z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaslarya allah size bagıslasın evlatlarınızı imrenerek okuyorum sizi üçüz cocukları yapmayı nasıl basardınız bunun hikayelerini de dinlemek istiyorum okadar farklıgeliyosunuzki yazarken tusları biile incitmeden huzurla yazıyorum allah banada versin nedim
ya gercekten merak ettim belki yazmıssınızdır ama sayfaların hepsini okuyamadım
tüpbebek asılama normal nasıl oldu ya maşşallah allah sizlere bagıslasın hepinizide öpüyorum

canım benim 6+7 daha yarın 7 haftalık olcam aslında 8. haftayı mı yaşıyor oluyoruz kafam karışıyor bu hesapta..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Canım şöyle örnek vereyim..mesela..7 haftalık demek..(6+0 dan.....6+6 ...ya kadar) olan süreç...6+6 dan sonraki gün 7+0 oluyorsun..sonrasında yine (7+0.....7+6 ya kadar )8 haftalıksın..

evet anladım peki dr.bitirdiğin hafta olarak say diyor peki onlar gelişimi hangisine göre takip ediyor..

Canım transfer tarihine göre değerlendiriyorlar..Benin normal değil üçüzler tedaviyle canım..Her gittiğimde transfer tarihini sorararak ulturasona kaydediyor öyle bakıyor gelişimlerine..

merhaba kızlar nasılsınız ben iyi değilim dün akşam kanamam başladı acile kaldırdılar ama bu kez çok korktum kramplar giriyordu rahimime çünkü hemen doktorum geldi gidene kadar allahaa hep yalvardım bebeklerimi koru diye çok korktum inanın ömrümden ömür gidiyor her sefrinde ama şükür annlerini bırakmamışlar kuzularım rahim gerilmiş yine serum ve iğneyle yumuşattılar plasenta hala çok aşağıda duruyor buda etkli tabi sabaha karşı geldik eve ve hiç uyuyamadım şimdi ilaçlarımı alıp uyumayı deniycem haber vermek istedim dua edermisiniz bize hepinizi öpüyorum görüşmek üzere

PİTOS geçmiş olsun canım ..dilerim bir daha tekrarlamaz..kendine dikkat et...Bizler için bu yolculuk zor ve meşakkatli...Allah hepimizin yadımcısı olsun..

ergüder sen nasılsın nasıl gidiyo hamileligin canım benim allaha şükür iyi bi sorunumuz yok şimdilik bel agrısı biraz perişan ediyo ben 59 la başladım şimdi 68 kg dayım boyum 162 benim sadece karnım çok büyüyo senin nasıl canım eşitmi alıyorsun

pitos canım geçmiş olsun kendini rahat bırakmaya çalış benimde ilk 3 ayda 2 sefer kanamam oldu hatta birinde 1 hafta hastanede yattım ama şimdi allaha şükür 15. haftaya girdik bir problem yok içini rahat tut canım allah yardımcın olsun dualarım seninle

iyiyim çok şükür.dün bi 10 dk.kadar yürüdüm,hala belim ağrıyor.artık ayakta durmak hiç yaramıyor.başka bi sorunumuz yok çok şükür.ben 1.56 boyundayım.46 kiloyla hamile kaldım,şimdi 59,5 kiloyum.ikinci ayla beşinci ay arasında çok hızlı kilo aldım.artık öyle hızlı almıyorum,zaten daha da kilo alırsam bel ağrılarım iyice artar diye düşünüyorum.
bu arada dr. bebeklerin ağırlıklarını ölçüyor mu?ne kadar olmuşlar?

evet canım kızım 530 oglişin biri 615 digeri618 gram kızımı biraz zayıf düşürmüşler oglanlar ama 23. haftada ki sonucum bu doktorum gelişimlerini normal gördü allahım inşallah bütün arkadaşlara sorunsuz hamilelikler yaşatır seninkiler nasıl canım ögrenebilirmiyim

iki seferdir ölçemiyor dr.o kadar çok hareket ediyorlar ki muayene esnasında..en son ölçtüğünde 400lü gramlardaydı hepsi.ben de çok merak ediyorum.inşallh bi dahaki sefer ölçebilir..

edika ben 14.haftadayım.3kilo verdim doktor işlemden 1gün önce yatırdı.serum verdi.2.gün işlem oldu 3.gün çıktım.genel anestezi veriyorlar az miktarda.hiç bir şey hissetmedim.bende korkuyordum bebeklere birşey olmasından.işlemden sonra hemen ayıldım.uyandırma odasına aldılar.birazda orda kaldım.yatağıma1saat içinde geldim.geldim .gece yatana kadar biraz kanama geldi.sonra bitti.sabah taburcu oldum.doktorum istirahate devam dedi.şimdi iyiyim çok şükür.birde doktorum bize ip aldırdı ipekle dikiyorum ama bu daha iyi olur dedi 175tl ye aldık.kormana gerek yok canım.geçmiş olsun şimdiden.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile

:CüvCüvitos çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et canım.bizim devamlı istirahat halinde olmamız lazım.sonradan keşke dememek için .doktorun dikiş önermedimi canım.bi hatırlatsanız.allaha emanet olun:asigim::1hug:

pitoscum geçmiş olsun canım. hiç karamsarlığa kapılma ve kendi kendine moral ver. benim ilk kanamam öyle fazlaca oldu ki hastaneye gittiğimizde korkudan sedyede zıplıyordum titremekten. gece 12ye kadar kaldım hastanede sonra eve geldim ve bu kanama tam 3 hafta devam etti. korkma. sonra geçti. sonra bi daha oldu ve 1 hafta sürdü. mutlaka allahtan herşeyin hayırlısını istiyorsundur ve o da hakkında en hayırlısını verecektir. bol bol yat ayaklarını havaya kaldırıp.
edikacım bana serklaj yapıldı. hiç korkma. hastaneye gitmeden sabah evde ağlamaya başladım ve hastanede de çok ağladım çok korktum ama boşuna ağlamışım zerre kadar ağrı acı olmadı. 15 dk. çıkmışım, anestezi de çok hafif verilmiş zaten hemen uyandım. ilk ayağa kalkmaya ve wc ye gitmeye çok korktum ama dediğim gibi hiçbirşey olmadı. ilk tuvalete gittiğimde bi kanama oldu o kadar. bu arada öğlen işlem yapıldı ve 5te çıktım geldim eve. dikişte dikkat etmen gereken tek şey iltihap kapmaması. üşütmeyeceksin ayakların ve dikkat edeceksin o kadar.
ben kullandım erken doğum olmasın diye ilaç. daha doğrusu kasılmaları durduran bi ilaç. nidilat. gerçekten çok işe yarıyor çünkü ben ilacı kullanırken hastaneye yattım ve dr. keselim artık dedi, kasılmalar başladı, ağrı başladı ve doğuma alındım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…