z Anneleri biz de burada bulualm

Kizlar nerdeyse hepinizin profillerine ugradim. Ucuzlerinizin resimlerini görmek istedim. Kizmayin emi. :1hug:
Üçüzlere karsi bi sempatik wardasırnaşık şey:asigim:
Ahacik suçumu itiraf ettim :sm_cool:
Benimde ikiz kardeslerim war suan 8 yasindalar
Allah yardimciniz olsun, olurda zaten. Rabbim hepsinin rizkini werir. Birden fazlasina bakmak çok zor. Gerci biz ewde kalabaliktik yari anneleri olmustum ben.:asigim:
Ewlenince bende cok isterim üçüzüm olsunn. Uyku uyumaz yemek yemem bakarim wallahii. kaydirigubbakcemile2
Neyse cok yazdimmm sizi uzaktan takip ediyorum ona göre ablalarim

Feyzacım amin canım.Senin de Allah gönlüne göre versin.
Aynurcum gerçekten çok benziyolar.biz de karıştırıyoruz bazan.

mehlikacım teşekkür ederim tatlım sende civcivlerini toplamışsın sounda yanına :) allah ayırmasın birdaha resimde ne kadarlıklar bayağı toplu görünüyorlar maşşallah çok canım çekti ya hemencik zamanı gelsede pırtlasam bende

Pitos, Canım benim sayılı gün çabuk geçer.sen de alırsın kucağına sağlıkla inşallah.Ya resimler hep öyle çıkıyo ama benim minnoşlar 2 kilo civarı orda herbiri.ama inşallah büyicekler teyzesi.

Bizimkiler üçüz ya..arkadaşlar cinsiyet net olarak kaçıcı hafta söylendi sizlere merak etmiyor değilim...

seybay meraba kaç haftalıksın sen bane doktorum 13. haftada söyledi benim iki oglan bi kız
şükürler olsun 21. haftaya sorunsuz girdim tabi artık zorlanıyorum biraz kızlar sizde bel grısı çok oluyomu bende inanılmaz bel agrısı var
umarım dogumdan sonra geçiyordur

maşallah canım sana..allah sağlıkla daim etsin inşallah gebeliğini..15.haftamdayım..16.haftadan sonra daha net olur diye söyledi doktorum..baya erken göstermiş seninkiler..darısı üçüz doğuran annelerde olduğu gibi bizim başımıza..canım ikili üçlü test yapılmadı sanırım..ayrıntılı ulturasona kaçıncı haftada girdin..

kızlar ben 16. haftada öğrendim oğluşlarımı aramızda genellikle 2 erkek 1 kız var 2kız 1 erkek pek yok daisy 3 kızdemişti birde üçüde erkek olan vardı benim gibi kimdi? kızlar kusura bakmayın karıştırıyorum kafam yerinde değil akşama kadar bebişlerle uğraşınca kim kaç haftalık unutursam kusura bakmayın
bu arada hazal benimde olurdu ama senin erken başlamış bel ağrın ayakta çok durup iş yapınca insanın beli ağrıyo ben geceleri uyuyamazdım bel ağrısından önceleri geceleri ağrımasına anlam veremezdim megerse gündüzkü yorgunluğun belirtisiymiş 1 hafta hastanede yatınca anladım orda yat babam yat iş yok tabi benim bel ağrım falanda kalmadı kendinizi yormayın kızlar bel ağrısı yorgunluktan oluyor

ya bişey sorucam kızlar çok tedirginim hala ben 3. bebişin hiç hareketlerini görmedim resimdede elleri ayakları gözükmüyor doktor olur dedi ama böyle bişey yaşayan oldumu bide 15 günde bir bakıcaz dedi siz hangi aralıklarla gidiyorsunuz doktora

Pitos, tedirgin olma canım.oluyo böyle şeyler.Dr un herşey yolunda dedikten sonra boşuna kuruntu yapma bence.İyidir o bıcırlar annesi.

Canım bel ağrısı bende de oldu ama hamileliğin sonlarına doğru.Bel ağrısını hafifletmek biraz senin elinde.Kendini yorma ve belini dik tutmaya çalış.Otururken yastıklarla destekle.O zaman daha rahat edersin.

banadaikili üçlü tarama yapılmadı sanırım çogul gebeliklerde olmuyormuş evet ya kızlar genelde iki oglan bi kız oluyo

haklsın mehlikacım soğukkanlı olmak gerek artık allaha emanet ettik onları gerisi ona kalmış

evet bende hep benim 2 oğlumbir kızım olucak gibi geliyor siz kaç tane beşik aldınız kızlar ve kaçıncı aydan sonra alışveriş yaptınız bebkleriniz için bana doktorum fazla ayakta kalma dedi demekki ilerde hiç durma ayakta diyicek şuanda 3. ayıma girmek üzereyim erken ama bidaha böyle bir şansınm olmayabilir ne tavsiye edersiniz

pitos, canım ben 1 tane park yatak aldım.daha yatmadılar sayılır.salonda çekyatın birinde yatıyolar.park yatak yatakodamda, orası da pek bi dar.biriki gün yatırdık bebişleri, dar bi oda olduğu için klima pek iyi gelmedi.benim odalar tıkış pıkış evde dar biraz.evin müsaitse, 1 park yatak rahatlıkla yeter başlangıçta.

merhaba arkadaşlar benim bugün12. haftam bitti çok şükür daha öncede sordum kimse cevap yazmadı ama bir daha deneyeyim dedim içinizde gebelikte rahim ağzına dikiş atılan varmı benim doktorum nisanın ilk haftası atalım diyor.birde yola çıkmama izin vermiyor size bu konuda kısıtlama getirildimi üçüz gebeyken yola çıkan oldumu. çok sordum ama birda benim doktorum üçüzlerin 4. veya 5. ayda %50-60 düşükle sonuçlandığını söylüyor sizin doktorunuz böyle birşeyden bahsetmişmiydi.çok sordum kusura bakmayın inşallah bu sefer cevap yazan olur

edika canım ben doktorumla böyle bişey konuşmadığım için senide yanıltmak istemedim ama arkadaşımda üçüz hamile onada doktru 12 .haftada dikicez demiş riskleri banada anlattılar özellikle dediğin gibi 4 ve 5. ay çok riskli allah kuzularımızı korusun peki sen ne yapmayı düşünüyorsun bu soruyu bende sordum burdaki kızlara bir kişi diktirmiş sanırım mehlika canım o kişi

aladım mehlikacım bişey daha soruyim peki pamuk yaak diktinmi annem dikelim çekyatta yatamaz ufak olursa kemikleri acır diyor sen ne seriyon altlarına yaza gelicek benim battaniye seremem

edikacıgım diger arkadaşları bilemiyorum ama ben basından beri çok yolculuk yaptım doktorumda bi sakınca görmedi dikişede gerek duymadı doktorum kanamam falan olmadıgı için 4 ve beşinci ayda düşükle sonuçlanacagı herkes için tabiki geçerli degil genelde ilk üç ay içerisinde düşükler oluyormuş üç ayı atlatınca düşük yapma riski azalıyormuş bizim önümüzdeki, tek sorun şu anda erken dogum ne kadar karnımızda o bebişleri tutabilirsek o kadar saglıklı dünyaya gelirler en azından 30 haftaı bitirmeliyiz

cevapladığınız için teşekkürler arkadaşlar benim doktorum dikiş attırınca 4 hafta kazanıyoruz diyor bu yüzden dikiş attırcam sonuçta 4 hafta az bir zaman değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…