z Anneleri biz de burada bulualm

aynurcum biz aptamil kullanıyoruz.40 lira normal fiyatı.şimdi eşim bi eczaneyle anlaştı 35 e almaya başladık 900 g lık.bizde sizin gibi bi molfix bi prima alıyoruz.diğerlerini denemedim ama denicem.hangisi uygunsa onu alıcam.kıyafet konusunda da sana katııyorum phalısına hiç gerek yok.zaten kusmaktan takım bile giyemiyolar.eldiven başka üst başka alt başka,arap saçı gibi giyiniyolar.
canım benim karnımda çok çatladı.30. haftaya kadar çizik bile yoktu.sonra birden öyle bi çatladım ki.bacaklarımın iç kısmı bile çatladı.ama şimdi çok da kötü durmuyo.korse takmaya başladım bende, çok gıcık ama dayanmaya çalışıyorum.sen hangi mamayı kullanmıştın, şimdi ne kullanıyosunuz

tubacım bizi çok zorlicak ama yardımcı şart.zaten ilk aylar zor lazım diye düşünüyorum.yardımcımız amcamın kızı. köyde yaşıyolar, durumları pek ii değil.amcam çiftçilikle uğraşıyo.tüm çocukları evlendi.tek kızları kaldı evde, kendilerininde köyde işleri çok oluyo.yollamazlar sanıyodum ama saolsunlar izin verdiler.300 lira vericez aylık.şimdi 15 gün deneme amaçlı geliyo, sıkılırsa vazgeçebilir.nede olsa köylü kızı alışmış mis gibi havaya.inşallah sıkılmaz yaaa çok becerikli çok titiz bir kız.bulamam onun gibisini.bide yatılı kalıcak, yabancı birini alamam eve doğrusu.
bizimde ne bebek arabamız nede oto koltuğumuz var.keşke alsaymışız önceden.bazan alalım diyorm bazanda birkaç ay için lüks gibi geliyo koltuk.bilmiyorum valla naparız.

meflikacım ilk 2 ay bizde milupa aptamil kullandık çok güzel bir mama çokta memnun kaldık ama fiyatı yüksek olduğu için değiştirdik daha sonra nestle guigoz kullandık şu andada bebelac kullanıyoruz

iyi yapmışsın kendine yardımcı bulmuşsun çocuklar için olmasada yemek,bulaşık, temizlik özellikle çamaşır asmak için iyi olur ben bir yandan yıka bir yandan as bir yandan topla zor yetişiyorum canım

arkadaşlar meraba 2 gündür evdeki bilgisayar bozulduğundan giremiyordum işe gelince hemen okudum ve ben nasıl baş etcem diye düşünmeye başladım allah herkese kolaylık versin

edika gözünü de korkutmayalım canım.çok tatlı oluyolar maşaallah.zevkle bakıyosun.uykusuzluk kötü oluyo sadece ama bünyen onada alışıyo.
aynurcum, aynen söylediğin gibi düşündüm bende.bebeklere zaten annemle bakıyruz.ev işleri vs. onlara yardım gerekiyo.hele çamaşırı hiiiiiiiiiçç sorma.bitmek bilmiyo.biz de daha önce bebelac veriyoduk.herkes aptamili önerdi ama tek maaşla aptamile ne kadar dayanırız bilmiyorum.
tubacım bugün aşı yaptıracaktın sanırım bebişlere, o aşı beni çok korkutuyo ya, bebişlerin durumundan haberdar et canım.Şimdiden geçmiş olsun.

slm kızlar. sabahtan bebişlerimin aşıları yapıldı. her birine 1 kol 2 de bacak olmak üzere 3er aşı yapıldı.ağladılar tabi. ama sağlık ocağından çıkmadan sakinleştiler maşallah. şimdilik uyuyorlar. sol kollarına verem aşısı yapılmıştı; o kollarını hiç kaldıramıyorlar. diğer kol hiç durmuyo da aşı vurulan kol kalkmıyo. şükür bitti. şimdilik ateş filan da yok. inş ilerleyen saatlerde de olmaz. asıl önemli olan o. gitmeden ağrı kesici ateş düşürücü fitil yapmıştım zaten yarımşar. 3400-3500-3700 olmuşlar bebeklerim şükür. boyları da 48-50-52 cm olmuş. nasıl sizce? kiloları iyi gibi de boylarını bilemiyorum. gerçi ben bu sağlık ocaklarının ölçümlerine de pek güvenmiyorum ya neyse.

selam kızlar uzun zamandır giremiyordum bebişleriniz nasıl inşallah iyilerdir benimkiler oynamaya başladı 24. haftaya girdik inşallah bi sorun çıkmaz bundan sonrada önümdeki günler tabiki daha zor olacak mehlikacıgım ameliyat yaran iyileştimi merak ettim yarın bizde kontürole gidecegiz acaba kaç gram oldu bebişlerim karnım baya büyüdü şimdiden

hazalaslı maşallah canım size.30. haftalarıda görün inşallah.benim yaram arada bi acıyo, normal sanırım.kontrolden sonra yaz canım bebişlerin kilosunu biz de merak ederiz.bu arada dr un kim
tubacım çok sevindim bebişlerinin bu aşıyı atlatmasına.darısı bizim başımıza.

herkese merhaba nasılsınız kızlar ben kuzularımı gördüm kocan olmuşlar şükür doktorum 3 de kız olabilir dedi bir dahaki gittiğimde kesin söyliycekmiş bir tanesi çok belliydi ama hayırlısı olsun dedik bizde
aynurcum kıyafet konusunda haklısınız vallaha bende 2 şer prematüre kıyafeti alıcam ilk zamanlar için kaliteli diyen benim ama yanlış anlamayın kızlar ben okadar iyi değili maddi olarak yani pamuklu yumuşak vs.. bunu kasttettim sizden okuyup öğrendikçe annemlerde frenlediler zaten üçüz bebek arabısını siparişle yapıyorlarmış canım

tubacım maşallah kocaman olmuş kuzuların

kızlar beim bebişlerimin birinin boyu çok ufak diğerleri 5.88 ve 5.55 civarıyken birinin boyu 4.47 neden acaba gerişim geriliğimi oldu doktordan çıkınca fark ettim ense kalınlıklarınıda ölçücez bidahaki geldiğinde dedi

Pitos, slm canım.Demek 3 kız haaa! ben bunu biyerden hatırlıyorum:)) Dr um bana da 3 kız demişti 4. ayımızda.hatta uzun bi süre 3 kız diye biliyoduk ve öyle yaptık hazırlığımızı.bazı battaniyelerimizin üçüde pembe mesela:))şimdi mecburen oğluşlarım da kız cicileri giyio arasıra.sonra dr 1 erkek 1 kız dedi ve doğuma kadar üçüncü bebişimin cinsiyetini öğrenemedim.hayırlısı olsun canım ama daha çok erken değişebilir cinsiyetler.buarada dr benim bebişlerimin boyunu hiç ölçmemişti.Boy önemli değil diye biliyorum.sanırım kilo ve ense kalınlığı önemli.
bencede bebişlerine kaliteli kıyafetler al, az ve öz olsun yani.o kadar minik ve hassas tenleri oluyo ki hiç kıyamassın sert kalitesiz ciciler giydirmeye.Ama premature kıyafet konusunda size pek katılmıyorum.çabucak büyüyolar, birkaçhaftalık kıyafet çok lüks bence.Ben hastane çıkışı almıştım, altları çok uzun oluyo başlangıçta hala da uzun ama çorapla falan idare ettik.benim fikrim öyle canım sen karar ver artık.

herkese iyi günler arkadaşlar..bi kaç gündür hasranedeydik o yüzden yazamadım.daha dün eve geldik.ve fırsat bulduğum gibi bilgisyara oturdum.maşallah herkes iyi.biz de 24+2 haftalık olduk.inşallh erkenden gelmeye kalkmazlar:)
mehlika tuba ve aynur,tavsiyelerinizi şimdiden yazıcam bi kenara.sonra oturup okumaya vaktim olmayabilir 3 tane bebişle.
ben daha hiç bişey almadım bebişlere.olumsuz bişey olursa daha çok üzülürüm diye korkuyorum.inşallh 7.aya girdikten sonra almaya başlıycam.inşallah herşey yolunda gider hepimiz için..elimizden geldiği kadar dikkat ediyoruz,bunun dışında yapabileceğimiz tek şey bol bol dua etmek..allah herkesin yardımcısı olsun..

slm kızlar nasılsınız bizde dün tekrar doktora gittik kalp atışınıda duyduk melegimin...ikili test için 4mayısa randevu verdi doktorum.. sizleri okuyunca zor oldugunu bir kez daha anlıyorum bakımı masrafı falan..allah yardımcınız olsun...

kaydirigubbakcemile3 demek sanada öyle demişlerdi canım ben hayırlısı diyorum vallaha bencede erken ama doktor kesin gibi konuştu ay bende daha bişey almıyim bari aynı renklere devam demek prematüre kıyafet alma diyorsun hımm bak aklım karıştı yine aslında haklısnda ayy karar veremedim şimdik neyse zaman yaklaaşınca karar veririm kuzularını öpüyorummm

erguder canım hiç olumsuz düşünme inş zamanında ve sağlıklı gelir bebişlerin baksana bişey alamamk gerek bu cadıların cinsiyetlerine güven olmuyormuş kaydirigubbakcemile3 aynen hergün aanneme kızların yazılarını anlatıyorum allah razı olsun hepsinden bizi çok bilgilendiriyorlaar

mavideniz maşallah meleğine inş testlerin sonuçlarıda iyi çıkar tatlım

Erguder iyi olmanıza sevindi canım. Kendinize artık daha da dikkat edin.Allahı izniyle sağlıkla kavuşrsunuz inşallah bebişlerinize.Ne kaldı ki canım.Hamileyken çabuk geçmiyo zaman ama şimdi hiiiiiiiiiiçççççççç sormayın:))

arkadaşlar ayrıntılı ulturasonunuzu hangi haftada yaptırdınız..Bir de üçüzlerde zor oluyor mu ulturasonda ayrıntılıya bakmak...

kızlar merhaba ben de üçüz bebek bekliyorum daha çok yeni 6+5 iz henüz tahmin edersiniz ki ben de kaygılıyım ama bi yandanda içimde garip bir huzur var ....hayırlısını diliyorum herkes için...

arkadaşlar içinizde her hafta 1 iğne olan varmı? doktorum puroluton diye bir iğne verdi düşüğe karşıymış haftada 1 sefer vurulmaya başladım doğuma kadarda vurulcakmışım heralde içinizde kullanan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…