z Anneleri biz de burada bulualm

mavideniz benimde önceden migreim vardı daha çok tetikliyor demek hamilelik kansızlıkta yaparmış başağrısı haftaya tahlillerim var inş kansızlık çıkmaz

Kizlar ben bu sayfaya birdaha yazmicam, cünkü ben 2 haftadir 3´üz anne adayi degilim.. oglumun birini 20 haftalikken kaybettim, kendimi diger iki bebegim icin saglam tutmaya calisiyorum. size tavsiyem diktirin ve uzun yolculuk yapmayin. doktorunuzun dedigini yapip kendinizi Allah a birakin. ben dogum yapana kadar hastanede kalmaliymisim ve dogum heran yani haftaya bile olabilirmis. bol bol uyuyun. Bebegim kendisi ben hastanedeyken normal agrisiz sizis tuvalette dogdu , önce biraz yasamis sonrasi maglum. yavrumu dedesiyle bafraya gönderdik (yurtdisinda oldumuz icin). ve onu dogurduktan sonra öbür ikisi icin beni acil ameliyata alip, diktiler. Kizlar icim yaniyor, size bunlari anlatmicaktim ama sordunuz sorular beni etkiledi. Allah sizlere benim yasadiklarimi yasatmasin. Dualarinizi eksik etmeyin. Saglicakla kalin.

canım çok üzüldüm ne diyeyim bilmiyorum allah sabır versin . artık diğer evlatların için kendine dikkat et canım.

slm kızlar. aramıza yeni üçüz anneeri katılmış ne güzel. hepinizi tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz hepiniz.
öncelikle şu rahim ağzı dikişinden bahsedeyim; burada rahim ağzı dikilen bi ben varım heralde. ne aynura ne de mehlikaya atılmıştı. bana 13. haftada atıldı. ilk üçüz olduğunu görünce dr. hemen demişti serklaj yapacağız diye. bana sormadı bile. zor bir işlem değil. anestesi ile oluyor zaten. 15 dk.da çıkmışım ben. sonrasında da hiç ağrı sızı olmadı. birazcık kanama oldu o kadar. dikişin bir teklikesi var; o da dikişler çok kolay enfeksiyon kapıyormuş, o kadar. bir de eğer erken doğum olur da çok fazla sancı başlarsa ve hastaneye gitmezsen dikişler yırtıyormuş rahim ağzını. bende hiçbiri omadı şükürler olsun. yani eğer dr. yapalım diyorsa yapılsın. ben eğer o dikiş olmasaydı 32 haftayı göremezdim heralde. 32 hafta 5 günlük doğum yaptım ve o zamana kadar rahim ağzı uzunluğu hep 2,5-3 arası çıktı. bu da riskli bi değer. doğumda da aldılar dikişi.

benim miniklere gelince işler iyice zorlaştı.özellikle son 1 hafta kabus gibiydi. acaip gaz sancıları var ve sürekli ağlıyorlar. son kontrolümüzde dr. demişti 2. ayın sonları iyice çoğalır sancılar diye doğruymuş. inş. çok sürmez de biter.

aynurcum oğlancıklar nasıllar? öpüyorum onları koklaya koklaya. sen böyle durumlarda ne yapıyordun? ben zinco kullanıyorum ama bitkisel olmasına rağmen acaba çok mu veriyorum diye rahatsız oluyorum. çok rahatsızlarsa eğer sabah ve akşam 4er damla veriyorum. bir de rezene çayı içiriyorum günde 30cc kadar. nasıl çok mu sence? ay ne zormuş ya. sanki bu yıllar sürecekmiş gibi geliyor şimdi bana. bazen o kadar bunalıyorum ki anlatamam. tamamen karamsar oluyorum. allah yardımcımız olsun inş.

mehlikacım çokkkkkkkkk sevindim canım meleklerine kavuşmana. allahım bir daha hastalık göstermeden büyütmek nasip etin inş. canım. benim için öp meleklerini emi.

biz 3 tane beşik almıştık canım. odamda gardrop haricindeki herşeyi çıkarttık başka odaya ve beşikleri koyduk baştan beri orda yatıyorlar. gündüzleri pek orda yatmak istemiyorlar, hep oturma odasına geliyorlar ve orda koltukların üstünde uyuyorlar. sanırım ana kucağı almanın vakti geldi. onlar koltuklara yayılınca bize yer kalmıyor ki

aynen çoğu zaman üstümü değiştirmiyorum. nerde o eski saç düzleştirmeler filan? banyodan banyoya saç tarıyorum, hep bağlıyorum. benim minikler de çok huzursuzlar. genelde aynı zamanda mama yedikleri için aynı zamanda ağlıyorlar ve elimiz yağımıza dolaşıyor. süt 15 gündür hiç yok canım. işte ilk 1 ay iyi içtiler, şimdi de hiç yok. babayı emiyorlar tamamen mama. arada yine veriyorum göğsümü ama yok gelmiyor. onlarda emmek istemiyorlar zaten. zinco bende kullanıyorum canım. bir de acı elma yağı( adaçayı yağı da deniyor) aldım topuklarına, kasıklarına ve göbeklerine masaj yapıyorum rahatlatıyor. çok kötü kokuyor ama işe yarıyor.

siz mama ve bez ne kullanıyorsunuz mehlika? bez prima kullanıyorum ben. mama da milupa aptamil kullanıyorduk. şimdi 2 gündür conformil kullanıyoruz, güya o gaz yapmıyormuş ama bi fark yok bizde.

canım ne denirki? çok üzüldüm. allah sabır versin. diğer bebeklerine sağlık versin. dualarımız seninle. güçlü olmaya çalış :Saruboceq:

bu arada bebeklerimin resimlerini ekledim. üçü bir arada. tek tek eklemeye de çalıştım ama olmadı. üç seferdir uğraşıyordum ancak becerdim. bakın bakalım nasıllar?

guenm ne diyecegimi bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun...umarım diger bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar..

tUBACIĞIM BEBEKLERıN ÇOKG GÜZELLER.aLLAH NAZARDAN SAKLASIN.Ben de geçen hafta ilk aşılamamı oldum.ışallah hamiş olurum hayırlısı ile ikinciye gerek kalmaz.Nil hanım çok ilgili sağolsun.Bizim de sebepsiz infertilite tatlım.Bu arada ücretsiz izin alabildin mi?ınşallah 1 yıl izin alabilirsin.

Tubacım sonrasında işe başlayınca kim bakacak?Annen tek başına yetişebilecek mi?Allah sağlık versin canım.Gücünüzü artırsın.Öpüyorum görüşürüz.

Guennnn çok üzüldüm arkadaşım. Allah diğer bebeklerini sağlıklı, sıhatlı sana bağışlasın. Çok zor ve üzücü gerçekten. Çok etkileniyorum. Ödüm kopuyor böyle haberler alınca. İyice yat dinlen. sakin !!

pitos kesin bir şey söylemedi dr.gerekirse atarız dedi. muaynede belli olacak.pztesi gidicez.ben 12. haftadayım sen.ben 3kilo verdim çok zor yiyorum iştah hiç yok siz nasılsınız arkadaşlarkaydirigubbakcemile3

aybalacım hayırlı olsun, inşallah hamişsindir canım. dua ediyorum senin için. izin için başvurdum, 1 haftaya belli olur. 1 yıl alabilirsem, sonra ne yapacağımıza o zaman karar veririz artık. heralde bakıcı tutarız.
hazalaslı çok teşekkür ederim.bebeklerimin bugün 50. günleri.

Tubacım, biz önce molfix prematüre kullandık.birkaç gündür prima yenidoğan kullanıyoruz.daha ekonomik ve kaliteli bir bez bulursam onu kullancam.gerçi primanın fiyatı uygundu.mama olarakta hastanede bebelac önermişlerdi, biz de ona devam ettik.benim bebişler birkaçgündür çok kötü kabızlar.fitille yapıyoar kakalarını.Dr mamadan olabilir demiş.o yüzden dünden beri aptamil veriyorum ben de.
gaz prob. hiç sorma.bıktık usandık.minicik yavrular neler çekiyo.bize de zinco verdi ama hiçbir işe yaramıyo.2 gün önce kontrol vardı, metsil yazdı dr.onu kullanıyoruz.o biraz fayda etti sanki.
yeni enediğin mama nasıl canım? sevdiler mi onu?

handancım ne denir ki... çok üzüldüm canım, Sakın stres yapma.karnında iki bebişin daha var.Allah ne yazmışsa o olur canım.Sonuçta hepimiz redüksiyon denildiğinde Allah alacaksa alsın demiştik.Belki böylesi hayırlıdır senin için.Üçüz gebelikte çok ama çok zor.Allah öbür bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım.

Pitos erguder ve diğer arkadaşlar , bide yeni katılanlar var aramıza tabi...şimdi aklım hep sizde. Bebişlerden fırsat buldukça giriyorum kızlar.kendinize çok ama çok dikkat edin.

mehlikacıgım bebişlerin nasılresimlerini gördüm çok güzeller maşallah allah sana bagışlasın hamilelikte neler yaşadıgını okudum valla çok zor şeyler yaşamışsın benide artık zor günler bekliyo 32 hafta dayanabilirmiyim bilmiyorum bazen diyorumki neden üç transfer yapıldı bunu ben engelleyebilirdim iki tane olsun diyebilirdim başta okadar çok agladımki eşim sagolsun hep bana destek oldu onun sayesinde kendimi toparladım ama zaman zaman yinede üzülüyorum allah hepimize yardımcı olsum öpüyorum bebişlerini

hazalaslı, saol canım, bebişler kabız bide gaz sorunu var tabi. ben de üçüz olduğunu duyunca dağılmıştım ama aynı gün toparladım.ne yazılmışsa alnıma o olur dedim.ama sonradan çok da kızdım kendime.Bizim ilk tüp bebek denememizdi ve acemiydik.şimdiki aklım olsa 2 den fazla transfer kabl etmezdim.Ama o zaman bilincinde değildim.İyiki 4 yada 5 transfer olmamışdelikafadulden
Canım üçüz anneliği çok zor, hamileliği ayrı zor.İnsan doğuma kadar sağ salim doğurabilecekmiyim düşüncesinde.ben bebişler doğduğunda uzun süre suçluluk duydum, minicik vücutlarına baktıkça, küvözde gördükçe bu bebişlerin günahı ne diye düşünüyodum.çok şükür çıktık hastaneden. inşallah sağlıkla büyürler,inşallah sizde sağlıkla kucaklarsınız bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…