z Anneleri biz de burada bulualm

erguder canım biz 2 tane park yatak aldık bir tanede ahşap yatak var park yataklar bizlere göre çok uygun malum 3 yatak alıyoruz.ilerleyen zamandada çocuklar büyüyünce ranza almayı düşünüyoruz.

heker sağol canım ilk 5 ay annelerle dönüşümlü baktık ama şu anda yanlız bakıyorum senin ikizlerinmi var?

canım bence sen ne alacağına karar ver.doğumdan sonra bile alınabilir.ben akşam beşiği kurdurmuştum, sabahı doğum yaptım:)) bence çok erken alma, sonra afacanlar yatağımız bile hazır hadi doğalım diyolar:)

kizlar park yatak alin derim ben su anda Turkiyedeyim burda mezcburan park yatak aldik 2 adet ve gercekten cok kullanisliymis ustelik uzun sure bir tatile cikinca katlayip yaniniza alabiliyorsun ve tum kapilardan geciyor ustelik cok hafif.

sizinde fikirlerinizi alınca park yatak konusunda fikrim kesinleşti teşekkürler
kızlar karnımçok kaşınmaya başladı bu çatlıycammı demek siz ne tür kremler kullandınız

park yatak konusununda size katılıyorum. ben park yatakta almayı düşünüyorum. odadan odaya rahatça taşınıyor. seyehat sırasında katlanıp yanınıza alabiliyorsunuz.

kızlar evde olanlar peteğin programını izlesin birazdan gebelikle ilgili bişeyler konuşulcak bilsekte tekrar dinlemekte yarar var

:CüvCüv:arkadaşlar ben ikili test yaptırmadım.doktorum istemedi.siz yaptırdınızmı?zamanıda geçti heral 15.haftadayım.birde bebişlerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız.ben bayadı seğirme şeklinde hissediyorum.bazende bıçak saplanır gibi oluyor.hareketlerindenmi acaba?kendinize ve bebişlere iyi bakınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim arkadaşlar yatak için.park yatak konusunda kararım kesinleşti sayenizde.peki kullandığınız yataklardan memnun musunuz?memnunsanız markasını yazarsanız çok sevinirim...

pitoscukum, karnım çatlicak diye hiç kasma kendini.çatlicaksan çatlıyosun.Ama rahatlamak için zeytinyağı tavsiye ederim.ben hiç çatlamicam sanıyodum, aniden bi çatlamaya başladım, şimdi harita gibiyim.ama sarkma olmadı çok şükür.ya benimde belim kalınlaştı çok, dümdüz bişi oldum.hiçbir kıyafetim yakışmıyo.2 kilo fazlam var, hepsi göbişte.Aynurrrrrrr gidermi bu göbek sence

mehlikacım sen az kilo aldığın halde çatladın demek kaçış yok diyorsun yani zeytinyağını duymuştum bende bide kako ve jojoba yağı iyi gelir diyorlar amann dediğin gibi kasmıyim kendimi bebişlerim iyi olsunda sezeryanda göbek kalıyor diyorlar anne olmak çok büyük fedakarlık vallaha şuan deli gibi dişim ağrıyor mesela :bbo:

aynurcum maşşalah ya nasıl bakyorsun yanlız aklım almıyor senden cesaret alıyorum annem nereye kadar bakıcak zaten eşimin ailesi şimdiden ortalardan kayboldu aramıyorlar bilehayatında çoğu şeyden vazgeçmişsindir dimi uyku dinlenme dizi keyfi vs.. bunlar seni hiç bunalıma ittimi peki allah yardımcın olsun canım hepimizin olsun kuzularınada sağlık versin

nasiberayhan canım ikili test 12.haftada filan oluyor 16-18 haftalarda üçlü test oluyor ama canım benim bildiğim kadarıyla çoğul gebeliklerde iki testte yapılamıyor benimde ikili test yapılmadı üçlü testte yapılmaz heralde.pitos canım bende aynuru hayretle okuyorum tek başına nasıl bakıyor diye allah yardımcısı olsun .ben 15.hafta bugün bitti karnımda hafif kaşınmalar başladı ama şimdilik birşey kullanmıyorum doktoruma sorucam sonra kullancam çatlarsada çatlıcak artık napalım bebişlerimiz ii olsunda

mehlikacıgım günler yaklaştıkça dogumdan kormaya başladım dogumdan sonra çok agrın oldumu agrı çok olurda bebelere balamam diyede çok korkuyorum

hazalaslı bende de korkular var ama en büyük korkum erkenden doğmaları..
nasıl gidiyor?inşallh zorlanmıyorsundur..

arkadaşlar yarın servikal serklaj işlemi yapılcak zaman yaklaştıkça bendede korku artıyor bizim için dua edin arkadaşlar

a.s.:1hug:arkadaşlar ben çatlak için kakao ve badem yağı aldım çok iyi geliyormuş.arkadaşım kullanmıştı.çatlasa bile çok kötü olmaz en azından.ikisini karıştırdım.sürüyorum.hepinize kolay gelsin ALLAHA Emanet olun

mehlika benim hala karnım var benimkisi zaten ameliyatsız gitmez çünkü bende deri fazlasıda var canım

pitoscum ben hamileyken badem yağı kullandım çatlağım çok oldu ama hiç kaşıntılarım olmadı arkadaşlar yazmıştı kaşıntıdan duramıyanlar vardı benim hiç öyle olmadı hergün düzenli yağlamama borçluyum bunu.

canım bebişlere yanlız bakmak zor oluyor ama ben onları çok şükür hizaya soktum yataklarına yatırınca uyuyorlar ayağımda falan sallamıyorum ayrıca akşamları 8:00 de yataktalar daha sonra rahatım dizilerimi falan izleyebiliyorum çok şükür inşallah sizlerde aynı performansı sergilersiniz bebişlerle rahat edersiniz

bende badem yağı ile kakao yağı alıp karışım yaptım her akşam sürüyorum çok güzel nemlendiriyor. uzun süre. şuan için bişey yok karnımda. ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem. umarım faydasını görürüz.

Biraz önce gerçek manada bebeklerimin hareketini hissettim..1-2 gündür bi kıpırdanma..mısır patlatılıyor..yahut..gazoz kabarcıkları gibi bişeyler hissediyordum ama tam emin değildim..Akşam yemeğinden sonra uzandım kk ya bakarken..bi hareketlenme oldu sonra elimi koydum ....elimde bile o vuruşu hissettim ya..süpeeeerdi..çok güzel..şükürler olsun..

Annelerimiz ve anne adaylarımız dilerim herşey sağlıkla gelişiyor ve yolunda gidiyordur..EDıKA serklaj işlemin dilerim başarıyla geçmiştir..Ve herşey yolundadır...

Çatlak işine gelince daha yolun başındayız ama benim göğüslerin alt kısımları kedi tırmıklamış gibi olmuş bile..Geçen banyo sonrası farkettim..Ama karnımda bi gerilme kaşınma çatlama yok henüz..Nemlendirici kullanıyorum sadece..özel bir ürün kullanmıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…