nehir hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı hamilelikler dilerim. sorunsuz al inş. bebeciklerini kucağına.
pitos 3 kız annesi olmak..... ( her ne kadar güven olmasada) çok güzel yaaaaa. sağlıklar dilerim meleklerine canım. bu arada bana başrtan beri 2 kız 1 oğlan denildi ve öyle oldu.
edikacım o iğneen ben sayısız vuruldum. başlarda çok sık vuruldum. sonradan haftada, daha sonradan da bi hap kullandım nidilat diye. kasılmaları önleyici. prolutonu kontrollere gittiğimde eğer rahim ağzı uzunluğunda bi kısalma varsa vuruluyordum. çok canımı acıtıyordu. bazen 1 hafta bacağımı oynatırken çok canım acıyordu ama napalım şimdi hepsi geçti gitti. bebeciklerim bana bi gülüverdiğinde o iğne acılrının iyiki çekmişim diyorum şimdi. tedavi de dahil olmak üzere saysam 200 ü aşkın iğne olmuşumdur ben. allah herkese yardım etsin.
kıyafet konusuna gelince de ben de 7. aydan sonra alırım filan diyordum. hatta mehlika ile 2 gün filan vardı aramızda; öyle konuşuyorduk onunla da ama son aylarda iyice ağırlaştım ve dr. hariç hiçbiryere çıkmadım. sürekli de hastanede yatıyordum o yüzden sadece 1er hastane çıkışı ile doğum yaptım. sonra baktık ki bebeklerimiz çok küçük mecbur premature kıyafeti aldık. 1400 ile 1600 arası idiler bana verildiklerinde. işte kundakla filan tutunca adama benziyorlardı. ama tabi 1 numara bebek kıyafetleri ile de 1 ay kadar filan idare edebilirsiniz. ha belki de inşallah sizin bebekleriniz benimkiler gibi küçük olmazlar. üçünü de 2500 doğum yapanlar var. aynur mesela öyle. maşşallah çok iyi doğmuş onun bebekleri. mahlikanınkiler de öyleydi allahım nazarlardan korusun.