mi ne durumda diye. Hayırlısı neyse o olsun ama halen alışamıyorum inan elimde değil

Evet canım benimde aynı durum, ALLAH tan hayırlısını diliyorum ama inan üç tane beni çok düşündürüyor elimde değil. Etrafımda herkes çok sevinçli ama benim öğrendiğimden beri psikolojim bozuldu. Sanırım buna hazır mı değildim beni bu kadar etkileyen ne oldu bilmiyorum ama halen sevinemiyorum. Birkaç gün içinde tekrar dr a gidicez bakalım ne dicek. Saolun kızlar sizlere anlatmak bile iyi geliyor.

canım bende hamileyken hep korkardım bebişlerim nasıl doğucak falan ama inan benim bebişlerim hiçç kuvöze girmedi şimdiden kendini üzme allahın işi bu dua et canım

onan canım bence burda bebişlerin sayısı değil senin hormonlarının nazı var yada gebelikte yaşanan birçok depresyon vakasından birini yaşıyorsun ablamdan biliyorum oda senin gibi olmuştu sevinemedi ağladı istemedi ama şuan aşk yaşıyor bebeğiyle resmen şimdi dış etmenlerde seni etkileyebilir aman nasıl bakıcan yok çok zor vs... banada günnde defalarca söyleniyor bu söz ama ben kuzularımla çok mutlu olucağımı düşünüyorum çok bekledim çünkü onları eminimki seninkide geçici bir duygu yoğunluğu

22. haftadayız artık.11 kilo aldım.ama bi iki haftadır zorlanıyorum.inşallh sen öyle değilsindir.ve normal wc.yi hiç kullanamıyorum.sen kaç kilo aldın ki?ben 9. haftaya kadar hiç almamıştım.ondan sonra başladım kilo almaya..

maşallah canım kocaman olmuş kuzuların bizde 9. haftadayız ben 3 kilo aldım bile ve hiç aşermediğim için hep yiyiyorum karnım okadar büyükki gören şok oluyor 5 aylık gibiymişim sanırım 2 ay sonra yerimden bile kalkamıycam -tatlicadiarzu- gebelik korsesi kullanıyormusun peki nette görmüştüm bende mantıklı geldi aslında ama deemek lazım allah yardımcı olsun tekrar:CüvCüv::1hug:

meraba arkadaşlar epeydir giremiyordum benim bebişlerim 11. haftayı tamamladılar . son 1,5 aydır yatıyorum bunun 1 haftası hastanede yattım kanamam ve lekelenmelerim oldu dün dr.a gittik üçüde çok sağlıklıymış allaha şükür . benim doktorum birinin alınmasında çok ısrarcı ancak biz eşimle hiç birinden vazgeçemiyeceğimize karar verdik .biz hep allahtan hayırlısı olsun diye dua ettik böylesi hayırlıdır inşallah ve bu yüzden redüksiyona HAYIR dedik inşallah pişman olcamız bir karar vermemişizdir . arkadaşlar doktorumuz 20 gün sonra rahimin dikilmesi gerektiğini söyledi sizlerin dikildimi bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olurmu. aynuröz bebeklerin çok tatlı maşallah allah nazardan saklasın.mehlika inşallah asyacında en yakın zamanda gelir yanına seni bizim ailede bilmeyen yok herkes soruyo ne oldu bebekleri diye dualarım tüm arkadaşlara

slm kızlar nasılsınız?mehlikacım asya da girmiş kuvöze cnm inş kısa zmanda evine hayırlısı ile geri döner anesi..diger kuzucuklarda iyi degilmi...aynurcum forolarına bakmış maaşallahı var kuzucukların ne güzel..bayagı büyümüşsünüz aman nazar degmesin .... özlem girmiyor sanırım ben merak ettim onu ne oldu diye? ..ee kızlar nasılsınız başka..onan cım yazılarını okudum..rabbim sana hayırlısını versin öncelikle diyeyim..ama öyle 3 ne bakamam diye düşünme her bebk rızkı ile gelir emin ol..

canım ben korse kullanmıyorum.dr.um tavsiye etmediği sürece de kullanmayı düşünmüyorum.ben de kocaman oldum gibi geliyor,yakında top gibi yuvarlanıcam diye korkuyorum:CüvCüv:
bu arada sen de çok az kilo almışsın.aşermemen de çok harika.benim 3-4 hafta gibi kısa bi dönem sürdü ama mahvoldum.inşallah böyle sağlıklı bi şekilde devam edersin.ve inşallh hepimiz sağ salim alırız bebişleri kucağımıza..

mehlikacım benbim bebişlerle aram son 2 gündür pek iyi değil. hiç uyumuyorlar. ne gündüz ne gece. başladı yani gaz sancılarımız. çarş. dr. kontrolümüz var. bi soracam eğer kullanabilirsiniz derse bitki çaylarından alcam. arkadaşların tavsiye ettiklerinden yada dr. ne önerirse. dün 2 kuru papatyayı kaynamış suda bekletip birer çay kaşığı içirdim biraz fayda etti sanki.iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ama. dün kırkımız da çıktı bu arada. darısı başınıza. ben bebekleri 2 günde 1 yıkıyorum canım. çok rahatlıyorlar. hastanede her gün yıkanmaya alışmışlar istiyorlar sanki. korkmuyorlar da. sağolsun hemşire ablalar alıştırmışlar suya. kayınvalidemin pek faydası olmuyor. hem dayanamıyor hem de görümcem burdaydı hamileydi onla ilgileniyordu. o da dün doğum yaptı. bakalım ne olcak. annemle hallediyoruz gündüzleri geceleri de eşimle. işte böyle. siz ne yapıyorsunuz? mehlika? aynur?

arkadaşlar yazılarınızı yeni gördüm kusura bakmayın.ber haftada bir proluton iğne kullanıyorum düşük önleyici.sizde kullandınızmı
sağlıklı günler dilerim

gözün aydın canım.allah sana sağlık gayret kuvvet ve bol süt versin inş.bebeklerinede sağlıklı ömürler dilerim. darısı başımıza inşaallaha.s.

arkadaşlar benim tahlillerde hipertiroid olduğum anlaşıldı.ama ultrasonda yok denndi acaba gebelikle mi çıktı diyorum.ilaç verdi doktor korkuyorum bebeklere zarar vermesinden.aranızda bunu yaşayan varmı.zaten tedirginim iyce korkuyorum şimdi:CüvCüv::çok üzgünüm:

gözün aydin mehlika bak ogluslarina kavusmussun insallah kizda bu hafta gelcekmis yanina ne güzel.insallah birdaha ayrilmak zorunda kalmadan büyütürsün bebislerini.

Hepinize merhaba arkadaşlar...Üçüzlerimle 15.haftamıza giricez biz de..Herşey yolunda çok şükür..ındirgeme kararını reddettik..Dilerim hakkımızda en doğru kararı vermişizdir..5 kilo aldım gebelikten bu yana..Ben farkında değilim çünkü çok iştahım yok nereye aldım bu kiloyu bilemiyorum..En güzel günler sizler ve bebeklerinizle olsun inşallah..

mrb.aynı sorun bende de çıktı ama zaten hamilelikte artması normalmiş.dr.bana da bi ilaç verdi.günde yarım tablet kullanıyorum.aslında kullanmak istemedim ama kullanılmadığı takdirde daha çok zarar görüyormuş bebekler.inşallh bi problem olmaz..
ayrıca ben de progestan kullanıyorum.iğneyi tercih etmedi dr.um.bu arada kaçıncı haftadasın?dr.um bu ilacı 7.aya kadar kullanıcaz dedi bana..

nasibe bende 3 ay crone jel kullanmışdım vajinadan jel igne değildi aman zaten tedavi sürecinde bıkmıştım iğneden
seybay yerinde karar vermişsin hepinize allah hayırlı hamilelikler geçirmeyi nasip etsin hadi kızlar benim rekoru kırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…