z Anneleri biz de burada bulualm

edikacım o günlerde gelicek canım

pitos banim burak ımın 2 dişi çıktı diğerlerinde diş yok ama burak çok hareketli zor tutuyorum valla herşeyi merak ediyo herşeyi asılıyo aynı anda üçüne oyuncaklar veriyorum ama birbirlerininki daha cazip geliyor başlıyorlar saç baş asılmaya hiç yanlız bırakamıyorum hemen zararlı şeylere emekliyorlar.

mehlikacım inanırmısın ben benimkilere hala su içiremiyorum içmek istemiyorlar unutmazsam zorla içiriyorum ama çok şükür kabız falanda olmuyorlar uyurlarken falan çok terliyorlar bende üzülüyorum susuz kalıyorlar diye ama zar zor içiriyorum sen hiç verme zaten erken dönemde içirilen suyun bir faydası yokmuş sen emziriyormusun hala canım süt alıyorlarsa zaten gerek yok seninkiler kaç aylık oldu?

edikacım şükür bizde iyiyiz yarın muayne günümüz bebişlerimi çok özlemiştim allahtan 15 günde bir gidiyorum yoksa nasıl dayanırdım bilmemm sizinde iyi olmanıza sevindim

aynurcum allah kolaylık versin düşünmesi bile zor valla ben çabuk yorulan biriyim inş bebişler doğunca güçsüzlüğüm geçer

31 yaşındayım..6 senelik evliyim..Geçen sene ilk mikro denememde gebe kaldım dözdüzlere ancak kaybettim..Şimdi dondurulmuşlarla üçüzlere hamileyim..

cevap için tşkler mehlika :))) ALLAH SAĞLIK VERSıN canım biz eşimle sizin bebişlere baya bir baktık tüm üçüzü olanlara ınş bizde sağlıklı şekilde devam ederiz yolumuza yanlız bana doktor 13 haftada serklaj önerdi sizler yaptırdınızmı eğer yaptırdıysanız kaçıncı haftada henuz erken değilmi sizce kafam karıştı ...

Ben 30 yaş 1,57 boy 50 kilo ilk mikro denememiz daha önce hiç bir şey denenmemişti ilk seferde 3 embriyo yerleştirildi üçüde tuttu.... yani ben bu boyla bu kiloyla olurmu bilmem yaa üçüz düşünemiyorumm :)))

nil canım ben serklaj yaptırdım benim 16. haftada yapıldı 13. hafta erkenmi bilmiyorum rahim ağzının durumu iyiyse acele de etme bence . benim duyduğum bunun kilo ve boyla ilgisi yok diye hep sende boşver takma kafana.

nil canım ben serklaj yaptırdım benim 16. haftada yapıldı 13. hafta erkenmi bilmiyorum rahim ağzının durumu iyiyse acele de etme bence . benim duyduğum bunun kilo ve boyla ilgisi yok diye hep sende boşver takma kafana.

sağolcnm ya banada erken gibi geliyor :uhm: doktorda söylemişti ama ben böyle tıfıllıkla 3 cocuk delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanırım kendime hala güvenemiyorum

serklaj eğer gerekiyorsa 12. ve 13. haftalarda yapılıyor diye söylemişti doktorum. daha başarılı oluyormuş. Rahim ağzına bakıldı o haftalarda eğer gerekseydi yapılacaktı. tabiki daha sonraki haftalarda da yapılıyor.

evet öyleymi ama sanırım benim diğer doktorum gerekli olsada olmasada çoğul gebeliklerde bunu adet haline getirmiş işini sağlama alıyor gibi geldi yoksa ünv doktorlarım herhangi bir hafta yapılabilir gerekli ise demişlerdi

Benım doktorumda bı problem olmasa dahı tÜm ÇoĞul gebelıklerde seklaj yapıyor zaten bendede bı problem yoktu ıŞı garantıye almak ıstıyor heralde

arkadaşlar bu siteye ne kadar alışmışım 2 gündür site açılmıyor sürekli takip ettim ne zaman açılcak diye eşim bile benim için arada baktı alışkanlık olmuş artık buraya bakmak

kızlar merhaba ben kaç gündür giremiyordum siteye site açılmıyordu inşallah hepiniz iyisinizdir şu an 27. haftaya girdim tabi artık baya zorlanıyorum karnım çok büyüdü 26. haftada doktora gittigimde birer kiloya yaklaşmışlardı bebeler inşallah mehlika gibi 34. haftayı görebiliriz ergüdercim sen nasılsın
hafta olarak bana çok yakınsın senin ne gibi şikayetlerin var canım mehlikacıgım bende haberlerini alıyorum bebelerin iyiymiş maşallah geçenlerde ismail abi kızın asyayı görmüş çok güzel maşallah diyo bu arada şekerim biraz yüksek çıktı haftaya 100 lük yükleme yapılacak

kızlar merhaba ben kaç gündür giremiyordum siteye site açılmıyordu inşallah hepiniz iyisinizdir şu an 27. haftaya girdim tabi artık baya zorlanıyorum karnım çok büyüdü 26. haftada doktora gittigimde birer kiloya yaklaşmışlardı bebeler inşallah mehlika gibi 34. haftayı görebiliriz ergüdercim sen nasılsın
hafta olarak bana çok yakınsın senin ne gibi şikayetlerin var canım mehlikacıgım bende haberlerini alıyorum bebelerin iyiymiş maşallah geçenlerde ismail abi kızın asyayı görmüş çok güzel maşallah diyo bu arada şekerim biraz yüksek çıktı haftaya 100 lük yükleme yapılacak

:CüvCüv:arkadaşlar merhaba.noluyo bu sayfaya bilmem.bende kapandı sandım baya korktum.çok alışmışız gerçekten.sizler bana bir güvance oluyorsunuz.yalnız olmadığımı hissetmemde güzel.üçüz gebelik e pek rastlanmadığı için.insan zaman zaman karamsarlığa düşüyor.birbirimize destek olalım.bu sitede kapanmasın.hepiniz ALLAHA Emanet olun.kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

kızlar sitede sorun vardı şükür düzeldi alışmışız valla

hazalcım benimde hamilelikte şekerim yüksek çıkmıştı allahtan doğumdan sonra düzeldi kendim ölçmem için dr.şeker aletinden yazmıştı ölçüyordum hatta doğuma 1 hafta kala hastanede yatıp insülün almıştım ama burdakilere göre şekerim çok yüksek değilken ank.gatada insülün verdiler aman o şeker yüklemeside ne iğrenççççç birşey

nilcim ben 1.54 boyundayım ve hamilelige 46 kiloyla başladım oğluşlarımıda 35. haftaya kadar aslanlar gibi taşıdım bunun boyla falan alakası yok kendine güven canım

günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim şükür bugünde bebişler kıpır kıpır cuma günü kontrolüm var umarım herşey yolunda gider

Benim de bugün maşallah bebekler çok hareketli..çok seviniyorum ve rahatlıyorum onlar hareketlendikçe..

Nasipse ben de haftaya ayrıntılı ulturasona giricem..Özel hastanede üç bebek indirimli 375 Ytl pahalı değil mi ya...normali bunun 2 katı..önce yavrularımın sağlığı sonrasında dilerim bu fiyata değer..Başka yerlerde daha uygun fiyatlar duyuyorum ama kendi hastanemde yaptırmak içimi daha rahat ettircek..Ayrıntılı ulturason fiyatları nasıl sizlerde kızlar..

sizler olmasanız ben napardım ya Hepinizden Allah razı olsun bana çok moral destek oluyorsunuz a.s.

seybay canım ayrıntılı ultrason olayını ben henuz bilmiyorum üniversite hastanelerinde yokmu bu ultrssondn sadece özel de mi var eğer öyleyse yazık vay bizim halimizee

seybay tatlım benim doktorum her gittiğimde beni ayrıntılı ultrasona alıyor ve ben ekstra hiçbişey ödemiyorum ama ortalama 250 civarı olduğunu duymuştum bende

xxnilxx nasılsın canım senide burda görmek çok güzel bebişlerin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…