z Anneleri biz de burada bulualm

mehlikacıgım sagol canım yazdıkların için insan okadar ihtiyaç duyuyorki aynı kaderi paylaştıgı arkadaşlara evet insanın alnında ne yazılıysa o oluyo buna çok inanıyorum ama işte bazı şeylerde insanın kendi elinde diye düşünüyorum

handancım yazını okuyunca inan çok üzüldüm ama biliyormusun çok ama çokkkk şanslısın bebişlerinin ikisi içinde seninle yaşıyor biliyormusun canım ben hamileyken bebişlerimi kaybetmekten çok korkardım ama samimi olmak gerekirse en çok hepsini birden kaybetmekten daha çok korkardım ve senin bu yaşadığın bence bir mucize genelde bu tarz olaylarda bebişlerin hepsi birden gidiyor
sorarım canım sana biz üçüz hamilelige devam etmeye karar verdiğimizde bütün bu başımıza gelicekleri göze alıp REDÜKSıYONA HAYIR demiyormuyuz bütün olabilecekleri düşünerek yola devam ediyoruz herşeyde bir hayır vardır hepsini son ana kadar taşıyıp özlemle bekleyip ALLAH KORUSUN doğduktan sonra hepsini birden kaybetsen çok ama çok daha zor olurdu belkide diğer iki bebeğini daha sağlıklı bir şekilde dünyaya getiriceksin bu şekilde neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemeyiz
sana bir şey anlatayım bizim bir tanıdık vardı kadın sayısız tüp bebk vs.yaptırdı diyorduki bebeklerim olsun yıllarca dışarı çıkmayım her şeyi göze alıyorum ama bebeklerim olsun yeter diyordu bebekleri oldu hemde ikiz ama ne yazıkki doğum için hastaneye gitti ve çıkamadı kadında menenjit hastalığı çıktı o ameliyattan bu ameliyata bebekleri 5-6 aylık oldu ama hala onları göremedi anneanneleri bakıyor bebişler annesini hiç göremedi yani işin kısası canım allaha şükretmek ve allahtan hayırlısını dilemek
ne demek öyle buraya bir daha yazmam falan biz birbirimize alıştık üçüzde olsa ikizde olsa mavideniz gibi tekte olsa sorunlarımızı mutluluklarmızı burda paylaşıcaz lütfen kendini toparla bizide merakta bırakmakendine iyi bak canım

hazalcım sana gelince evet üçüz gebelik zor ama ben çokta zorlanmadım at gibi koşturuyordum hep tek hamilelikten tek farkım ağırlığın daha çokk olması tabi bakımısda zor ama kararlı olup bebişleri bir düzene sokarsan kolay oluyor
ayrıca bebişler biraz büyüyünce bıcır bıcır kreş gibi çok güzel oluyor her biri ayrı tatlı ayrı güzel bende başlarda derdim niye iki tane transfer ettirmedim sağolsun dr. bize sormadı hatta bana 4 tane transfer edildi kızlar bu arada merak ettim size sordularmı?hazalcım resimlerinizi koyun sizleri göreyim merak ediyorum

herkese hayırlı cumalar nasılsınız kızlar ben korku dolu günler geçirdim ama şükür iyiym çarşamba günü birnada kanama geçirdim ve acile gittim hemen doktorum baktı bebekler iyi rahim ağzı kapalı dedi şükür ama rahim çok gerilmiş ondan kanama olmuş ömrümün yarısı gitti korkudan 4 saate kadar yakın hastahanede kaldım serum takıldı sonrada iğne fitil falan verdiler eğer bu kanamalar olursa yatırıcam dedi doktorum çokkorkuyorum inşallah bir daha olmaz kendini yorma sakın hep yat dedi ben zaten yatıyordum şimdi hepten dikkat ediyorum allah kimseye yaşatmasın

Aynurcum Evet hepimiz bu yola başkoyarken ve redüksiyona hayır derken bir yandan dua ediyoruz bir yandan da korkuyoruz..Çünki çoğul gebeliğin diğer bi adı risk..Bu riskle yaşarken cesaret edip gebeliğimize devam kararı alıyoruz..Korkmuyor değiliz..
Benim ilk transferimde dediğim gibi 3 embriyo transfer edilmişti ve şimdi de bir önceki de 1.kalite blast aşamasında embriyolardı..Yani büyük olasılıkla çoğul gebelik gerçekleşecekti zaten..İlkinde 3 embriyo ile dördüzlere hamile kalıp kaybettikten sonra..5 ay sonra dondurulmuşlarımla denedim..Bunlarda 1.kalite embriyolardı..Ve ben nedense her ikisinde hamile kalacağıma ve hatta çoğul gebeliği yaşayacağıma inanıyordum...Her ikisinde de dr.um bize kaç tane transfer edelim diye sormuştu..Her ikisinde de 3 te karar kılmıştık ortaklaşa..Hatta bu transferimde 4 kalite embriyo vardı ama ben 4 üne cesaret edemedim..Bu biraz arsızlık olurdu sanki..Çünki ilk gebeliğimde yaşadığım benim için örnek oldu...Ya bölünürse dedim..ve tekrar bölündü..Ve ben ilki dördüz ikincisi üçüz olmak üzere tekrar çoğula hamile kaldım..her ikisinde de bölündü..Aslında ilk gebelikte ve şimdikinde aynı kalite embriyolar koyuldu..2 transfer ettirebilirdim..Ama transfer masasında yatarken eşim elimi sıkıca tuttu ve biz birbirimize bakarak 3 dedik dr. a..Bazı şeyler kader...Dilerim yarınlarımızda yaşayacaklarımız bizler için hep olumlu şeyler olur..Bu yaşıma değin ayaklarım hep yere sağlam bassın ve hep garantili olsun diye düşünen ben belkide en cesaret verici kararı aldım tekrar....Dilerim Allah bizleri ve bebeklerimizi korur..ve inşallah ben de doğurmak nasip olursa sizler gibi iyi ki yapmışım derim..

Canım dilerim tekrar yaşamazsın ve dilerim herşey yolunda seyreder bundan sonra...Bebişlerinle birlikte allaha emanet olun...

pitos benimde 14. 15. haftalar arasında yanlış hatırlamıyorsam kanamam olmuştu hemde yolculuk yapıp ablama gitmiştim tam dönecegim gün oldu dr gittim herşey normal ama hastaneye yatırıcam dedi kendi dr. aradım hemen rahim uzunluğunu falan söyledim gelebilirsin dedi yatmana gerek yok burda bakarız dedi 1_2 gün sürmüştü ama çok korkmuştum eşim ablana git ama ben sorumluluk kabul etmem bebeklere birşey olursa sorumlusu sensin demişti allahtan bir daha hiç tekrarlamadı

ne güzel bir mutluluktur bu
3 tane bebişş,hepinize hayırlı doğumlar diliyorum
inş.sağsağlim alırsınız yavrularınızı kucağınıza:Saruboceq:

pitos, canım hiç korkma moralini de bozma.ben böyle bir durum yaşamadım ama yaşayan çok arkadaşlar var.tuba da yaşamıştı, bak aynurun da başına gelmiş.sen kendine dikkat et canım, kontrollerini aksatma, gerisini Allah a bırak.geçmiş olsun canım.Allah bidaha göstermesin.

slm kızlar nasılsınız...mehlikacım benide aranıza alıp dinlediginiz ve paylaşım yaptıgınız için sagolun tabii diger arkadaşlarımada bu tşk iletmek isterim..bende kalp atışlarını duyduk daha dogrusu doktorum gördü alttan abktıgı için hemen kısaca baktı muayeneyi bitirdi o yüzdeen bende sormadım zaten demişti kalbi atıyor maaşallah diye.. ama bende bulantı baş agrısı ile iyi degildim...halada var..hepinzii ve bebişlerinizi öptm..

Mavi deniz canım ben burdan çok şey öğrendim ve öğreniyorum da.bildiklerimi ve yaşadıkarımı paylaşmak istiyorum sizinle.Örneğin ben ciğer geliştirici iğneyi burda Özlem den duydum ve Allah ondan razı olsun çok faydasını gördük biz. Benim de burda birilerine faydam olursa ne mutlu bana. Mide bulantıların için yapabileceğin pek bişey yok canım.O süreci yaşaman gerekiyo.Ama arasıra ortam değiştirmeni tavsiye ederim.Ben dışarda rahat yemek yerdim, bide arkadaşlarımda falan. temiz hava da çok ii geliyo. 4. ay bitene kadar sürer canım sabret.

gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:ecrin_bebekitos geçmiş olsun .çok stres yapma kendine.bizim devamlı istirahat halinde olmamız gerekiyor.benimde oldu 15gün önce rahim büyüdükçe zorlaşcak tabi.Allah yardımcımız olsun.hepimizin.ömürlü olur inş bebişlerimiz.

pitos geçmişolsun canım.inşallah bi problem olmaz.benim de 11.haftamda kanamam oldu.1 hafta hastahanede yatırdı dr.um.ve 5-6 hafta kadar azar azar da olsa devam etti kanamam.inşallah bi problem olmaz.sakın stress yapma.hep olumlu düşünmeye çalış.stress yaptıkça insan kendi sağlığını bozuyor sadece.ben o zamandan beri hep evdeyim.hiç bişey yapmıyorum,akşama kadar yatıp duruyorum.kendine çok dikkat et..

muhteşem anneler hepinize selam.'muhteşem' diyorum inanın size layık olan söz bu.tesadufen gırdım bu topiğe ,rastgele birkaç yazı okudum,ikiz,üçüz,beşiz annesi olmak gerçekten çok meşakatli ve muhteşem olsa gerek.burada anne olmuşlara kolay gelsin diyorum,anne olacakalarada saglıklı dogumlar diliyorum.çok zevkli birşey olmalı.annelik çooook güzel,hamilelikten başlıyor ve olene kadar o güzellik devam ediyor.ama çogul bebekleri çok tatlı buluyorum,markette ya da dışarda karşılaşıyrz bazen,ebeveynler genelde bitkin ama onlar fıldır fıldır bebek arabalrından bakınıyorlar ya çok guzel ya.RABBİM hepimize kolaylık versın,bebeklerımıze saglık ve uzun omurler nasıp etsın.bizlerın sabrından çogul bebek annelerıne alıp versın.hepınızı sevgıyle opuyorum.

pitos rahime dikiş hakkında bişey dedimi doktorun .arkadaşlar dikiş attıran varmı aranızda

arkadaşım ben daha attırmadım ancak kararımızı verdik dikiş attırcaz çarşamba günü doktora gitcez heralde bu hafta atılır benim doktorum dikişin 4 hafta kazandırdığını söylüyor buda bence azımsanmıycak bir zaman

arkadaşlar ben çalışıyorum benim merak ettiğim üçüz anneleri gebelikte kaçıncı haftaya kadar çalıştınız?

twis, çok üzüldüm canım yaa.bırakma kendini sakın.ne oldu canım.redüksiyon falan mı yaptırdın, ondan sonramı düştüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…