z Anneleri biz de burada bulualm

kızlar sizinde gögüsünüzün alt kısmında agrı çok oluyormuydubenim iki haftadır başladı 21 haftalıgım

canım sen benden epey ilerdesinben daha 12. haftayı yeni bitirdim o yüzden bilmiyorum galiba bu tür konularda biz seni sizleri örnek alcaz

evet edikacıgım allah hepimizin yardımcısı olsun umarım sende olmaz sanırım rahimin birden büyümesinden kaynaklı oluyor diye düşünüyorum

edika ben daha önce yazmıştım canım geri sayfalara bakarsan bulursun rahim diktirme olayını
pitos bende 2 tane park yatak aldım ikisini bir yere birini bir yere yatırıyordum aynı odada daha sonra3. yatağı aldık şu anda hepsi ayrı odalarda yatıyorlar

EDİKA ben 23.haftamdayım.dr.um dikişten bahsetmedi ama 10-15 dk.lık yürüyüşlere bile izin vermiyor.zaten belimde ağrı oluyor biraz ayakta kalınca.
HAZALASLI benim de göğsümde ağrı oluyo ara ara ama bi problem olmaz dedi dr.um.hormonal değişikliklerden kaynaklanıyormuş.
inşallh hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza..

aynur ve mehlika..tecrübeli anneler olarak bişey sormak istiyorum size.23.haftadayız ve karnım büyüdükçe aşağı doğru gidiyor.tek bebek taşıyan annelere bakıyorum öyle değil.sizin de öyle oldu mu,acaba bi problem olur mu diye korkutuyor beni..

Pitos, annen doğru düşünüyo canım.yaptırın siz pamuk yatak.benimkiler zaten kat katlar bide battaniye olunca gerek duymadım.Yalnızca park yatağın içine ayrıca yatak aldım.
yazın bebiş çok giyinmicek yumuşacık biyerde yatmalı bencede

a.s.Arkadaşlar merhaba be12.haftadayım geçen hafta biraz kanamam geldi çok korktum.ilk kaybettiğim üçüzlerimdede olmuştu.doktorum ısrarla birini sonlandırmayı öneriyor.ben hele bu saatten sonra asla yapmam.dikiş atabiliriz gerekirse dedi.nasıl olacak acaba.ondanda korkuyorum biraz.hiç bir bilgim yok ağrı acı oluyormu acaba hepinize sağlıklar mevlam kolaylık versin:CüvCüv:

pitos cum bence henüz çok erken Allah korusun onlerı. ama olumsuz bir durum olursa insan daha çok üzülüyor ozaman.benim ilk gebeliğim de üçüzdü.22haftalık erken doğum oldu mevlam hepimizin bebişlerini korusun.çok olmasada bende bişeyler almıştım.onları gördükçe delircek gibi oluyordum

cevaplar için teşekkür ederim kızlar

nasibereyhan canım üzüldüm ama şimdi yine üçüz annesiymişsin bunada sevindim peki ne kadar önlüyormuş düşüğü yüzde kaç eğer iyi bir oransa bende konuşmak istiyorum doktorumla

slm kızlar mehlikacım gördüm bebişleriniz maşallah yorum yazdım bile..aynurcum senin beişler nasıl..pitos seybay tuba sizler ne alemdesiniz valla sizleri ra ara ara takip ediyorum burayı yazamıyorum sanırım ortak nokta olmadıgı için ben garip bir şekilde uygunsuz gibi oluyorum..neyse bende kalp atışını görmeye gittik gerçi doktorum bebk çok küçük oldugu için karından göremedi alttan baktı ondana fazla oyalanamadı görünce kalp atışlarını hemen kısa kesti muayeneyi henüz çok küçük ama herşey yolunda dedi..bende hafta sonu baş agrısı kusma başladı direk berbettım hala kendimde degilim aslında sürekli haslizlik var...ayy çalışan gebe olmak ne kadar zormuş anladım vallahi.. hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

mavideiz merhaba caım allah yardımcı olsu bedede başladı bu baş ağrıları çok şiddetli hemde gözüm hiçbirşey görmüyor kalp atışlarıı duymaada sevindim

aynurrr mehlikaaa edika tüm kızlar nerdesiniz nasılsınızzzz

pitos canım sorma benimde 1 haftadır baş ağrısından ayakta duramıyordum şimdi yeni yeni hafiflemeye başladı yatma imkanın varsa yat sadece yatınca geçiyor

evet canım karanlık bir yerde yatıyorum bende hafifliyor dediği gibi sen kaçıncı haftadasın kaçıncı haftaya kadar sürer acaba bu ağrılar

evet canım karanlık bir yerde yatıyorum bende hafifliyor dediği gibi sen kaçıncı haftadasın kaçıncı haftaya kadar sürer acaba bu ağrılar

canım benim 12. haftam bitti 13. haftadayım benim 11. haftanın sonunda başladı halada tam geçmedi karanlık sessiz bir yere yat

ya ben daha 7 haftaya girdim yeni başladı..gerçi migrende var bende..ama halsizlik fena halde..evde olsam geçer uzanırım ama işte çok zor ...

anladımcanım bende 1. haftaya girmek üzereyim yandık desene bide bişey sorucam senin karnın çıktımı çok benim çok çıkık ama sabahları dümdüz duruyor sende oluyormu böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…