herkese iyi akşamlar bende hamileyim ve üçüz ilk kontrole gittiğimde iki kese görünmüştü ve dr. ikiz olabilir demişti fakat bugün gittiğimde üçüz olmuşlar ve üçününde kalbi atıyor 6+5 haftalık hamileyim fakat biri diğerlerine göre ufak onun yaşamama ihtimali var şuanda herşey normal ama ben çok kötüyüm aklım başımda değil hiç beklemiyordum ve çok korkuyorum dr.en büyük riski erken doğum dedi belki 10.haftada bir tanesini sonlandırırız dedi ama buna da eşim hiç razı değil allah yardımcımız olsun sağlıklı birşekilde kucağıma almayı nasip etsin diyorum başkada birşey demiyorum.
merhaba kızlar. herkese iyi seneler diliyorum. eşinizle,bebeklerinizle,annenizle, babanızla,..... tüm sevdiklerinizle sağlıklı mutlu huzurlu seneler geçirmenizi diliyorum.
ben yine günlerdir yokum çünkü yine hastanedeyim. cumartesi sabah korkunç bi hemoroid ağrısıyla uyandım ve akşama kadar uğraştım geçer diye. kremler vs ama geçeceğine daha da arttı. akşam acile gittik bir krem daha verdiler ve gönderdiler ama nafile.sabaha kadar gözümü kırpmadım ve inanılmaz kötü bir geceydi. resmen hüngür hüngür ağladım. sabah 6 da tekrar acile gittim ve hemen hastaneye aldılar. öyle kötü olmuşum ki son evreye gelmişim. aslında direk ameliyata almamaız lazım ama hamile olunca bişey yapamayıyoruz dediler. verebildikleri ilaçlar da sınırlı ve onlarda zaten çok etkili ilaçlar değil. hafif ilaçlar. böyle böyle geçirmeye çalışıcaz dediler ve hala hastanedeyim. bugün 5. günüm. ağrılarım dindi hamd olsun ama tam olarak iyileşmedim. iyileşmezmişim de. doğumdan sonra ameliyat olmam lazımmış. belki cuma çıkarırım demişti dr. ama bakalım artık. bu ne zor şeymiş arkadaşlar. her dert zor mutlaka ama bu çok fena. daha önceden hiç böyle bir sorunum yoktu. kabızlık prob. de yoktu. gebelikten dedi zaten dr.lar da. hele de üç tane olunca fazla baskı olmuş. hiç böyle bişey yaşayan ( ki inş. yoktur) yada duyan varmı? bitkisel şeyler de uygulayamıyorum. bir sürü şey var ama hepsi içilecek şeyler. onlar olmaz. bi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen çok moralim bozuk. bebeklerim iyi bu arada.
hepinizi öpüyorum kızlar. hastaneden sürekli bi bağlantı sağlayamıyorum. denk geldi ve girdim. inş. girerim yine. hoşçakalın.
Canım umarım biran önce sağlıklı bişkilde çıkarsın hastaneden.
Ben dr a danışmadan korse siparişi vermiştim.korse geldi.eşim dr u arap, eşim korse kullanabilir mi demiş, dr olmaz diyince,bu gebeler için yapılmış bir korse demiş.Dr ,ben gebelik korsesi falan diye bişi duymadım kadeşim ben takmasın diorum demiş. Şaşırdım valla dr tavsiyeli diye biliyodum. kullanmıyorum şuan.Ama bence bizim dr cahil bu konuda.kontrole gierken yanımda götürsem mi diye düşünüyorum ama korkuyorum Mustafa amcanınöfksinden
herkese iyi akşamlar bende hamileyim ve üçüz ilk kontrole gittiğimde iki kese görünmüştü ve dr. ikiz olabilir demişti fakat bugün gittiğimde üçüz olmuşlar ve üçününde kalbi atıyor 6+5 haftalık hamileyim fakat biri diğerlerine göre ufak onun yaşamama ihtimali var şuanda herşey normal ama ben çok kötüyüm aklım başımda değil hiç beklemiyordum ve çok korkuyorum dr.en büyük riski erken doğum dedi belki 10.haftada bir tanesini sonlandırırız dedi ama buna da eşim hiç razı değil allah yardımcımız olsun sağlıklı birşekilde kucağıma almayı nasip etsin diyorum başkada birşey demiyorum.
burdayim kayip olmadim. hepinizin yeni yilini kutlarim yeni yil hepimize insallah hayir saglik huzur getirir.Özlemcim nerelerdesin.Aman biryere kaybolma, sen bize lazımsın.Bebişler de iidir inşallah.
Slm kızlar aranızda üçüzü olanı vardır herhalde bizde burda takılalım benim ellerinizden öper 3 tane oğlum var şu anda 4 aylık oldular başka üçüzü olan varsa tecrubelerinden faydalanmak isterim hadi gelin konuşalım
allahım yarabbim allah nazarlardan saklasın.bunlar ne güzel seyler böyle 3 tane.nasıl bakıyorsun hepsine birden zor olmuyor mu.benimde 1 oğluusum var.13 aylık şimdide 3 ay olucak hamileyim.nasıl bakıcam biri aglarken diyride ağlar mı uyurken uyanır mı diye kara kara düşünüyorum.allah hepimiizn yavrularına sağlık hayırlı ömürler versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?