z Anneleri biz de burada bulualm

özçelik sena canım benim daha sıvı filan gelmedi ama bu herkeste farklıdır hazalaslınında dediği gibi benim karnımda 12. haftadan sonra hızlı büyümeye başladı

bendende sıvı gelmedi ama benim karnım 9. haftada bile belli oluyordu sanırım çok zayıftım ondan kızlar 14+5 ve 8 kilo aldım ne olcak bu halim yaaaa

arkadaşlar dün kontrolumuz vardı allaha çok şükür 3 üde çok iyi dedi doktorumuz kızımızında fotoğrafını verdi. dünden beri elimizden düşürmüyoruz allahım böyle devam eder inşallah .seybay canım seni merak ettim nasıl geçti kontrol umarım iyidir bebişlerin.arkadaşlar nerdesiniz yaz geldi artık kimse yazmamaya başladı sanki..

EDİKA canım biz de dün kontroldeydik..Biz de de herşey yolunda çok şükür..İkidir..Bebeklerin ölçümlerini alıyo dr.baş çapı çevresi..karın..uyluk kemiği vs..buna bakarak gelişimlerini takip ediyor.Bir de benim dr.20.haftadan sonra ağırlıklarını ölçmenin doğru olacağını söylüyor..zaten ne söylerse hep 20.haftadan sonra..tetenoz aşısını ve ayrıntılı ulturasonu da 20.haftadan sonra yaptıracağız..İdrar tahlili kültürü falan da istedi dün..Ulturason resimlerine bakıyorum da hep ölçümlerini yazmış farklı farklı..bişey anlamadım...Önceleri boyu ölçülüyordu şimdi daha farklı ölçümlerle gelişim takip ediliyor..bakalım..hakkımızda hayırlısı..Bu arada 63 ile başlamıştım 19.haftadayım 73 olmuşum ..yaaaa çok fazla..anlamadım ki nasıl alıyorum bu kiloları..

seybay canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına umarım böyle devam ederiz.benim dr hiç ölçüm yapmıyor tahlil filanda istemiyo herşeyi oluruna bırakmış gibi görünüyor ama buda beni rahatlatıyor ben ebeyim ama yinede herşeyi oluruna bırakmak en iyisi gibi geliyor. canım ayrıca ben tedaviye başlamadan önceki kilomdayım hala hamileliğin ilk 3 ayında verdim bu son 1 aydada ancak verdiğim kiloları aldım yani şuan hamilelik öncesi kilomla aynıyım ama karnım baya büyüdü heralde bundan sonra alırım. dün zaten tansiyonum biraz yüksek çıktı doktorum tuzu ve unlu gıdaları kesmemi söyledi umarım daha fazla yükselmez

arkadaşlar bebişlerinize sevindim.benimde pazartesi kontrolüm var.17.haftadayım inşaallah cinsiyetlerinide öğrenirim artık.birde ayrıntılı doopler ultrasonun fiyatını yazarmısınız200tl dediler bize A:E:Oluna.s.Şeniz

kızlar herkese slm lar.bisüredir giremedim hızlıca okudum geçmişi herkes ii çok şükür.şuanda aliyi emziriyorum.2 gündür gündüzleri hiç uyumuyolar:1no2:
Bi arkadaş sormuş annesütü küvözdeyken de veriliyo, yeterki süt olsun.
hazalaslı sen doğumla ilgili endişelerini yazmışsın, benim doğum öyküm var bakayım sayfasını söylerim.doğum da kişiye göre değişiyo.bence hiç büyütmeyin, benimki biraz zodu ama ben doğurmak üzereyken ameliyata alındım, doğum sancısını da çektim yani.ama sakın etkilenmeyin benim durumumdan, çünkü sezeryan olup ah bile demeyenleri de gözlerimle gördüm.yeterki bebişler sağlıklı olsn gerisi hiç önemli değil.
pitos, canım senin galiba 2 böcek 1 çiçek benimkiler gibi.sağlıkla dünyaya gelirler inşallah.herkesi çok öpüyoruz.yazmaya başladığımda aliş vardı kucağımda şimdi asya var.maratona hazır olun hamişleralkisalkisalkis

Mehlika bu tempoda bile foruma yazabiliyorsun ya bravo sana..Bizi yaşadıklarından mahrum bırkamıyor ve bilgilendiriyorsun..sağolasın...
nasibereyhanBen acıbademe gidiyorum..malum pahalı bi yer..ancak özel sigortam var benim şükür ki..Yoksa bu meblağlar karşılanmaz..Ayrıntılı ulturasonu 20 ile 24.hafta arası dedi dr.um..Acıbademde 375 ödeyeceğim ben..dr.bu konuda ikna etti bizi..Burtomda 285 miş..Başka da bi yere sormadım..ınşallah bebeklerimiz sağlıkla gelişirler de ..
Edika Dr..neden tahlil yapmıyor ki..arada yapmalı belki yapar ..idrar tahlili enfeksiyon olasılığını karşı yapılıyor bi de ben de kan uyuşmazlığı var arada onun için de yapıyor..Tabiki çok pinpiriklenmemek lazım..Sakınan göze çöp batar..Ama malum üç bebek insan endişe etmeden duramıyor..

Edika..nasibereyhan sizlerin bebeklerin cinsiyeti ne belli oldu mu ben mi gözden kaçırdım..

Son düzenleme:
merak eden hamişler, bizim doğum hikayemiz 47. sayfada.şimdi okudumda ne telaşlı yazmışım.hala etkisindeymşim demekki.o zaman da başka güzeldi.hayırlısıyla kavuşun bebeklerinize inşallah.

aynurcum nasılsınız canım.tuba senide merak ediorum.bebişleriniz iidir inşallah.ya benimkiler misfir olduğu zaman çıldırıyolar.görümcem geldi üç gün 3 çocukla. bizimkilerde uyku falan kalmadı.delirttiler beni.

seybay canım biz bugün 16+4 günlük olduk yani 17. haftamızdayız çok şükür 2 erkek 1kızımız olcak inşallah.doktorumuz gebeliğin başından beri hiç tahlil istemedi ama yinede ben çalıştığım hastanede tüm tahlillerimi yaptırıp götürüyorum belkide ondan istememiştir

:CüvCüv:seybaycım dr.a pazartesi gideceğiz .inşallah ozaman belli olur cinsiyetleri.zübeydenin doktoruna gidiyorduk şimdi çekirge doruğa gideceğiz.bursalısın bilirsin.doğumuda orda düşünüyorum inşaallah
.orda200 demişlerdide sgk lılara .demekki normalmiş.teşekkürler bilgin için.17.haftadayım edikayla aynıyız o 1gün önde benden Hamileler Bebişliler.Hepiniz ALLAHA Emanet olunkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

özceliksena slm canım.Benim göğsümden öyle bi sıvı hiç gelmedi.Ama normal bi durum meraklanma, yengemde olmuştu aynısı.Maşallah çok bol sütü oldu, seninde öyle olur sanırım.herkeste farklı şeyler oluyo.benim ilk ay gögüslerim büyümüştü.birçok kadında bu durum son aylarda oluyo aslında.karnın çıkmış yada çıkmamış hiç dert etme bunlar hiç önemli değil.sağlıklı beslenmeye dikkat et yeter.
seybay edika nesoş ve pitoscum iyi haberlerinizi okudukça çok seviniyorum.kendi hamileliğim gibi hissediyorum.hepiniz çok sağlıkla kalın kızlar.
hazalaslı, naber canım nasılsın? sen maşallah baya bi ilerledin sanırım.Heyecan doruktadır şimdi.Adana ya gittin mi yoksa hala İskenderunda mısın?
tubaaaaaaa seninde benim gibi canına okuyolar sanırım hiç yoksun
hepiniz öpüldünüz kızlar.

MEHLıKA üçüz gebeliğin hangi haftaya kadar sağlıkla sürmesi öneriliyor..yani kaçıncı haftadan sonra rahatız..32 mi..34 mü..

NASıBE sen kaç gün de bir gidiyorsun dr. a..Dr ağırlıklarını söylüyor mu bebeklerin artık..Dilerim bugün dr.dan iyi haberlerle gelirsin..

PıTOS ...HAZALASLI yoksunuz ortalıklarda..Arkadaşlar arada bişeyler yazın ki..merakta bırakmayın..sağlıcakla kalın..

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız arada okudum ama yazamadım misafirler vardı herkes nasıl kızlar ya bizde liste yapalımmı kim kaçıncı haftada bebişlerinin cinsiyetleri falan gösteren hatırlmak ve takip etmek zor oluyor bende hiç anlamam bııu işlerden anlayan varsa yapsın lütfen

pitos.............................15.hafta
Edika ve nasibereyhan......17.hafta
seybay............................19 hafta
daisy16............................22.hafta
erguder ve hazalaslı...........27.hafta

sanırım doğrudur..

Aslında ben de olduğu gibi altta çizelgeniz olsa takip etmek daha kolay olurdu..

mehlikacıgım sagol canım evet baya ilerledik byarın yine konturole gidecegiz bakawlım ne kadar olmuşlar bebeler bugün şeker yüklemesi oldu sınırda çıktı şükür iyiyim inşallah diyer arkadaşlardada hiç sorun çıkmaz

:CüvCüv:seybaycım arkadaşlar çok şükür bebeklerimi gördüm.bir kız bir erkek 3.de erkek olabilir ama kesin değil.hayırlısı birinin değişik olmasına çok sevindim.2kız yada 2erkek farketmez yeterki sağlıklı olsunlar.öbür üçüzlerim 2kız 1erkekti.arkadaşlar kiloları üçününde 155gr civarı17.haftada iyimi sizce.20.haftada doopler ultrason çektireceğiz.22gün sonra gideceğim.şimdiye kadar ayda bir gittim bundan sonrasını bilmiyorum.hepinize sağlık afiyet diliyorum.kaydirigubbakcemile5

nasibereyhan tebrik ederim tatlım benim kuzulara arkadaş geliyor desene benimde iki erkek biri kız tabi değişmezse geçen arkadaşım doğum yaptı iki erkek bir kız dediler hep üçüde erkek çıktı:) bence gramları iyi maşallah ben 14. hafta ortalarında gittim 94 gram civarıydılar seninkilerin maşallahı var kaç kilo aldın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…