z Anneleri biz de burada bulualm

sağol canımcım biz iyiyiz şimdilik ayın 15 de serklaj işlemi var açıkcası biraz korkuyorum oda bende genel anestesi korkusu oldugu için gerçi doktorum 5 dk anestezi dedi ama endişeliyim :) ben bu şuan 13 haftamdayım 14 haftada yapılcak bu işlem

sizler nasılsınız ? :))

arkdaşlar merhaba,
hamile arkadaşlara sağlıklı bir 9 ay, bebek isteyenlere de en hayırlısını diliyorum... sizlerin tecrübelerine yönelik bir sorum olacak, ikiz ve üçüz gebeliklerde yaşanan sorunlar ne? bende miyom problemi var ve hızlı büyüyor. Bunun yanı sıra birde ikiz veya üçüz gebelik olursa devam etmelimiyim? yoksa tek bir bebek sahibi olmam hakkımda daha mı hayırlı olur. İlk tüp bebek tedavim tutmadı, şimdi ikinci tedaviye başlayacağım, ama çoğul gebelikten yaşanabilecek sorunlar nedeniyle korkuyorum. Yoksa korkularım yersiz mi? doktordan çok sizlerin tavsiyesi içimi rahatlatıyor arkadaşlar, lütfen tecrübelerinizi paylaşın... sevgiler

senağlama demek işlem yapılmasına karar verdin xxnilxx ne yalan söyliyim vazgeçtin sanıp sevinmiştim hakkında hayırlısı olsun

canım ben sonlandırmadım üçünede devam sadce rahim ağzına dikiş atılacak önlem için :))

hihoyyyt aaa canım benim yanlış anlamışım kusura bakma valla sevindim yine sorunsuz bir hamilelik geçirirsin umarım kuzularınla

nilcim ben 18 h.lığım 14.haftada banada serklaj uygulandı.korkulcak birşey yok anestezi olmasa daha kötü.bayılmanla ayılman bir oluyor zaten.ogün işleme bağlı kanaman olur .korkma.müşahede altında tutarlar zaten 1gün.geçmiş olsun.

merhabalar ,,,Bende üçüz annesiyim.Benim 2 oglum ve bir kızım var.Şimdi altı yaşındalar .Ve tabiki sizleri çok iyi anlıyorum.Bu zorlu ve bir o kadar da güzel yolda başarılar diliyorum.Sevgi hertürlü güçlüğü yenecektir.

ardemis ne güzel sen en zorlu dönemlerini atlatmışsın bize biraz hamilelik sürecini doğumunu kaçıncı haftada doğdular kuvözde kaldılarmı.... bunları anlatırmısın

Aslında zorluklar hep var ama sadece farklılaşıyor.benimkiler 33 haftalık dogdular.Kiloları 2200-2000 arasıydı..Hamilelik sürecimde tabiki zorluklar yaşadım.3 tane bebek olunca daha farklı doğal olarak.ınsan kendini farklı hissediyordu ve üçüz oldugunu duyanlar bolca sabır diliyordu.Ama zamanla hersey aşılıyor.Ve bir şekilde düzene giriyor.

aramıza hoşgeldin ardemis çocuklarının resimleri varmı?varsa bizimle paylaşırmısın geldiğin benim için iyi oldu sen benden daha tecrubelisin benim oğluşlarım 9. ayında senden tavsiyeler alabilirim

Ardemis, hoşgeldin, iyiki geldin canım:))
Hazalaslı, iyi olduğuna sevindim.Buyur gel canım sen de gör bebişlerimi, merak etmiyor musun? hem seni nelerin beklediğini görürsün:))
kızlar renkli ultrasona neden giriyorsunuz, bebişleri görmek için mi, yoksa Allah korusun bi anormallik varmı onu anlamak için mi? benim dr um gerek duymadı.Özlemin önerisiyle başka bi hastanede girdim ondan da hiçbişi anlamadım.toplam 20 saniyelik bi cd verdiler.bebişimin biri hiç yok görüntülerde.ticarethane olmuş hastaneler, her giden hamileyi doğru renkli ult. a yolluyolardı:))

Ardemis tek mi bakıyorsun çocuklarına yoksa yardımcı var mı? benimkiler 2,5 aylık çok yoruyolar.biz 3 kişi bakıyoruz.ev işleri yemek vs. ancak.

ardemis hoşgeldin canım aramıza benimde sorum erkek çocuğı büyütmemnin çok zor olduğunu söylüyorlar hatta iki oğlum olucak deyince yandın deyip duruyorlar gerçekten böylemi merak ettim

mehlika ben her seferinde renkli ultrasona giriyorum ayrıntılı ugs de aynı şey sanırım dediğim gibi doktor para almıyor benden sanırım daha güzel gözüküyor bebekler ondan

kızlar merhaba öncelikle aynur öze ve diğer üçüz annelere selamlarımı iletiyorum.ne zamandır takip ediyorum formunuzu okuyorum.demekki içime doğmuş.şu an 7 hafta 4 günlük üçüz gebeyim.tüp bebekle gebe kaldım.ilk bebeğimi erken düşükle kaybettim.şimdi yine riskli bir gebelik geçiriyorum.çalışıyordum ama şu an istirahatliyim.benide aranıza alırsanız şu sıkıntılı dönemimi inşallah sayenizde daha kolay atlatırım.

pitos, canım biliyorsun benim de iki oğlum bir kızım var gerçekten doğru söylüyorlar oğullarım çok yaramaz.ama yaramazlıkları bile tatlı geliyor.hiç gözün korkmasın.

Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldi...

Benim karnım baya büyümeye başladı..Hafiften rahatsız olmaya başladım..Sırt ve bel ağrısı şeklinde kendini gösteriyor...20.haftamdayım..Önümüzdeki hafta nasipse ayrıntılı ulturasona giricem..Bu ayrıntılı ulturason olayında bi karmaşa var..Bebeğin iç organları..kalp ..beyin..omurilik..uzuvları vs...ayrıca kan akışı detaylı inceleniyor..Herhangi bi anomali var mı diye bakılıyo...Renkli ulturasonla karıştırılıyo sanırım..

Bende burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duydum.Nede olsa aynı kaderi paylasıyoruz.Sizlere yardımım olursa ne mutlu bana.Ben de hamileliğimde siteleri dolaşıp ,benimle aynı kaderi paylaşan insanlardan tavsiyeler,ögütler beklerdim.Yalnız olmadığımı bilmek bile yeterdi çogu zaman.Annem olmasaydı çok zor olurdu tabiki.Şanslıydım ki,maharetli,fedakar bir annem vardı yanımda.Çocuklar o kadar çabuk büyüyorki inanın hayret edeceksiniz.Bugünler elbette geçecek.Öyleyse şuanınızın tadını çıkarın.Minik bebeklerinizle olmanın güzelline bırakın kendinizi.Sonra zaten herşey yolunu bulacaktır. Zor çocuk hep zor.Yani bunun pek cinsiyetle alakası yok.Şimdiden bu zorlu yolda bütün herkese ve de kendime kolaylıklar dilerim.

Kızlar merhaba.Bende sizler gibi üçüz bekliyorum.Şu an 5+3'üm.Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.ınanın özelliklede bizim paylaşacak çok şeylerimiz var.Sonuçta bu sabırlı ve tatlı bir bekleyiş.Allah hepimize kolaylıklar versin ve bu günleri kazasız belasız atlatalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…