z Anneleri biz de burada bulualm

Şeniz:ecrin_bebek:ben 3kiko vermiştim şimdi onları aldım .zaten kiloluyum benim için iyiolur almamak bebişlerim büyüsün yeter.78dim 75 e indim şimdi 78 oldum.3kilo aldım sayılır.hoşçakalın

slm kızlar!
Seybay, canım ben 28. haftada sonra sağlıklıdır diye duymuştum ama bana doktoruma hep sorardım risk ne zaman biter diye, 9 ay sonra derdi:)) canım benim gözlemlediğim kadarıyla bazı bebişler yirmili haftalarda doğup çok sağlıklı olabiliyor, bazılarıda 35 hafatalık doğmasına rağmen küvözde uzun süre kalabiliyor.şans yani.Allah hepinizi ve bebişlerinizi güçlü ve sağlıklı kılsın. kendinize çokkkkkk ii bakın ki bebişler güçlü olsun.Ben sebzeleren çok hoşlanmazdım ama hamilyken bi çayırlara çıkmadığım kaldı:)) doğru beslenin ve doktorunuzla konuşup ciğer geliştirici iğneyi yaptırın.ben çok yararını gördüm.Hazalaslı, sen yaptırdın mı canım?

nasibereyhan, tebrik ederim canım.hem kız hem erkek olması çok güzel.
hazalaslı, nasılmışsınız canım, ne dedi doktorun
biz bugün karma aşı yaptırdık.şuana kadar ii bebişler inşallah böyle gider. kızlar tadını çıkartın doğumdan sonra hayat daha zor. evdekilerle çöpü atmak için bile kavga ediyoruz:)), sadece birkaç dakika dışarıya çıkabilmek için:)) ama gözüüzde korkmasın, ben bazan dışarıya çıkıyorum eşimle, eve döndüğümde aylardır ayrı almış gibi özlemiş oluyorum bebişlerimi.hadi ben kaçar öptüm hepinizi.

nasibe senin ziyaretçi mesajına..pitos senin de özel mesajına yazdım kızlar cetvelin yapılışını ..dilerim uygulayabilirsiniz..

Mehlika sen anlattıkça bebeklerini içim gidiyor..Tekrar maşallah hepinize..Her vaktin ayrı bir endişesi ve ayrı bir mutluluğu var..Bizler gebeliği sağlıkla sürdürmek ve sağlıkla doğum yapabilme isteği içerisindeyiz..Sen bu süreçleri atlattın..Şimdi maşallah bebeklerine bakıyorsun..Allah herbirimizin yüzünü hep güldürsün inşallah..

seybaycım herşeyi yaptım dediğin gibi.oldu ama kopyalama işini yapamadım.kendim yazdım sayfaya ama cetvel çıkmadı.napcam canımgamyoncuiremsu

canım sen son adet tarihini ver..ben bi link göndercem..onu seç ve doğum-kilo yerine yapıştır..deneyelim olacakmı...ekstra çizelgede istediğin bişey var mı...yazı ya da resim olarak..

kızlar mehlika doğru söylüyor hatta onlar (tuğba mehlika) hamileyken çok sıkıldıklarını söylüyorlardı artık bir an önce doğurmak istiyorlardı ben onlara hep sıkın dişinizi bu günlerininzi çok arıycaksınız diyordum sizde iyice dinlenin kızlar.
mehlika tuğba siz başka resimler koymadınız hadi koyunda bakalım

hmm bu arada özellikle tuğba ve mehlika tabi hamiş olanlarda sizde aklınızın bir köşesine koyun ben bebişlerime ilk 2 ay milupa aptamil kullandım daha sonra başka mamaya geçtim diğer mama karton kutudaydı aptamilin kutularını atmamıştım şu andada onları açıp kutulara döküyorum kavonaza koysam iki elimi kullanmak zorunda olucam ama bu kutu tek elle açılabiliyor tabi insan bazen kucagında çocukla mama yapmak zorunda kalıyor çok kullanışlı yani kutuları atmayın tabi sürekli milupa kullanıcak olanlar için gerek yok ben çok memnun kaldım kızlar sizlerle paylaşayım dedim hadi kızlar hepinizi öptümmmmmm

Son düzenleme:
Kızlar üçüz anneleri desteğinize ihtiyacım var rediksiyon yaptırmadım kıyamadım o cana üçüde riskli erken doğum vs kuvez maliyetleri ne yapacağımı bilmiyorum bu zamanlar gerçekten zormu geçiyor sizler naptınız kaçıncı haftaya kadar dayanabildiniz :çok üzgünüm:

nasibereyhan canım çok enteresan gebelik haftamız aynı ama kilonu okurken şaşırdım bende şuan 78 im ve ilk 3 ay kilo vermiştim inşallah bizler çok kilo almayız bebişlerimiz alır

xxnilxx canım bence en iyisini yapmışın ama neden üzgünsün tamam çok riskli herşeyimiz ama neden olmasın inşallah hepsinin sağlıklı olcana inandır kendini hem ben üçüz hamileliğinde bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum şimdi üzülme zamanı değil kendini zor bir döneme hazırlamaya başla inşallah herşey güzel olcak

canım üzgünlüğüm korkularımdan zaten paniğim ben şimdi çok korkuyom geçer inş bu günlrde yeterkisağlık olsun

seybay, sen de atlatırsın canım bu günleri Allahın izniyle.tüm hamişler çok pozitif olun.bu sürecin tadını çıkartın.bizim şuünlerimiz çok zor ama ben şimdi de bebişlerimin tadını çıkartmaya çalışıyorum.herbirini günde 30 defa öpüyorum sanırım.onlar benim küçük aşklarım.ben hamileyken çok konuşuyordum bebişlerimle siz de öyle yapın.hamileliğim süresince günlük tutmuştum bide,çok güzel bi hatıra olacak bebişlerime.ilk tekme yi falan tarih olarak ayrıca kaydetmiştim.size de tavsiye ederim.
Hazalaslı, haberini aldım canım, dr un birkez daha gidip gelebilirsin demiş.sevindim ii olduğunuza.
nil, hayırlı olsun canım.hiç korma bişey olmaz Allahın izniyle.
aynurcum, bizde şimdilik aptamil veriyoruz.dişimizi sıkıp 6 ay vericez.sonra mama kullanmicam ben.kayınvalidem nişasta yapmıştı köyde, onu vericem, kendim çorbalar yapıcam.bu mamanın pahalı olması bence kalitesini göstermiyo.ben hiç mama taraftarı değilim ama mecburen kullanıyoruz.bende tek kolla mama yapıyorum kutular çok pratik gerçekten, inanır mısın kahvaltıyıda sürekli tek elle yapıyorum sürekli biri kucağımda.sanki koku alıyolar ben sofraya oturmadan onlar uyanıyo:))

xxnilx hoşgeldin tatlım inan herkes üçüz olduğunda her yönden bir kaygı duymuştur ama allahım kolaylığını veriyoır bir şekilde şimdi benim kuzuları kıpırdadıkça allahım iyikide redüksyon yaptırmamışım diyorum sen kaç haftalıksın

çok kilo almaktan bende korkuyurm edika dediğin gibi bebkeler alsınlar daha iyi
kızlar dişim ağrıyor bu aralar 4. ayımdayım doktorda çektir dedi ama yinede cesaret edemiyorum hiç tedavi olan yada diş çektiren oldumu

mehlika maşallah bayıldım bayıldım kuzularına ama sende çok hoş bir hatunsun tatlım turuncu battaniyeli olan kızınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…