arkadaşım ben daha attırmadım ancak kararımızı verdik dikiş attırcaz çarşamba günü doktora gitcez heralde bu hafta atılır benim doktorum dikişin 4 hafta kazandırdığını söylüyor buda bence azımsanmıycak bir zaman
Bebişlerimi kaybettim..
kaçıncı haftan canım.allah kolaylık versin.bide çalışıyormuşsun.doktorun müsade ediyormu?benim ki devamlı istirahat diyor.zorolmuyormu?a.s.
merhaba kızlar nasılsınız
aynur ehlika sizi okudukça ben nasıl okadar uykusuzluğa dayanıcam diye korkuyorum çünkü aşırı uykuya düşkünüm ve uykusuz kalınca çok sinirli oluyorum
bide aranızda hiç rh uyuşmazlığı yaşayan varı doktor duruma göre değiştiricez dedi kanı nasıl bişey acaba nette araştırdım ama tam anlatmıyor
bade bade peki sen redüksüyonda kararlımısınki bence hemen kararıı ver çünkü ben 12 haftada sayılırım herşeyleri olıuşmuş ve hareket ediyorlar o hallerini görüce hiçbirine kıyamazsın
seybay kaçıncı haftada yapıldı o testler ben pazartesi gidicem doktorada ona göre hatırlatıyim
evet bade bade 12. haftadan önce olmuyor redüksüyoonunda riskleri var ama bunlarıda unutma kararlı ol derken evet deyip görünce hayır deme daha çok etkilenirsin canım ben geçen kanama yaşadım mesela ama bu riskleri hep biliyordum daha önceden aldırsaydım keşke demem yani kan problemleri derken uyuşmazlıkmı kansızlıkmı var
seybay kaçıncı haftada yapıldı o testler ben pazartesi gidicem doktorada ona göre hatırlatıyim
evet bade bade 12. haftadan önce olmuyor redüksüyoonunda riskleri var ama bunlarıda unutma kararlı ol derken evet deyip görünce hayır deme daha çok etkilenirsin canım ben geçen kanama yaşadım mesela ama bu riskleri hep biliyordum daha önceden aldırsaydım keşke demem yani kan problemleri derken uyuşmazlıkmı kansızlıkmı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?