Onan bebişlerin hayırlı olsun canım ama sen mutlu olacağına üzülüyorsun bak canım bende evhanımıyım çalışmıyorum tek maaşla geçiniyoruz evet zor 3 bebege bakmak ama imkansız değil ama derler ya allah kısmetini verir gerçekten öyle her yerden her şeyden fırsatlar yakalıyoruz bezler mamalar hep bir şekilde ucuz kampanyalı buluyoruz ilk üçüz olduğunu duyduğumda korkum erken doğmaları gelişmemeleri hepsinin ölmesi falandı ama maddi anlamda hiç düşünmedim çünkü insan hepsinin doğacagına dua ediyor önce 24. haftadan sonra hepsini erken doğma riskleri doğupta kuvözde kalıp gelişmemeleri bebişlerimin yüzünü görüp aylarca kuvözde kalıp kucagıma alamadan toprak olmaları vs.bunun gibi birçok üzücü yıpratıcı sonuç sende bunlar için dua et canım üçüz annesi olmak bir ayrıcalık seninki tüp bebekmi başka kafana takılan birşeyler olursa sorabilirisn kendini üzme bebişler doğdugundan beri kendime hiç bir şey alamıyorum hep onlara tek sıkıntım bu ama napalım her şey onlar için
onancım aynı durum benim de başıma geldi ilk başta iki taneydi ama 10 gün sonra gittiğimde üç tane olmuşlardı ve üçününde kalbi atıyordu fakat en son gelen diğerlerine göre çok küçüktü benimde doktorum başta kesinlikle yaşamaz dedi ama şuanda 16 haftalık hamileyim ve o küçük olan kardeşlerine yetişti ve çok şükür hepsi sağlıklı bir şekilde devam ediyoruz tek isteğim vaktinde sağlıklı olarak doğmaları onun için sende kendini sakın üzme yaşayacakları varsa yaşarlar dua etmekten başka çaren yok
:1shok: erguder oturarakmı uyuyorsun sen kaçıncı ayınki çok zor olsa gerek şahse ben 9. haftam da bile rahat 20 haftalık gibiyim kaç kilo aldın peki afedersin ama normal wc ye gidebiliyormusun allah yardımcımız olsun yerimseniben
maşallah canım kocaman olmuş kuzuların bizde 9. haftadayız ben 3 kilo aldım bile ve hiç aşermediğim için hep yiyiyorum karnım okadar büyükki gören şok oluyor 5 aylık gibiymişim sanırım 2 ay sonra yerimden bile kalkamıycam -tatlicadiarzu- gebelik korsesi kullanıyormusun peki nette görmüştüm bende mantıklı geldi aslında ama deemek lazım allah yardımcı olsun tekrar:CüvCüv::1hug:
arkadaşlar benim tahlillerde hipertiroid olduğum anlaşıldı.ama ultrasonda yok denndi acaba gebelikle mi çıktı diyorum.ilaç verdi doktor korkuyorum bebeklere zarar vermesinden.aranızda bunu yaşayan varmı.zaten tedirginim iyce korkuyorum şimdi:CüvCüv::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?