z Anneleri biz de burada bulualm

maşallah tekrardan aynırcum
bende dün dün jojoba ve badem yağı aldırdımbugünde kakao yağı aldırıcam kaşıntım geçti gerçekten daha hiç çatlağım yok şükür
seybay gözün aydın canım maşallah kuzularına kaçıncı haftadasın ben 14. haftamdayım yakında hissedermiyim acaba bende
edika allah yardımcın olsun inş kolay geçer işlem
mehlika nerdesin canım bebişler seni bırakmıyorlarmı
yarın muaynem var okadar heyecanlıyımki anlatamam acaba büyüdülermi kuzularım ne yapıyorlar hemen yarın olsada görsem bide 4 boyutlu ugs ne zaman olucak acaba

slm kizlarrr=))) bu grubu bulduguma sevindim... ben henüz 8 haftalik hamileyim ve bugn 3üz bebek bekledigimi ögrendim.. korkularim kadar sevincimde cok büyük... tercübelli olan 3üz annelerinden akill ve yardim bekliyorum=)))

ildem hoşgeldin aramıza senindemi tüp bebek canım valla üçüz anneleri olarak çogalıyoruz insan burada moral buluyo allah hepimizin yardımcısı olsun nehircigim serklaj islemi genelde çogul gebeliklere yapılıyo ama yinede herkeste gerek duyulmayabiliyo bana doktorum gerek duymadı şükür 25. haftaya girdik sanırım rahim agzı yetersizligi olanlarda gerek duyuluyo

ildemcigim korma canım bana da ilk haftalarda düşük tehlikesi var demişti doktorum sonra bi sorun olmadı şükür sendede olmaz inşallah

ildemcigim korma canım bana da ilk haftalarda düşük tehlikesi var demişti doktorum sonra bi sorun olmadı şükür sendede olmaz inşallah

senin bebislerinin cinsiyetti bellimi cnm??
bide sey sorcam.. bulantilarin nezaman basladi.. ben ölcem sanki bulantidan.. cok bulanio migdem.. bazi kokulara karsi felakettim

ildecim aramıza hoşgeldin maşallah demek normal yolla oldu canım çoğul gebelikte herkese söyleniyor bu laf ben her doktora gittiğimde doktorum riskli biliyorsun yorma kendini deyip dip not düşüyor allah yardımcın olsun kuzularını sana bağışlasın

arkadaşlar serklaj perşembe günü yapıldı çok şükür bir problem yok herşey yolunda şimdilik burdaki tüm arkadaşlara teşekkürler desteğinizi esirgemediğiniz için seybay canım ne güzel hareketlerini hissetmişin meleklerinin senin adına çok sevindim inşallah yakında bende hissederim.ildem aramıza hoşgeldin canım doktorlar her zaman en kötüsünü söylüyor sen içini rahat tut .doktor artık işe devam edemezsin dedi bizde rapor alcaz artık evde yatıcakmışım yatmayada hiç alışkın değilim bakalım nasıl geçecek nerdeyse 5 ay var daha önümüzde

nehir benim doktorum serklaj yapılınca bebişlerin 4 hafta daha dayanacaklarını söylüyor bencede bu çok önemli bir zaman sonuçta anne karnında ne kadar çok kalırlarsa bebişlerimiz o kadar sağlıklı olur ben bunun için yaptırdım. üstelik bende herhangi bir problemde yoktu dr serviks çok ii durumda dediği halde yaptırmamızı istedi bizde ileride bir problem olursa keşke yaptırsaydık dememek için yaptırdık.sonuçta bana göre madem bu zor yola çıktık artık herşeye dayancaz.allah herkesin yardımcısı olsun

:CüvCüv:edikacım geçmiş olsun canım.problem yoktur inşallah.benim akşama kadar bitmişti kanamam.senin nasıl oldu.çalışmaman daha iyi olur.ben evden çıkmaya bile korkuyorum.biz tedbirimizi alalım mevlamda yavrularımızı ömürlü sağlıklı kılsın bizlere.sonradan keşkeler insanı mahfediyor.ben ilk üçüzlerimi kaybettim.acı tecrübem var allah kimseye göstermesin.ALLAHA Emanet olunkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

[/[COLOR=ARKADAŞLAR ÖZELLİKLE BEBİŞİ OLANLAR .BEBEKLER DOĞUNCA KÜVEZDELERKEN NEZAMAN ANNE SÜTÜ VERMEYE BAŞLIYORLAR.EMZİRMENİZ ZOR OLDUMU?BİRAZ KÜÇÜK OLDUKLARI İÇİN EMMEKTE ZORLANIRLARMI ACABA MERAK EDİYORUM.ACIKINCA MECBUR EMİYORLARDIR BELKİ.BİRDE NASIL SÜT POMPASI ALDINIZ.ANCA BİZE ELEKTRİKLİ YETER HERALDE BEN İLK 6AY ANNE SÜTÜ VERMEYİ ÇOK İSTİYORUM .ALLAH SÜTÜMÜZE BEREKET VERSİN İNŞAALLAH.SİZ NE YAPIYORSUNUZ.ŞİMDİDEN TEŞKÜRLER.KENDİNİZE VE BEBİŞLERE İYİ BAKIN.DARISI BİZ HAMİLELERE.:1hug:a.s.

Arkadaşlar nerdesiniz bugün pazar diye pikniğemi gittiniz yoksa.ben evdeyim yasak gezmek tozmak.bu sayfaya bakıyorum sık sık kimse yazmıyo.hadi bebişi olanlar fırsat bulamazlarda hamileler siz bari yazın .görüşürüz.:Saruboceq:

:CüvCüv:Ildemcim hayırlı olsun bebişlerin hiç korkma ama tedbirini al .seninki normalmiş.yaşın genç kolay olur inşaallah.ama her halukarda istirehat şart.bulantı benimde 4hafta itibariyle başladı şimdi 16.haftadayım azaldı.bende çok kötüydüm 4kilo verdim doktorum bulantı hapı kullan kilo vermen iyi değil dedi.hap bebeğe zarar vermezmiş.kusmaktan iyidir dedi doktor.şimdi bıraktım.sende düzelirsin merak etme .kendine bebişlere iyi bak.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

sağol canım şuan problem yok benim kanamam ertesi gün sabaha kadar oldu sabah kesildi dpktorum normal olduğunu söyledi bende senin gibi evden çıkmaya korkar oldum canım inşallah bu emeklerimiz boşa gitmez

kızlar bulantı için emedur kullanıyorum ben dr.günde üç tane alabilirsin dedi..boşuna eziyet çekmeyin..bana çok iyi geldi...

cheers: günaydın biz geldikkkkkk bebişlerimi gördüm kızlar bir sorundan dolayı tüm randevular iptal edilmiş bana ulaşılamayınca doktorum beklemiş sağolsun benikimsecikler yoktu 1 saate kadar durdum 4 boyutluda izledim genelde bebişleri maşallah herşey yolunda kocaman olmuşlar midelerini gördüm parmaklarını saydık hepsinin çok hareketlilerdi ama resimler pek iyi çıkmamış bu kez 94.7 88.4. 84 .6 gram olmuşlar veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee iki böceğim bir çiçeğim olucakmış kandırmışlar bizi ama bukez kesin böceklerimin pipilerinide gördüm tahlillerimde iyiyimiş şükür herşey güzeldi yani bizden haberler bukadar

oyy maşallahhhh kuzucuklaraaa ya ne kadar tatlılarrr biraz yaramazlar galibaaa:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…