Pitoscum canım valla ben de uykuya çok düşkündüm ama o günler geride kaldı.bide uykum çok ağırdı, şimdi ilk ınngaaaa'da fırlıyorum yataktan. kaç saat uyuduğumu hiç bilmiyorum.15 dk uyuyosun biri uyanıyo, onu yatırıyosun tam dalacaksın uykuya diğeri. tabi bazan üçüde aynı anda uyuyo, birkaç saat o süper oluyo ama çok nadiren:)) kaliteli bi uyku olsa 2 saati yeter ama nerdeeee.Dün anasonla rezene verdim ilk kez, bebişlerde biz de rahat ettik.ama korkuyorum da zararlı mı diye, bugün vermedim kendim içicem. canım ben de çok araştırmıştm üçüz bebek arabasını ama vazgeçtik sonra, arabayı koyacak bi yerimiz yoktu, çok iriler.sen almayı düşünüyosan önceden al derim sonra ancak mama ve beze yetişebiliyosun. haaaaaaaa bide çok yeme, ne kadar az kilo alırsan o kadar iyi gidiyo bence hamilelik.ben toplam 15 kilo aldım, doğuma 1 ay kalasıya kadar çok rahattım.saatlerce çarşıda dolaşırdım.6. ay bitene kadar her hafta semt pazarına gittim.başka bi nedeni varmı bilmem ama ben kiloya bağlıyorum.ama şimdi kilo alıyorum, sırf minnoşlar emsin diye ye babam ye.68 kilo oldum yaa