z Anneleri biz de burada bulualm

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile511hafta bitti ben troid için propycil kullanıyorum dahiliye doktoru 8 tane verdi ben 5 kullanıyorum yarın yine gidicez doktora bakalım ne diyecek

Kızlar herkese selamlar!
Pztesi kızımda geldi evimize çok şükür. Şİmdi işim gücüm onlar oldu.İyiki annem var ama o bile yetmiyor.Tubacım hiç soma ben pijamalarımı çıkarıp, saçlarımı tarayacak vakti bulamıyorum.Bi kuaföre gidebilsem kısacık kesytirecem ama ona da fırsat yok.Gaz sıkıntısı bizde de oluyor.Özellikle oğlumun birinde çok fazla var. Dün kontrolleri vardı.Dr Zinco diye bi damla vermiş.Onu kullanmaya başladık.
Aynurcm seni tekrar kutluyorum, maşallah büyütüp gidiyosun bebişleri.Darısı bizim başımıza.
Tubacım bide öle ayrı odada falan yapamadık biz. Bebişler yataklarında bile yatmıyolar.Salona yeleştik iyice.Biri susup diğeri ağlıyo.Başka odada olmuyo.Sen napıyosun? Allah yardımcımız olsun canım, sabır versin bize. Sütün ne alemde emzirebiiyo musun?

Mehlikacım..çok sevindim miniklerinle beraber olmana..Çok zorlu günler atlattınız..Allah mükafatını verdi ama...Hepiniz sağlıkla ve mutlulukla yaşayın inşallah..Darısı bizlerin başına..

Biliyorum ki hepiniz yolun başında aynı endişe ve kaygılarla gebeliğinizi yaşadınız..Tuubay mehlika allah yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almak nasip etti ne güzel..Aynurcum sende minik veletlerini büyütme gayretindesin..Allah hep kolaylıklar yaşatır dilerim her birinize..

Bazen diyorum bu bana allahın yaşattığı bi ödül..keyfini çıkarayım..bazen de diyorum dur aceleci davranma yarınlar neler gösterecek..Endişe ve mutlululukla sizleri takip ederk sizlerin mutluluklarından moral bularak ben de yoluma devam ediyorum..İnşallah mutlu yarınlara ben de ulaşırım..Profilime 3,5 aylık göbişimi koydum..Heves işte insan bazen küçücük şeylerden mutlu olabiliyor..İNŞALLAH şu küçük veletler bana da büyük mutluluklar yaşatır..sağlıcakla kalın...

Seybay, anı endişeleri biz de yaşadık canım.Korkma, inşallah sen de sağlıkla kucakarsın bebişlerini. Ama bol bol da dinlen.Sonra pek fırsatın olmicak:)

mehlika cok sevindim canim sükür hepsine kavustun.tatli kosusturmaca basladi desene.valla ben benim oglumun halini düsünüyorumda 4 ay karnimda uyudu gaz sancisindan.sizde 3 tane rabbim sabir versin saglik versin bu günlerde gecer.

hazal aramıza hoşgeldin bebişlerin hayırlı olsun canım

mehlikacım sevindim canım bebişlerinizi çok merak ediyorum ben oğluşlarımın hastanedenedeyken videosunu çekmiştim onu izledim bu gün ve çok şaşırdım çok küçüklermişşşşş . insan unutuyor geçirdiği günleri unutulmasa katlanılmaz herhelde sizinde zor günleriniz olucak ama geçicek ilk 4 ay çok zor oluyor size gaz yapmayan biberon markası vermiştim kızlar pek önemsemediniz ama diğer biberonlara göre çok çok iyi gaz konusunda.

mehlikacım çok sevindim kızına da kavuşmana..inşallah bi daha hiç bi tatsızlık olmadan geçirirsiniz günlerinizi..

mehlika hayırlı olsun bebeklerin ben seni tanımasam bile duyuyorum sürekli ismail abilerden onların geliniyim şu anda iskenderundayım

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
mehlikacım hadi gözün aydın ama nazar değmesin
hazal hoşgeldin sende aramıza
aynurcum bebişler ve sen nasılsınız
erguder tuba diğer kızlar sizlerde iyisiniz umarım
bizde iyiyiz şükür kuzularımı gördüm hatta iki tanesinin hareketlerini bile izledim çok güzeldi biri uyuyordu sanırım ama kalp atışı iyiydi 15 günde bir bakıcaz dedi doktorum 4 kilo almışım normal dedi

kızlar merhaba benim bebişler tembelmidir nedir biraz oynadıklarını hissetmiyorum sizinkiler kaçıncı ayda başladı bide tetenoz iynesi yaptınızmı yaptıysanız kaçıncı haftada merak ettim

Hazalaslı selam canım.Nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? Canım inşallah 30. haftalara da sağlıkla gelirsin. bebişler çok yoruyor ama inanki gözlerine bakınca herşeyi unutuyorsun.Ben 18 şubattan beri toplasan 10 saat ancak uyumuşumdur, daha çok ayakta uyuyorum:) ama çok güzel bi duygu.Allah seni ve diğer arkadaşları da tamamına erdirsin.İskenderundaysanız beklerim.İsmail abilere selamlar.
Aynurcum, biberon hangisiydi canım ya.ben dr browns kullanıyorum.gaz yapmıyo diye almıştık.ama yine de oluyor. canım biz bebelac nenatal kullanıyoruz, ben mamaları önceden hazırlamak stiyorum ama korkuyorum yanlış olur diye.sen hiç yaptın mı böyle bişi.Yetişemiyoz valladelikafadulden
aaaaaaa bu arada resim yüklicem kızlar.sonunda bugün fırsat bulup üçünün resmini çekebildik.

hazalaslı bana tetanoz iğnesi yapılmadı.Dr um gerek görmdi.Zaten üçüz gebelik bide iğne ateş falan yaparsa onunla uğraşmayalım dedi.

sagol melikacıgım verdigin bilgiler için bebişlerin iyidir inşalla valla bizim üçüz gebelik zor bi durum ama allah sabrınıda veriyo

Hazalaslı, bebişlerin küçükte olsa prob. bitmiyo.buna şükür diyorum.merak ettğin şeyler varsa sor canım.

kızlar ben tetenoz yaptırdım dr. bana bıraktı bende yaptırdım 2009 da son tetenozumu vurulucam yani5. yi sonra ömür boyu gerekmezmiş
mehlika evet biberon dr.browns tabiki gazı tamamen engellemiyor ama diğer biberonlardan çok farklı normal biberonu denesen farkı hemen anlarsın hadi bebişlerin fotosuna bakıcam

Aynurcum, Tubacm
ikinize de bişeyler soracam. biz şimdi bebelac nenatal kullanıyoruz.artık mamayı değiştirecez.Aynurcum sen ne kullanmıştın? Tubacım sen hala prematüre mamasına devam mı ediyosun? Benim şeker kızım kabız çok kötü.Bugün oğlanlarda da aynısı oldu.Dr mamadan olabilir demiş.Değiştiricez artık o yüzden size sorayım dedim.Tubacım senin bebişlerin resmi yok mu canım?
Pitos, canım sevindim bebişlerinin iyi olmasına.İnsan her kontrolde iyi olduklarını duyunca ne kadar mutlu oluyo dimi.Umarım hep iyi haberlerini alırsın canım.

ayyyyyy mehlika bunlar çokkkkk tatlı ya birbirlerinede çok benziyorlar bizimkiler benzemiyordu hiç ay sevesim geldi bizimkiler kocaman oldu bunların yanında hastane çıkışları aynı bizimkisindenmişşş sürekli foto ekle büyüdüklerini göreyim tamammı insan merak ediyo

canım biz milupa aptamil kullandık ilk 2 ay çok iyi bir mama biraz pahalı ama bizimkilere çok yaramıştı şu anda bebelec kullanıyoruz milupaya dayanamadık tek maaşla zor ama imkanın varsa milupa yedir derim ben

mehlika masallah valla resimleri görünce hala da gözlerim yasaldi cok tsk resimler icin canm rabbim emeginin karsiligini versin insallah.´rabbim banada versin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…