saol canım o senin güzelliğin.turunculu kızım.ama benim oğlanlar sık sık kız cicileri giyiyo:)) sürekli cicileri kirlendiği için asyanın cicilerini giyiyolar.güzel güzel takımları var ama kimininaltını kiminin üstünü hiç düzgün giydiremiyosunuz, çok fazla kusuyolar.bu arada ben yeni yeni tulum giydiriyorum, çok hoşuma gitti, tulum alın bence.
pitos meliha canım moral için tşkler moral oldunuz yaa tşk ederim bu arada meliha resmlerini gördüm maşşallah hem fazla almamışsın gerçi ben kilo almaktan korkmuyom zati topu topu 50 kiloyum :)) Pitos allah sanada yardım etsin canım sen benden 1ay öndesin hadi bakalım:)) meliha resimlerine bayıldım bir an önce doğurasım geldi kaç haftalık doğurdun canım birde kuvez vs olayı oldumu biraz bahsedermisin bu arada nazar boncuklarınız nazar değmesin :)) maşalllhhhhh
:CüvCüv:Arkadaşlar bebişlerinize kaç yıl sonra kaç yaşında hamile kaldınız .merak ettim.Ben 6yıllık evliyken30yaşımda ilk üçüzlerime 1yıl sonra 2.bebişime 2009da şimdiki bebişlerime hamile kaldım.şimdi 33 üm.24 te evlendim.Ya sizkaydirigubbakcemile
mehlikacım benim bebişler yoğurt, çorba, kahvaltı herşeyi yiyyorlar çok şükür ama mamanın yeri farklı arkasından mama yiyip uyuyorlar ek gıdaya geçince mama bırakılmıyor zaten dr.lar 1 yaşına kadar mamanın verilmesi gerektigini söylüyorlar zaten sende büyüdükçe onlar anlıycaksın mama verme ihtiyacı duyucaksın bizimkilerin mesela ek gıda haricinde günde 500cc mama yemeleri gerekiyor tahıllı kaşık mamasıda veriyorum tabi ama biberon maması vermek zorundasın mutlaka ben şu anda bebelac3 kullanıyorum çokta memnunum içinde pirinç taneleri var ayrıca akşam yatırmadan önce muhallabi yapıyorum arı mamasına pirinç unu ekliyorum biraz sulu yapıyorum biberonla içiriyorum ben 1 yaşından sonra bebek sütüne geçicem canım sende bırakma derim
nasibecim ben şu anda 28 yaşındayım 8. yılındayız evliligin yani 20 yaşında evlendim tüp bebekle hamile kaldım ilk denememizde tuttu çok şükür 2 aşılamadan sonra tabii.şu anda bebişlerim 9. ayına girdiler.kızlar bu arada bebişlerinizinkini doğunca eklersiniz kendi resimlerinizi koysanıza birbirimizi görmüş oluruz
mehlika bebeklerine tekrar maşallah...maşallah..allah ömürlerini sağlıklı ve mutlu kılsın her daim..Herbiri birbirinden güzel..Kendim için 30 defa öpüyorum diyorsun ya teyzeleri için de bizler için de öpmeyi ihmal etme..
saolun kızlar Allah sizide sağlıkla kavuşturur inşallah bebişlerinize. Nil, canım ben 34+1 haftalıkken doğum yaptım.Yaklaşık 1 hafta kaldılar küvözde, solunum prob. olmadı ama küçük oldukları için kaldılar.eve çıktıktan 1 hafta sonrada zatüreye yakalanıp tekrar küvöze girdiler teker teker.Çok zor günlerdi.Allah sizlere göstermez inşallah.doğduklarında girmeleri normal gelmişti ama hasta olup girdiklerinde çok yıkılmıştım.Çok şükür atlattık.
Aynurcum, katılıyorum sana ben ne kadar mamadan hoşlanmasamda onlar ne severse o.Aynur ben su vermiyorum bebişlere sen vermişmiydin.sence vermelimiyim? bebişlerimin üçüde gündüz hiç uyumuyolar birden değiştiler gecede 2 kez uyanıyolar.Ama gündüz mahvoluyoruz kucaktan inince basıyolar çığlığı.
Tuba nerdesin canım? nasıl gidiyr? Kaç cc mama yiyo bebişlerin?benimkiler 90cc yiyolar.ama sık yiyolar.Sağlıklı besleniyolar canım:))
edika canım ben yaklaşık iki haftadır net hisseteye başladım bebişleri hatta bir keresinde sol tarafımdaki bebişin dönüşünü hissettim ve elimi sürdüm orası sertti ve sivriydi yakında hissedersin sende inş yakında
nasibereyhan ben 26 yaşındayın 2.5 senelik evliyim iki kez aşılama oldu tutmadı sonra ilk mikroenjeksion denememde tuttu
aynurcum nasılsın diş çıkartıyor bebişlerin dimi kaç dişleri çıktı ablamın çocuklarından hatırlıyorum en huysuz dönemleriydi hep ağlarlardı allah yardımcın olsun canım
xxnilxx canım anne olmak çok güzel inan ben bişey yerken bile 3 tane atıyorum ağzıma yada bebe başına bir kaşık falan :) gecelri biraz sırt üstü biraz sağa biraz sola yatıyorum herkese eşit olsun diye yakında sende onlardan kopamıycaksın biz dünyanın en şanslı anneleriyiz bence sağlıcakla kucağımızada alırız inş
nasibereyhan canım ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 sene tedaviyle uğraştık ama hızlı bir 2 sene geçirdik bizim tüp bebeğe gerek kalmadı 2. aşılama denememizde tuttu çok şükür .