z Anneleri biz de burada bulualm

hihoyyytergüder ben armağan beyde başladım.sonra zübdenin doktorlarından ali algüne gidiyorum.çok iyi ilgileniyor.ama doğumdan sonra küvez sıkıntısı olabilir dedi.devamlı doluymuş.dorukta olsa doğum diyorum.oranın doktorla rından önerebileceğin biri varmı.fatma giray iyiymş galiba.hiç bir bilgim yok.sezeryan 1.250lira ve bebekler için yoğun bakım masrafı olmuyormuş.sen nereye gidiyosun canım.doktorunu bilemedim.ALLAHA Emanet olun hemşerim.Şeniz:asigim:

sevbaycım benim hep son adet başlangıcından hesaplıyor doktorlarım.senin neden öyle anlamadım.ozaman 2hafta geriden sayarlar ALLAha eMANET OLUNkaydirigubbakcemile5

pitos geçmiş olsun csanım benimde kanamam olmuştu. galiba çogul gebeliklerde oluyor üçüz hamişlerin hesi geçirmiş kendine iyi bak

Canım benim transfer tarihini sorup ulturasona kaydediyorlar sonrasında ulturasonla bebeklerin gelişimine bakıyorlar..Normalde de adet günümle bir gidiyor zaten bebeklerimin gelişimi..Bugünlerimize şükürler olsun..Dilerim hepimiz mutlu yarınlara ulaşırız..

teşekkür ederim kızlar bu gittiğimde serkaj işinide konuşucam inanın ikidir nutkum tutuldu resmen hep hayırlısı diye dua ediyorum plasenta daha rahime yerleşmemiş bundan yada bebekler hızlı geliştiği için rahimi geriyor bundan oluyor dedi korkulcak bişey olmadığını bebklerin keyfinin yerinde olduğunu söyledi zaten annem bakıyor yemeği bile önüme geliyor ama işte bu iki oldu yine şükür bebeklerim iyi .güzel dilekleriniz için teşekkür ederim a.s.

benim dr.um da zübeyde de.ben de çok memnunum.ama özel hastanelerde küvöz için para alındığını biliyorum.hatta birisi için 20 küsür milyar masraf ödediğini öğrenince vazgeçtik.inşallah herşey yolunda gider..

evet kızlar özel hastanelerde küvöz için çok para alınıyor bizde adanada acıbademde araştırma yaptık bebek başına bir günlügüne 1 milyar isteniyoryirmi gün kalsalar bi servet ya karnımızda ne kadar kalırlarsa okadar iyi

kızlar merhaba benim gittiğim hastahanede özel ama doktorum küvezin parasız olduğunu söyledi sonra hasta yatışa bölüüne eşim tekrar sormuş hiç para ödemiyceksiniz sadce sezeryan parası alıcaz demiş acaba her hastahane başkamı oluyor ssk la anlaşmalı bir hastane benim gittiğim mesela

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize merhaba
bende tüp bbek tedavisiyle hamile kaldım.üçüzlerime hamileyim.11 haftalık hamileyim.ama çok korkuyorum bebişlerime bişe olacak diye.herkes bişeler diyo.kimisi biri yada ikisi kendini atar kimisi erken doğum olunca bebekler gelişmez yada hepsini kaybedebilirsin diye.birini aldır diyolar ama ben ve eşim aldırmadık aldırmayıda düşümüyoruz.nolur bişeler yazın.bazen içimi çok büyük bi korku kaplıyo.sizce tehlikeli haftaları atlattımmı.yada herzaman mı var bu tehlike çoğul gebeliklerde .yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

özlemcim öncelikle aramıza hoşgeldin canım bence sen bu sayfaları en başından oku sana faydası olucaktır

pitos, geçmiş olsun canım.Canını hiç sıkma oluyo böyle durumlar.Allah bidaha göstermesin canım.

Erguder, slm canım nasıl gidiyo senin hamileliğin? canım eğer doğumu anlaşmalı bir özel hastanede yaparsan küvöz için ücret almıyorlar, sezeryan içinde fark ödüyorsun sadece.benim doğum yaptığım hastane ssk anlaşmalı özel bi hastaneydi.

hazalaslı, bebişlerin iyiymiş çok şükür.Adana da kalacakmışsın artık.bencebiran önce git. yolculuk ilk zamanlar sarsmıyor ama son haftalarda riske atma bence.hem daha güvende hissedersin dr una yakın.

nasibereyhan ve özlembüşra hoşgeldiniz arkadaşlar.size de hayırlı hamilelikler diliyorum.özlemcim hiç karamsar olma olumlu düşün ki olumlu olsun herşey.bak biz sizler için güzel örnekler olalım.o zorlu yollardan geçtik, ama sonunda çok şükür kavuştuk bebişlerimize.senin kafana takılan herşey benimde kafama takılmıştı.b bir süreç hep olumlu düşün canım.
buarada Anıl kucağımda uyumuyoooooooooooooooo

Aynurcum bebişler nasıl sen nasılsın.ikiz bebek arabası alıcaz hangi öelliklerine dikkat etmeliyiz canım sen bilirsin.

kızlar hepinizi öptüm çok haa tuba gaz sancıları için anasonla rezene veriyorum bazanda kimyonla rezene ikiside iyi geliyo.öptük sizleri

teşekkür ederim mehlikacım anıl en yaramazları galiba :)neden ikiz arabası alıcaksın üçüzler için arabalarda var diyorlar zor olur diyemi bende karar vereeiyorum aslında ne yapsam diye

özlemcim korkma tatlım rabbim büyüktür mutlaka yardım edicektir sana sen bebişlerinle bir savaşa girdin ve inş kazanan siz olucaksınız şimdi onları düşünme insanları hiç duyma bebişlerinle keyif yap

özlemcigim aramıza hoşgeldin senin yaşadıgın stresi eminim burdaki herkes yaşamıştır.ilk zamanlar çok üzülüp stres yapıyordum ama üçüz annesinin tek ben olmadıgımı özellikle bu sitenin çok faydasını gördüm çok şükür rahatım şimdi hamileligin keyfini çıkar üçüz annesi olmak bi ayrıcalıkmış canım bu arada senindemi tüp bebek

pitos, canım bende üçüz bebek arabası alacaktım biara iyice kafaya koymuştum ama çok pahalı geldi sonradan.görümcemde teklisi var, onu getirecek.biz de ikiz alıcaz.hem kullanımı daha kolay olur diye düşündüm.

anladım mehlikacım inş rahat kullanabilirsiniz zaten sizin arabanız varsa çokta sorun olmaz gamyoncuiremsu

mehlikacım ben iyiyi canım yarında annem gelicek biraz dinlenirim bebişlerde iyi burak ın 2 dişi çıktı ikisi emekliyor 3. tembel biraz

arabaya gelince canım bizim ikiz arabasını arkadaşlar verdi fazla kullanamamışlar yepyeni biz almadık yani ama kendim alıcak olsam şimdi sap kısmına bakarım hani teklilerde istediğin yöne değiştirebiliyorsunya bizimkisinde o yok rüzgara yada güneşe karşı çevirirsin eğer varsa ona dikkat et derim canım

slm kızlar nasılsınız ?ben geçen hafta lekelenmem oldugu için doktorum istirahat etmemi istedi..progestana başlattı tekrar zaten igne kullanıyordum ama 12 haftaya kadar devam dedi... evde yatmak için geçtigimde kusmalarım oldu su bile içsem kusuyordum çok berbat birşey ..neyse inş geçer yakında..4 mayısta ikili test için gidecem doktora..hayırlı sonuçlar alırım inş...ee sizler nasılsınız?

sağol mehlikacım.şimdilik iyiyiz çok şükür.1-2 haftadır belim çok ağrıyor.artık normaldir herhalde.ben bişey daha sorucaktım sana.beşik için nasıl bişeyler aldınız?internetten bakıyorum.park yataklar daha mantıklı geldi.sanırım 3-4 yaşa kadar da kullanılabiliyormuş.daha kolay taşınabilmesi hafif olması daha pratiik olu gibi geldi.
bi yandan da daha sonra uzayan yataklar var ya,onlardan mı alsak diye düşündük.bi daha yatak için masraf yapmayız diye.ama kararsız kaldık.bi de erken mi acaba beşikleri falan almak için?

Erguder, canım biz de çok düşünmüştük bu yatak işini.En son 1 tane park yatak aldık.Aynı odadalar ama biri park yatakta, bitanesi koltkta diğeri anakucağında yatıyo.Birbirlerini uyandırıyorlar.bizim evimiz çok tıkış pıkış.O yüzden tek yatak aldık.Biraz büyüsünlerde o zaman ranza yaptıracaz.eğer evin müsaitse karyola yada park yatak farketmez bence 3 tane alabilirsin.ama karyola pahalı gelir.başlangıçta tek yatak yeterli, minicikler zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…