z Anneleri biz de burada bulualm

canım ılk asıda sorun olursa butun asılarda olur.ates huysuzluk eger ılk ası rahat gecerse oburlerıde rahat gecer.daha dur bakalım bıraz daha buyusunler pacandan yapısacak hepsı.ama cok tatlılar canım Allah uzun omurler bol snaslar versın onlara.

çok saolun kızlar. tamamen geçmeyeceğini düşünüyorum ben ama artık doğuma kadar dayanacağız. ağrısı olmasında iyi kötü şişliklere dayanacaz. içilecek değil ama sürülecek alternatifşeyler buldum netten denenmiş. bana dokunmayacak olduğunu düşündüklerimi deneyeceğim eve gidince artık. allahım herkesi derdinden kurtarsın inş.
mehlikacım ben de artık şiddetli bel ağrısı çekiyorum. 10 dk ayakta kalsam sırtım ortadan çat diye çatlayacak gibi oluyo. çok zor artık bundan sonrası. bir de benim bebeklerden ikisi aşağıda ve birinin ayaklar aşağıya dayanmış durumda. hareket ettiğinde sanki yırtıp çıkacak sanıyorum. nasıl zıplatıyo beni. allahım hepimizin yardımcısı olsun inş. şimdiye kadarki haftalarımız çok iyi zamanlarımızmış sanırım.

aynurcum allahım bir an önce bebeklerinin tekrar düzene girerler. çok zor mutlaka. o taraflarını düşünmek bile istemiyorm şimdilik

bu arada ben 27 yaşındayım. öğretmenim. eşim de 31 yaşında ve ticaretle uğraşıyor. ben konyalı değilim aynurcum ıspartalıyım. eşim buralı, işi burda olunca ben de tayin istedim ve konyada çalışıyorum.ünv. de konyada okumuştum zaten. 2000 den beri burdayım. 9 yıla girdik yani. seviyorum ben konyayı. güzel şehir. ama tabi herkesin memleketi.

inşallah bu gece hastanededki son gecemdir. evime gitmek istiyorum artıkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!

Canım umarım biran önce sağlıklı bişkilde çıkarsın hastaneden.
Ben dr a danışmadan korse siparişi vermiştim.korse geldi.eşim dr u arap, eşim korse kullanabilir mi demiş, dr olmaz diyince,bu gebeler için yapılmış bir korse demiş.Dr ,ben gebelik korsesi falan diye bişi duymadım kadeşim ben takmasın diorum demiş. Şaşırdım valla dr tavsiyeli diye biliyodum. kullanmıyorum şuan.Ama bence bizim dr cahil bu konuda.kontrole gierken yanımda götürsem mi diye düşünüyorum ama korkuyorum Mustafa amcanın öfksinden

herkese iyi akşamlar bende hamileyim ve üçüz ilk kontrole gittiğimde iki kese görünmüştü ve dr. ikiz olabilir demişti fakat bugün gittiğimde üçüz olmuşlar ve üçününde kalbi atıyor 6+5 haftalık hamileyim fakat biri diğerlerine göre ufak onun yaşamama ihtimali var şuanda herşey normal ama ben çok kötüyüm aklım başımda değil hiç beklemiyordum ve çok korkuyorum dr.en büyük riski erken doğum dedi belki 10.haftada bir tanesini sonlandırırız dedi ama buna da eşim hiç razı değil allah yardımcımız olsun sağlıklı birşekilde kucağıma almayı nasip etsin diyorum başkada birşey demiyorum.

Ebrucum hoş geldin aramıza.Hayırlı olsun bebişlerin, Allah tamamına erdirsin inşaallah.Endişeli olma canım rahat ol, sen rahat olursan bebişler de ohhhhhh burası ne rahatmış diyip daha iyi gelişirler karnında.Stres den uzak dur canım.Kolay gelsin.
aaaaaaa bu arada dr um bana da ilk önce ikiz demişti, sonra üçüz diyince saatlerce ağlamıştım,bebişlerimi istemediğimden değil, düşük falan olur diye korkmuştum.Ama çabuk toparladım, şuanda biz bir ekip olduk ve 7. ayımızdayız.bebişler bana ben onlara destek ilerliyoruz.İnşallah herşey güzel olur canım.İnşallah sağlıklı bi şekilde ve zamanında dünyaya getiririz bebişlerimizi

mehlikacım tavsiyelerin için çok teşekkür ederim hayırlısı neyse o olsun bende üçüzümüz olacak diye ağlamıyorum bence bu bir ayrıcalık ama onları kaybetmekten korkuyorum umarım beni bırakmazlar

canım benim seni en iyi ben anlarım çünki bende aynı durumdayım ve çok üzülüyorum eşim artık uyuyamıyor aama benim hayatım ve diğer bebeklerimizin hayatını riske atmamak için mecburen kabul etti ama o kadar üzülüyoruzki anlatamam keşke keseyken bir tanesini sonlandırsaydık diye neredeyse başımı taşlara vurucam ben 7+3 üm canım ve kendiliğinden birtanesinin sonlanmasını bekliycez 4 hafta kadar hepimize sabırlar diliyorum ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum

öncelikle aramıza hoşgeldin ebrucum bizde aynı sıkıntılardan geçtik dr.11. haftaya kadar zaman verdi birtanesini aldırmamız için hatta kendiliginden düşsün istedim ama hep allaha hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim bebeklerim hayata tutundu bende allaha güvendim devam ettim ama sana diyememki sende devam et herkezin metabolizması farklıdır hayırlısı olsun canım bizi bilgilendirirsen seviniriz bu arada özlemden ses seda yok bebişler izin vermiyo galibaaa delikafadulden

arkadaşlar çok sağolun aymakcım allah yardımcımız olsun gelişmeleri bildiririm 8. hafta tekrar kontrole gidicem bakalım ne olacak beklemekten başka çare yok

Ebrucum sana hapimiz burdan destek oluruz.Ancak dr unun önerisi hakkında yorum yapma hakkını kedimde bulmuyorum.Bu tamamen kişisel bir karar. Ve ne kadar zor bir karar olduğunu bende çok ii biliyorum.hakkında hayırlısı olsun canım.a.s.

Aynurcum selam sanada bebişler ii mi canım? Benim tam göbeğimde çok yuhaf bi acı oluyo, gerilmekten sanırım.Sanki yırtlacakmış gibi.Akşamları çok daha zor geçiyor artık.Sen nasıl dayandım canım 35 hafta. ben de becerebilirim inşallah.

gecmis olsun insallah su an iyisindir bendede kabizlik sorunu vardi ve ben Mükroglis diye bir jel kulaniyordum ama heruit olusmadi. ayrica yeni yilini kutlarim

bana özelikle doktorum tafsiye etmisdi ve hamilelik suresi hata gece bile tak demisdi doguma kadar benim ikinci derimdi bu korse bende senin doktoruna anlam veremedim ama sen ginede bir danis derim belki onunda bir bildigi vardir

benim dr ayni tafsiyede bulundu ama ben kabül edemedim cünkü kim yasayacak bu karari verme hakini kendimde görmedim tabiki ücüz hamilelik risk tasiyor erken dogum hata hepsini kayip etmek gibi.

ben allaha havale etim ve hakimizda ne hayirliysa sen karar ver dedim ve ücünüde allah bize bagisladi.
allah sanada güc kuvet versin ve ücünüde saligli kucagina almayi nasip etsin

Özlemcim nerelerdesin.Aman biryere kaybolma, sen bize lazımsın.Bebişler de iidir inşallah.
burdayim kayip olmadim. hepinizin yeni yilini kutlarim yeni yil hepimize insallah hayir saglik huzur getirir.
ben ve bebisler cok iyiyiz yilbasi dolayisiyla bir kacamak tatili yapdim, yeni döndüm. esim is icin yurt disina gidecekti benim icinde iyi olacagini düsünmüs bende kalbimin bir yarisi evde kalsada arkasina takildim yeni enerjiyle geri geldim. bebislere bakici tutum birde annemi bekci olarak baslarina diktimklava: ama bebislerimi cok cok özledim.

ohhhhh özlem ne güzel valla gezip gelmişsin bu arada sen amerikadamı yaşıyorsun? bende merak ediyordum bu kız tek başına bebeklere bakıyorsa hiç başını dışarı çıkamaz diye arada markete alışverişe vs.çıkıyorsundur yoksa insan kafayı yiycek gibi oluyor bakıcımı tutuyorsun ailenle aynı şehirdemi yaşıyorsunuz yoksa evden hiç çıkmadan olmaz tabiki.mehlika benimde karnım zar gibi incelmişti bebişler görünecekti nerdeysesırnaşık şey benim tek sıkıntım sıcak sıcak ve gene sıcaktı terlemekten uyuyamıyordum karnına bademyağı sür ben hiç sıkıntı çekmemiştim kızlar bu arada albüme kendi fotolarımdanda koyucam sizde koyun merak ediyorum birbirimizi görelim:teytey:

allahım yarabbim allah nazarlardan saklasın.bunlar ne güzel seyler böyle 3 tane.nasıl bakıyorsun hepsine birden zor olmuyor mu.benimde 1 oğluusum var.13 aylık şimdide 3 ay olucak hamileyim.nasıl bakıcam biri aglarken diyride ağlar mı uyurken uyanır mı diye kara kara düşünüyorum.allah hepimiizn yavrularına sağlık hayırlı ömürler versin inşallah....

canım seninkilerinide allah bağışlasın napalım başa gelen çekiliyor bakıyoruz allah sabrını veriyor korkma:teytey:

Özlemcim çok sevindim canım tatil yapabildiğine.ohhhhhhh sefan olsun. zaten üçüz annesi oldum diye insanlar kendilerini bırakmamalı, aksine kendine daha fazla zaman ayrmaya çalışmalı bence.Hem dinlenmiş bir anne bebeklerine de daha iyi bakar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…