ildem hoşgeldin aramıza senindemi tüp bebek canım valla üçüz anneleri olarak çogalıyoruz insan burada moral buluyo allah hepimizin yardımcısı olsun nehircigim serklaj islemi genelde çogul gebeliklere yapılıyo ama yinede herkeste gerek duyulmayabiliyo bana doktorum gerek duymadı şükür 25. haftaya girdik sanırım rahim agzı yetersizligi olanlarda gerek duyuluyo[/QUOTE
yok cnm benim tüp degil normal yolldan hamile kaldim,,
ben daha hamile olduguma inanamazken düsük tehlike riskimin büyük oldugunu ögrendim.. ilk basda dokdor sölemedi bana 3üz oldugunu.. bugün ögrendim 3 tane melek tasidigimi=))
yanLiz basima 3 bebekle allah bana yardim etsin..:çok üzgünüm:
ildemcigim korma canım bana da ilk haftalarda düşük tehlikesi var demişti doktorum sonra bi sorun olmadı şükür sendede olmaz inşallah
:CüvCüv:edikacım geçmiş olsun canım.problem yoktur inşallah.benim akşama kadar bitmişti kanamam.senin nasıl oldu.çalışmaman daha iyi olur.ben evden çıkmaya bile korkuyorum.biz tedbirimizi alalım mevlamda yavrularımızı ömürlü sağlıklı kılsın bizlere.sonradan keşkeler insanı mahfediyor.ben ilk üçüzlerimi kaybettim.acı tecrübem var allah kimseye göstermesin.ALLAHA Emanet olunkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
oyy maşallahhhh kuzucuklaraaa ya ne kadar tatlılarrr biraz yaramazlar galibaaa:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?