z Anneleri biz de burada bulualm

kaçıncı haftan canım.allah kolaylık versin.bide çalışıyormuşsun.doktorun müsade ediyormu?benim ki devamlı istirahat diyor.zorolmuyormu?a.s.

Bebişlerimi kaybettim..

çok geçmiş olsun canım .allah çooook sabır dayanma gücü versin.kaç haftalıktı üçüzmüydü?Acını çok iyi anlıyorum .bende ilk üçüzlerimi kaybettim.22hafyalık erken doğum oldu.şimdi yine üçüz birini sonlandırmayıda kabul etmedik.bende çok korkuyorum.13.haftadayız.hiç bir zaman ümidini yitirme.sabret mükafatını mutlaka verir rabbim.allah ömürlüsünü versin inşaallaha.s.

kaçıncı haftan canım.allah kolaylık versin.bide çalışıyormuşsun.doktorun müsade ediyormu?benim ki devamlı istirahat diyor.zorolmuyormu?a.s.

canım 13.haftadayım çok şükür zor oldu ama ilk üç ayı atlattık.doktorum çalışmamda engel olmadığını söylüyor şimdilik çalışırken problem yok ama daha ağırlaşınca ne olur bilmiyorum.canım allah hepimize kolaylık versin yanlış anlamadıysam sende 13. haftadasın heralde inşallah birbirimize destek olup bu zor günleri beraber atlatıp yavrularımıza kavuşuruz

merhaba kızlar nasılsınız ben iyiyim şükür ağrım kanamam yok ama sürekli istirahat hallindeyim arada gelip okuyorum sizi çok fazla baş ağrılarım var sadece inşallah yakında oda geçer herkesi çok öpüyorum allaha emanet olun siz ve melekleriniz

mrb kızlar ben de yeni üçüz annesiyim....önce ikiz dedi doktor ama bugün üçüz olduğu çıktı ortaya...
henüz 6+1 haftalık hamileyim ama keslerim normalden küçük biraz...gerçi daha küçüktü 4 günde bayağı kapatmışlar arayı....bugün üçünün içinde de yolk keselerini gördük ama üçünün de kalbi atacak mı bilmiyoz....ne önerirsiniz kızlar...hamileliğinizde sorun yaşadınız mı?_neler bekliyo beni?

Merhabalar..dilerim her biriniz iyisinizdir..bebişler de dilerim..

Ya..benim 1-2 gündür..alt tarafta ağrı var.Hani denir ya yumurtalıklarımı üşüttüm falan diye..o misal..Sanki rahmim içinden ağrıyor..vajinanın iç tarafı..bu da beni endişelendiriyor ister istemez..Randevumu erkene alıp görünmek istiyorum dr.a..Yoksa içim hiç rahat olmayacak..Bu haftalarda benim gibi hisseden oldu mu..16.haftamdayım..

Aynur mehlika diğer arkadaşlar bu tarz ağrılarınız oldu mu...

Ben gebelikten önce adet olacağım zamanın öncesinde alt tarafta ağrı hisediyordum ..Şu an hissettiğim ağrı da bu şekilde...

Son düzenleme:
Özçeliksena, hoşgeldin canım.seni emin ol çok şey bekliyo:) Ama gözün korkmasın.Üçüz annesi olmak hem çok güzel hem de çok zor.Allah sabır verir merak etme.
Seybay, korkma canım önemli bişey değildir, üşütmüşsündür.Ama için rahat etsin diye dr a görün bence.
Tubaaaa, nerdesin canım.Aslında nerde olduğunu biliyorum, ben de ordayım daaa...gaz sancısı çok fena yaaaa.ölecem.

slm mehlikacım. aynen bitkin durumdayım. ne gece uyku var ne gündüz. gazman sankim bu bebekler dün metsil aldırdım biraz fayda etti sanki de uyudular 2 saat kadar. eczacı günde 3 kez 7 damla yazmış ama çok değilmi? fazla kullanıp da fayda göreceğime zarar vereceğimden korkuyorum ya. sen nasıl kullanıyorsun? extra yaptığın bişey varmı? bi de süt durumun ne bilmiyorum ama biz sadece mama yiyoruz. 100 cc içiyorlar ve 2,5 saate deli gibi acıkıyorlar. sanki günlerdir açlarmış gibi ağlıyorlar. hastaneden çıktığımızda 30cc içiyorlardı. sizde durum nedir? öpüyorum ali asya ve anılı. tabi seni de.
aynur sen nasılsın canım? yavru kuşların nasıl? ay biraz moral ver nolurrrrrrrrr. bu gaz problemi aylarca sürecek yada hiç bitmeyecek gibi geliyor ve çok canım sıkılıyorrrrrr....;((((((((((((((

tubacım banada öyle geliyordu gazlı dönemlerinde hiç geçmiyecekmiş bir kabus gibiydi ama 4. aydan sonra azalıyor bizimde şu anda diş problemimiz başladı burak ımın dişi çıkıyor yani anlıycanız kızlar biri bitiyor biri başlıyor burak emekliyor onurda emeklemek üzere diğerinde tık yok devamlı ağlasın dursun huysuz bu gün son aşılarını oldular birdahali aşıları yaşında tabi 3 çocuk olunca sağlık ocağına bile götürmek başlıbaşına bir iş sağolsun 2 aşıdır ebemiz eve gelip yapıyor ama tuğbacım ve mehlikacım dişinizi sıkın bu günlerde geçiyor
maşallah tubacım 100cc iyi yiyyorlar ben tam hatırlamıyorum ama bizimkiler bu kadar yemiyordu sanki maşşallahhhhhhhhhh aman yesinler yiyenden korkma demişler
kızlar kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz elimden geldiği kadar cevaplayıp yardım etmeye çalışırım
metsil bizimkilere hiç fayda etmemişti nurse harveys birde zinco iyi gelmişti hem bunlar bitkisel bebişlere bir zararı dokunmaz

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar benim mercimekler 8. haftada 3 e çıktılar çook şaşırdık aslında çokta istiyoduk baştan ama drlar deduksiyon oneriyor 12. haftada ense kalınlıklarını olçüp almak istiyorlar duşundukçe 3 ay yolun yarısı gibi geliyor çok tedirgin ve arada kaldık
istanbul anadolu yakasında uçüz gebeliğini takip ettirip doğum yapan varmı hangi hastane ve dr a gittiniz acaba

merhaba kızlar nasılsınız
aynur ehlika sizi okudukça ben nasıl okadar uykusuzluğa dayanıcam diye korkuyorum çünkü aşırı uykuya düşkünüm ve uykusuz kalınca çok sinirli oluyorum
bide aranızda hiç rh uyuşmazlığı yaşayan varı doktor duruma göre değiştiricez dedi kanı nasıl bişey acaba nette araştırdım ama tam anlatmıyor

bade bade peki sen redüksüyonda kararlımısınki bence hemen kararıı ver çünkü ben 12 haftada sayılırım herşeyleri olıuşmuş ve hareket ediyorlar o hallerini görüce hiçbirine kıyamazsın

Pitos...bizde de rh uygunsuzluğu var...Bir kaç hafta önce indirekt coombs diye bi test yapılmıştı kandan..Negatif çıktı..Olması gereken de negatif olması..Daha ileriki zamanlarda tekrarlayacağız dedi dr.um..Bebeğin kanına karşı vücut savaşçı hücreler geliştiriyor mu diye bakılıyor sanırsam bu testte..Ben A negatif...eşim 0 pozitif..

canım dr 12 haftadan once yapmıyorki zaten dediki 12 haftada renkli usg ile bakıcak ense kalınlıklarını olçecek en kalın enseli olanı iptal ediceklermiş bende kan problemleri olduğu için dr hiç tavsiye etmiyor senin ve diğer iki bebeğin sağlığı için diyor tabiki hiç istemiyoruz ama biryandan druda dinlemek gerekiyor arada kaldık yani ama işlem yapılırsa 12 haftada yapılacak hayırlısı artık çok zor bir kararmış hiç bu kararı almak zorunda olmak istemezdim açıkçası

seybay kaçıncı haftada yapıldı o testler ben pazartesi gidicem doktorada ona göre hatırlatıyim

evet bade bade 12. haftadan önce olmuyor redüksüyoonunda riskleri var ama bunlarıda unutma kararlı ol derken evet deyip görünce hayır deme daha çok etkilenirsin canım ben geçen kanama yaşadım mesela ama bu riskleri hep biliyordum daha önceden aldırsaydım keşke demem yani kan problemleri derken uyuşmazlıkmı kansızlıkmı var

hayır kan pıhtılaşması var şuan 0.6 sulandırıcı iğne kullanıyorum evet işlemin sonunda yüzde 5 hepsinide kaybedebilirmişim bu arada :1no2:

canım hakkında hayırlısını rabbim gönlüne versin inşallah

mehlika bebişlerinin başka resimlerinide bekliyoruzzzzzzz

Canım 11 haftanın içindeyken doktorum yaptırmıştı..testin ismi coombs indirekt testi..

Tubacım al benden de o kadar:)siz nasılsanız biz de aynen öyleyiz canım.gaz pob.nin böyle bişi olduğunu bilmiyodum valladelikafaduldensırtlarını sıvazlıyosun geçiyo sanıyodum.bize metsil de fayda etmedi zinco da. Anasonla rezene yi demleyip içiyorum.dün bebişlere de birer çay kaşığı verdim iyi geldi, rahat ettik gece.uyku yapıyomuş zaten.Bide canım bu akşam haberlerde dinledim, gaz damlaları ilerde Allah korusun kolon kanseri yapıyomuş.
Canım Asya 90 cc, oğluşlarım da 60 cc yiyolar.Ama arada emiyolar da beni.Aynen canım yaa kıtlıktan çıkmış bu fırlmalar.Annem gülmekten öldürüyo beni, sabah kahvaltı hazırlıyoruz, bi kahvaltıyı yaptırmıyolar.Açlıktan ölecekmiş gibi bağırıyolar.Halbuki kahvaltımızdan hemen önce veriyoruz mama.Annem de çıldırıyo, yeter be siz akşamdan beri yüz kere yediniz bırakın bizde bir kere yiyelim diyo:)) böle işte canım.ama bi şansmız var, zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorum, böylece büyüyüp gidecekler herhalde.biz de sizi öptük canım.dikkat et kendine.kendini ihmal etme.
Aynurcum sana da kolay gelsin biliyorum bizi de daha diş çıkrmalar bekliyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

kaydirigubbakcemile3 senin cadılar sömürgeç gibi doğmuşlar mehlikacım hep kendiler yemek istiyorlar demek benimkiler şimdiden öyle yirmi ekmek yesem doymuyorlarrr doğduklarında hiç doyuramıycam herhalde kaç saat kadar uyuyabiliyorsun allah yardımcınız olsun bide bebek arabası aldınızmı siz üçlüler var nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…