z Anneleri biz de burada bulualm

ildem ve nehir hoşgeldiniz aramıza..hayırlı olsun bebişleriniz..
edika sana da geçmiş olsun,herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,inşallah sonuna kadar öyle devam eder..
nesibe ben de senin gibiyim,evden çıkmaya korkuyorum..zaten artık eskisi gibi ayakta duramıyorum,hemen belim ağrıyor..
pitos çok sevindim bebişlerinin iyi olduğuna..biz de bu akşamüstü gidicez kontrole,inşallh benim kuzucuklarım da iyidirler..bugün 27.haftaya girdik..vakit ilerledikçe benim heyecanım kat kat artıyor..inşallh hepimiz sağlıklı bi şekilde alırız bebişlerimizi kucağımıza..

:içelim::hoorayitos çok sevindim bebişlerine.insan illaki biri farklı olsun istiyor.önemli olan sağlıklı olmaları tabi.bizim de bu hafta sonu belli olur inşaallah.4boyutlu ultrason ücreti ne kadar canım .hoşçakalın

teşekkür ederim kızlar:CüvCüv:
erguder güzel haberlerini bekliyoruz maşallah kocaman olmuş kuzuların seninkinin cinsiyeleri neydi

nasibereyhan sağol tatlım evet biri çiçek olunca başka sevindim ne yalan söyleyim 4 boyutludan ücret almıyor doktorum benden her gittiğimde görüyorum canım

pitos canım çok sevindim benimde 2 erkek 1 kız insan seviniyor dimi öğrenince inşallah hep böyle güzel haberler veririz birbirimize.

erguder ne güzel 27. haftaya gelmişin benim doktoruma göre en riskli dönemi geçmişin inşallah bundan sonrasıda problemsiz geçer

ergüdercigim aynı haftada oldugumuzu sanıyordum ama sen benden iki hafta öndesin ben 25 ci haftaya girdim benimde belim çok agrıyo artık bide sendede oluyomu benim midem de reflü oluyo ne yesem eşkime yanma falan yani baya zor bi döneme girdik allah hayırlısıyla kucagımıza versin anne olmak hiç kolay degil insan her şeye katlanıyor

mehlikaaaaaaaaaa nerdesin canım seni ve bebişlerini çok merak ettim
aynurcumda az giriyor hava güzel gidince bebişleriyle geziyor galibaaa

maşallah kızlar yolu yarılamışsınız siz bende görsem o günleri karnınız çokmu büyük peki ben 14. haftadayım çok büyük bir karnım var sonrasını düşünemiyorum

pitos kaç kilo aldın canım şunu düşün millet bir tane taşırken biz 3 tane taşıyoz boşver karnın büyüsün sağlıklı olsunlar o önemli

:CüvCüv::asigim:kaydirigubbakcemile5arkadaşlar benim buaralar sık sık sağdan soldan bişey batıyor gibi oluyor .o batan olsa olsa bebişlerdir heralde.daha şimdiden ne tarafa yatacağımı şaşırıyorum.biraz fazla oturayım ondanda rahatsız oluyorlar.ilerleyen zamanlarda ne olur allah kerim.sizdede oluyormu budurumlar.yazın arada .

nasibereyhan bende senin gibiyim şaşırdım artık yatımmi kalkayımmi oturayımmi bilemiyorum sürekli aklımda acaba nasıl rahat ederler var ama allaha şükür geceleri rahatım uykumu rahat uyuyabiliyorum tabi şimdilik

edikacım 14+4oldum 51 kiloyla hamile kaldım şimdi 58 kiloyum ama hiç aşermedim ben dediğin gibi 3 bebek anca sığıyor demek ve ben bebişlerimin hareketlerini hissetmeye başladım sanırım içimde bişey pırpır yapıyor sanki çok heycanlanıyorum sonra belki erkendir yada gazdır deyip hevesim kaçıyo siz ilk nasıl farkettiniz ilk ben şimdiden yatarken zorlanıyorum sizi hiç düşünemiyorum ya karnım acıyor çok sol tarafa yatmak iyiymiş ama ben 10 dk bir şekil değişiyorum allah yardımcımız olsun

arkadaşlar...valla ben de yatarken bi o tarafa bi bu tarafa on kere şekil değiştiriyorum..Bir türlü rahat edemiyorum..

Ben de 19.haftadayım..63 ile başladım 70 im şimdi..

Pitoscum..valla benimki sanki yüzbin kabarcık yuttum diye bir gazoz reklamı vardı ya onun gibi bişeyle başladı hareketleri..sanki içerde mısır patlatılıyor gibi..valla sonra anlıyorsun ki bebişlerin hareketleri.17.haftada hissetmeye başladım ben....çoook güzel şeyler yaaaa...

kaydirigubbakcemile5 seybay maşallah canımsen dengeli kilo almışsın bebişlerin kaç gr oldu peki
kaydirigubbakcemile3 evet o reklamı hatırladım benim okadar çok olmuyor gün içersinde bir kez yada taş çatlasa ikikez oluyorrr çok güzel olduğu doğru zorluğu kadar o yanıda var yoksa çekilmez

pitos canım sen ne çabuk hissetmişin maşallah ne güzel hareketlerini ben 16+1 oldum ama 2-3 gündür kendimi dinliyorum ama hiç hareket hissetmiyorum hatta içimdede korkular oluşmaya başladı acaba bişeymi oldu diye allahtan yarın kontrolum var sabırsızlıkla yarını bekliyorum

kızlar ben de üçüzlerimle 9+3 oldum...bişi sorcam karnınız tam olarak kaç haftalıkken belirdi...benimki henüz azıcık bişi çıktı gibi ama....

kıslar bir de benim daha şimdiden göğsümden su gibi yapışkan bir sıvı geliyo kolostrum deniliyomuş sanırım ama onun için daha çok erken dimi yani 9 haftalıkken oldu mu side böle bişi?

Edika canım benim de yarın öğlen kontrolüm..sabırsızlanıyorum...Dilerim herbirimizin bebişleri sağlıklıdır..güzel haberlerle geliriz inşallah..

Ben tam olarak 17.haftamın içerisinde bebekleri hissetmeye başladım...Allah hep bebeklerimizi sağlıkla hissetmek nasip etsin..

aaaaaa kızlar bana kimse cevap yazmıcak mı yaaaaaa?

özçelik sena öncelikle hoşgeldin aramıza 12 ci haftadan sonra benim karnım büyüdü sıvıda dört aydan sonra olmaya başladıı senin biraz erken başlamış sanırım ama herkesin bünyesi farklı oluyo canım bu arada senindemi tüp bebek

inşallah canım yarın benimde saat 3 te randevu akşam gelince yazarım sende yaz inşallah sağlıklıdırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…